Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan mastera xxxxx

nowy tekst praezesa kaczki

Polecane posty

Gość pan mastera xxxxx

"trzeba ukrócić politykę spotkań integracyjnych dlatego, że trzeba ich koniecznie zabronić" czy jakoś tak, sens był taki, że "dlaczego? dlatego bo tak" :D, co za cymbał nawet nie umie uargumentować swoich pomysłów :O

Gość offerma zaraz
będzie miał mocne argumenty

Gość pan mastera xxxxx
no i właśnie na to liczę ale tu jakoś cichosza :D

Gość offerma konsultuje się
z prezesem :D

Gość pan mastera xxxxx
albo trzepią sobie gruchę online :D

a o co chodzi? może jakiś link albo co? wasza antykaczkowa psychoza powoduje że nawet jak sobie ten biedny człowiek w kiblu pierdnie to robicie z tego aferę.

Gość pan mastera xxxxx
z podróbą nie gadamy :D

Gość dajcie linka
gdzie tak powiedzial ?

Gość ten teks kaczki
udowodnij ze tak powiedzial pogadamu

Gość pan mastera xxxxx.
oglądałem na polsat news więc linka nie podam ale to była wypowiedź z konwencji kobiet prawicy czy jakoś tak

czyli coś na zasadzie "czego głuchy nie dosłyszy to zmyśli". sam nie wiesz co usłyszałeś ale oczywiście kaczyński powinien się z tego tłumaczyć. typowe zachowanie lemingowe :D

Gość pan mastera xxxxx.
kaczka nie jest moimi idolem więc nie spijam słów z jego ust, oglądałem program i szczerze się roześmiałem słuchając jego wypowiedzi i chciałem podzielić się z innymi tą radosną wiadomością :)

tylko że za bardzo nie wiesz co usłyszałeś i w tym jest problem. ale tłumaczyć to byś mu się kazał, jak każdy leming.

Gość wszelki duch boga chwali
offerma ma czarnego nicka??????????????????????

Gość pan mastera xxxxx..
przeczytaj matołku co napisałem w temacie, nie chodzi o dokładne słowa tylko o sens jego wypowiedzi w stylu "tak ma być, bo tak" i brak jej uzasadnienie, dotarło? czy jesteś tak samo elokwentny jak on?

skoro nie wiesz co powiedział to bzdurzenie o "sensie" zupełnie nie ma sensu. coś ci się ubzdurało i teraz bredzisz jak potłuczony, takie są fakty. bo przyczepić się do kaczyńskiego o jakąś bzdurę to dla leminga misja życiowa.

a poza tym nie jestem dla ciebie żadnym "matołkiem". trochę kultury prostacki bałwanie.

Gość ja tesknie za miłością
inny tekst: środki sa tylko je trzeba znalezc :D

ja gościa nie upoważniłem do zwracania się do mnie per "matołku". niech się cham nauczy kultury.

Gość pan mastera xxxxxx..
czy tobie czopku trzeba drukowanymi pisać? chodzilo o PRZESŁANIE wypowiedzi a nie konkretne słowa, rozumie osoba czy nadal będziesz pierdolił w kólko to samo jak on?

offerma to ścierwo

Gość IMO13850
!offerma "ja gościa nie upoważniłem do zwracania się do mnie per "matołku". niech się cham nauczy kultury." Jeśli to podszyw, to muszę tutaj chylić czoła przed jego geniuszem. :D

teraz kretyn będzie o "przesłaniu" bredził. idź się kretynie dowiedz najpierw o co ci chodzi a potem się czepiaj.

Też nie jestem zwolennikiem "Prezesa", ale wkurza mnie troszkę ta nagonka na niego....

ja tesknie za miłością "inny tekst: środki sa tylko je trzeba znalezc" Tak to leciało: "Te środki są, trzeba je znaleźć i trzeba je umieć wydać w sposób właściwy." Jarosław sam nie wie co mówi, co wiele razy udowadniał, no cóż, ale jak on chce mamić wyborców jakimiś wyimaginowanymi środkami, których poszuka po swojej wygranej to powodzenia. 🖐️

Gość jejjejejjeee
kretyn to bardziej obraźliwe słowo niż matolek

dziwi mnie głąbie, że nie wiesz o co chodzi skoro jesteś wielbicielem tego kartofla, powinieneś z pamięci zacytować całe jego wystąpienie :D

"Też nie jestem zwolennikiem "Prezesa", ale wkurza mnie troszkę ta nagonka na niego..." jak każdego normalnego człowieka. "jak on chce mamić wyborców jakimiś wyimaginowanymi środkami" przypominam również że gdy "prezez" był premierem to potrafił znaleźć środki i na podwyżki dla pielęgniarek i na obniżkę podatków. i nie musiał do tego narobić 400 mld długów. a teraz za "polityków miłości" jedyne podwyżki jakie mamy to cen i podatków. no ale lemingów żaden argument nie przekona.