Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Co tam dziwery...:P

Polecane posty

i alfonsi? jak mija wieczór? wy jak zwykle na kafe zamiast szaleć na imprezie nie macie żadnego zycia towarzyskiego ... nie to co ja :P :D

Gość hrabina Potencja
:D

podtrzymam Twoje zycie towarzyskie i odpisze, ja alfąs mam sie dobrze, jak u Ciebie :D

Gość kociaraaaaaaaaaeeeeeeeeeee
przeciez sama tez siedzisz na kafeee:D

Gość cześka88
nico chleje piwsko i wiem że nic nie wiem :P

tyle mam lat na ile wyglądam :P Kutas - to juz nie moja wina :P sami się zachowywaliście jak debile a w szczególności oferma i staszek ale czego się po nich mozna spodziewać :o

aburabi - henna to barwnik roślinny ktory koloryzuje włosy tak jak farba ale jest zdrowszy dla wlosow :)

Gość cześka88
to oni tu robią oborę no ale cóz lubią się babrać w gównie swojego zasranego życia :O

lilou_moew aaa juz wiem, kiedyś sobie kładłem joanne na włosy, żeby były blondie, henna to takie coś co je zaczernia? jaki masz naturalny koloro włosów? Msz jakies foro przed farbowaniem?

Gość cześka88
sram na to przeczyszczająco

Gość IMO13850
Kutas Światowida "Mnie to tam się podobało, można to porównać do siedzenia na trybunach areny i oglądanie ludzi, którzy obrzucają się gównem, taplają się w nim, czy co tam jeszcze innego." Tutaj nie ma trybun. Wchodzisz/wypowiadasz się w temacie - taplasz się razem z innymi. :classic_cool:

przed farbowaniem miałam ciemny brąz z takimi miedzianymi pasemkami niestety farbuje od 5 lat więc zdjęcia z naturalnymi włosami posiadam tylko z okresu dzieciństwa :P

kutas- do cholery ja nic nie zaczynałam poprostu chcialam się wygadać ale obore zrobili za mnie inni :o

Gość IMO13850
lilou_moew "kutas- do cholery ja nic nie zaczynałam poprostu chcialam się wygadać ale obore zrobili za mnie inni" Wyciągnęłaś wnioski, czy dalej obwiniasz wszystkich...zaraz właśnie to zrobiłaś...

Gość IMO13850
Kutas Światowida "IMO13850 nie prawda Popatrz czasami, niektórzy są tylko kibicami, nie zaangażują się w gówniane igrzyska, czy gdy problem poważniejszy w postępowanie dowodowe i orzeczenie, czy spór." Spójrz na to w ten sposób. Jak już wszedłeś do chlewika, to masz upaprane buty kałem, a że nie rzucisz się taplać razem ze świniami wcale nie oznacza, że jesteś nieskazitelnie czysty. :classic_cool:

Gość IMO13850
Kutas Światowida "długie gumowce, odzież wg. wskazań BHP rozwiązują problem." Co nie zmienia faktu, że gumowce się uwalają nawozem. Po fakcie je ściągniesz, ale "taplający się" także wezmą prysznic. No...może tylko autorka nie da rady się doszorować. :P