Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hwidoczny

jak mnie wkurzają takie osoby co płaczą a jak zapytasz co się stało

Polecane posty

Gość hwidoczny

to mówią "nic" no przeciez widze ze cos sie stało..C kretyni. wpracy jestem menadżerką laska placze to sie pytam "co sie stało" i co slysze "NIC ,zaraz sie ogarne" no nic tak sobie placze w ramach rozrywki..no jak mnie to irytuje

Gość czy to powód aby
zakładać nowy temat i kazać czytać go innym użytkownikom?

Gość ble nie chciałabym
widocznie jest osobą, która nie potrafi ukryć łez i uznała, że nie jestes osobą której może powiedzieć o co chodzi.

Gość też będziesz płakała
wkrótce.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Nie każy lubi opowiadać o swoich problemach. Sama kiedyś pokłóciłam się poważnie z chłopakiem, poszłam do pracy, a że byłam akurat przed okresem i hormony szalały, zwyczajnie się popłakałam. Wstyd mi do dziś, bo nigdy, przenigdy nie płaczę, a już na pewno nie przy ludziach. Ostatnie, na co miałam wtedy ochotę, to odpowiadac na debilne pytania "co się stało?". Kij to kogo obchodzi, będę chciała, to sama powiem, po cholerę pytać. Co mnie dziwi, to fakt, ze istnieja ludzie, którzy nie potrafią tego zrozumieć.

Gość tez będziesz płakała
a wtedy podejdzie do ciebie najgorsza zdzira w pracy i zażąda wyjaśnień :) a potem cie obsmaruje na forum. Wszystko wraca.

Gość hwidoczny
nie zadam wyjasnien ale wkurzajaca odpowiedz "nic" albo jeszcze jedna "mam gorszy dzien" ja tez mam gorsze dni a nie lacze z tego powodu

Gość purpura_to_moj_płaszcz
a co miała powiedzieć? Fajnie, ze nie płaczesz, ja też nie płaczę, a jednak raz się zdarzyło. CHyba bym pogryzła osobę, która by zadała idiotyczne pytanie "co się stało". Nie masz własnych spraw?

Gość ble nie chciałabym
a co miała sie zwierzać menadżerce? :o nie rozumiesz, że to moze bardzo bolesna prywatna sprawa. jesteś zbyt wścibska i niewyrozumiała

Gość wiesz co, nie znamy sie
i na pewno nie jestem tą dziewczyną, ale co cie do jasnej ciasnej obchodzi że ktoś płacze? widocznie ma powód więc się odstosunkuj tym bardziej że jestes bardziej skłonna się wkurzać niż wspólczuć. Co za odrażający babiszon z ciebie.

Gość na pohybel
Może płakała przez ciebie.