Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kalina R.

Boje sie że znowu mój związek popadnie w rutyne.

Polecane posty

Gość Kalina R.

Jestem taka załamana i zdołowana a nie powinno tak przecież być ! bo właśnie wróciłam z najlepszych wakacji życia.Ale już od wczoraj miałam podświadomie doła bo wiedziałam że sie spakujemy i opuścimy miejscie w którym to wszystko wróciło.Jestem z M 4 lata a tam czułam sie jakbym znowu go poznała,taka zakochana jak gówniara jestem,wszystko sie odrodziło chciałam kolejnego dnia żeby znowu sie z nim wygłupiać przeżyć coś zwariowanego i tak zleciały te 2 tygodnie.Wiem że jestem sentymelntalna ale tak mi źle opuszczać było to miejsce,gdy weszłam do domu już w ogóle mnie opuścił humor.Znowu to samo bedzie praca praca praca i zero czasu na takie wybryki i miłość przez ta monotonie sie kłócimy wszystko gaśnie.Nienawidze jesieni,zimy bo mam tak o depresje na sama myśl i pogode a tu coraz bliżej tego,boje sie że nie przetrwamy roku a tak chciałabym żeby było caały rok a nie tylko 2 tyg w roku.Takie to bez sensu.Nie piszcie że to sie da pogodzić i zrobić bo ja mam stresujaca prace a on fizyczna i męczenie daje sie we znaki.W dodatku jeszcze razem nie mieszkamy co tez nas dzieli.Nie wiem...ktoś jeszcze tak ma czy tylko ja sie martwie na zapas ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować