Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megusta1243

PANOWIE PYTANKO

Polecane posty

Gość megusta1243

Czy baaaaardzo doświadczony facet, ale mający w przeszłości tylko jedna partnerkę potrafiłby rozpoznać gdyby dziewczyna udawała orgazm?

Gość xxl-men
Nie rozumiem, doswiadczony facet i tylko jedna partnerke? Jezeli mial tylko jedna to niedoswiadczony.

Gość megusta1243
doświadczony w sensie ze uprawia seks już od bardzo dawna

Gość xxl-men
Dla mnie facet doswiadczony to taki ktory juz mial wiecej partnerek. Ja sie nad tym nigdy nie zastanawialem czy dziewczyna udaje orgazm. Zadowole (wydaje mi sie) byly jak do tej pory wszystkie.

Jezeli tamta udawala, to pewnie teraz tez by sie zlapal :D no i jak wiesz jak udawac :D Bo jak w zyciu z facetem orgazmu nie mialas, to klops :D Pytanie tylko po co tracic taka szanse i udawac?

Gość megusta1243
nie chciałam mu sprawic przykrosci, było mi i tak naprawde wspaniale ale to jeszcze nie to :)

Gość megusta1243
" ... Zadowole (wydaje mi sie) byly jak do tej pory wszystkie." hahahaha :D

Gość xxl-men
A ty to juz wiecej facetow mialas? Czy tez niedoswiadczona?

Nie rozumiem kobiet udających orgazmy... Zamiast powiedzieć swojemu partnerowi, co i jak powinien robić, wolicie udawać, a później narzekać, że to nie to....

Gość megusta1243
on jest moim pierwszym, wszytkiego sie od niego dopiero ucze, bo on doskonale wie czego kobieta chce i mam za kazdym razem wrazenie ze po prostu czyta mi w myslach, orgazm osiagac tez dopiero probuje, za kazdym razem jest coraz blizej :)

Gość xxl-men
Ja tam nie wymagam zeby dziewczyna udawala orgazm jezeli go nie ma. Moze to egoistyczne, ja sie spuszcze nawet jezeli babka nie ma orgazmu.

Boszzz... Dziewczyno! Sama sobie krzywde robisz... Skoro udalas orgazm tym samym go przekonalas ze to, co robil bylo ok, a tym samym nastepnym razem zrobi to samo :P I kolko sie zamyka, bo znowu bedzie "prawie, ale jeszcze nie to" Za ktorym razem mu powiesz, ze udawalas?

Gość megusta1243
przecież mowie ze za kazdym razem jest coraz lepiej, to ja sie ucze, chce zeby robil wszytko tak jak to robi

Gość lovemusic
haha megusta :D Ja mam 20 lat , jestem jeszcze nieruszanym chlopakiem i bez problemu rozpoznalbym czy dziewczyna udaje czy nie. Do tego nie trzeba doswiadzczenia..

Mhm. A zdajesz sobie z tego, ze udawaniem mozesz sobie zaszkodzic w dojsciu do orgazmu? Wystarczy odrobina niecierpliwosci i zaczynasz udawac, bo wydaje ci sie, ze to juz pora na to... I zaczynasz udawac na 10 sekund przed prawdziwym orgazmem... I jeszcze pytanie za 100 pkt - mialas kiedykolwiek orgazm? Np podczas masturbacji?