Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgadsgsdags

straciłem nadzieję, że moja dziewczyna znajdzie sobie pracę

Polecane posty

Gość buahahahahaha same
a jaką pracę-dziękuję za wnikliwą ocenę mojej osoby, zacznijmy jednak od tego, że jestem kobietą. Jestem za równouprawnieniem i skoro od męzczyzny sie wymaga, żeby pracował, to i kobieta powinna pracować.Nie bądźmy hipokrytkami.

Gość niech się zapisze do PO
i poszuka w POwskim medium, na pewno ją zatrudnią ;) nawet studiów nie będa wymagali.

Gość a jaką pracę
a ja nie twierdzę że ma nie pracować, ale takiego chłopaka który myśli tylko o kasie wyrzuciłabym ze swojego życia błyskawicznie (gdybym była w takiej sytuacji).

Po pierwsze jest mnostwo ogloszen pracy chociazby kawiarnie, kasy itp na poczatek nie widze w tym nic zlego. Po drugie to mezczyzna jest od opiekowania sie domem i kobieta a nie na odwrot. Po trzecie jestes skonczonym dupkiem dupku!

Gość gdybyto
Wasza hipokryzja mnie przeraża

Gość a jaką pracę
przeczytaj sobie debilu co znaczy hipokryzja i nie używaj słów których nie rozumiesz.

Gość kokon onon
autor ma racje co bedzie jakas niedojde leniwa utrzymywal to pewno taki typ autorze baby pasozyta co ciagle szuka pracy a znalezc nie moze i siedzi w domu bo tak jej wygodnie lata leca a ona cale zycie w domu siedzi na utrzymaniu meza malo to takich bab!

Gość gdybyto
nie napisałem, że tyczy się to wszystkich wypowiedzi idiotko.

Gość frustracja5
Nie wszyscy mogą się wyróżniać. I jak nie jesteście w takiej sytuacji to nie krytykujcie, bo to naprawdę nic fajnego, z pracą teraz jest ciężko jak się nie ma znajomości. A ile można pracować na nisko płatnych stażach, umowach-zlecenia itp. - nie wszyscy oczekują ogromnych pieniędzy, a jedynie godziwej zapłaty za wykonywaną pracę i szacunku od pracodawcy, a nie traktowania jak taniej siły roboczej, która ma siedzieć cicho a jak się z czymś nie zgadza to do widzenia, takie czasy,ludzi traktuje się jak śmieci.