Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilea

Boję się isć do szkoły..

Polecane posty

Gość ilea

Jeszcze wakacje się nie skończyły,a ja już nie moję spać po nocach. Idę teraz do 2gim i nie mam żadnej koleżanki w klasie. Zawsze siedzę sama. W klasie jest kilka grupek,wszyscy się ciągle nawzajem obgadują,mnie pewnie najbardziej. To jest chyba moja wina,bo na początku roku nie wkręciłam się do żadnej grupki. Po prostu poszłam do tego gim. Z moją przyjaciółką,z nią sie trzymałam,a tu nagle ona mnie zostawiła,wkręciła sie do grupki najbardziej lubianych osób i tam mi zrobiła taką opinię... Osoby z mojej klasy po prostu mnie olewają. Jest kilku chłopaków którzy ciągle mi dokuczają, że ciągle siedzę sama,ale tak to jestem traktowana jak powietrze. Nawet jak organizują jakieś spotkanie klasowe to tylko mnie nie zapraszają... Co mam zrobić? Zmieniłabym gim. Ale babcia (bo ona mnie wychowuje) nawet nie chce o tym słyszeć,twierdzi,że przesadzam,bo w tym gim. Jest dość wysoki poziom.

Zapisz się na kołko jakieś, albo w domu kultury (czy co tam macie), nie musisz mieć znajomych w klasie A, i w gimnazjum ludzie się zmieniają, po wakacjach niektórych możesz nie poznać, konfiguracje się zmieniają Ale najważniejsze to być pewnym siebie i olewać idiotów