Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlekniona

mam właśnie jebany atak leku czy nerwicy

Polecane posty

Gość * Bazyli
Prawda :O

Gość to minie
no wiadomo leki plus terapia ale leki podstawa jak w kazdej innej chorobie

Gość zlekniona
wziełam, pomaga tez troche spowolnione oddychanie ,dzieki ale persen a relanium to jak niebo a ziemia ten pierwszy jest na bazie samych ziół

Gość cyki cyki
Od razu mówię, że nie robię reklamy: krople Bacha.

Gość Seraphina1
O Boże ludzie co się z wami porobiło co ten XX1 wiek robi z ludzmi ;/ zając się czymś a nie użalać nad sobą i wmawiać sobie choroby ?Świat jest piekny trzeba go poznawac po to jestemny stworzeni a nie siedziec w domu i dostawac jakis atakow i huj wi czego w czterech scianach to schiza mozna sie nabawic,wyjdzie do ludzi znjadzcie przyjaciol,pasje ,hobby jakies zajecie popracujcie nad soba nad swoim cialem i duchem(sfera duchowa jest bardzo wazna odnjadzcie Boga,inne wartosci,udzielajcie sie charytawtywnie.zobaczcie jak ławto mozna byc normlanym czlowiekiem) -jezeli wsyztskie kryteria zostana spelnienione wrocice do zdrowia zapewnaim :)

Seraphina -> nie masz pojęcia co czuja ludzie z depresją... ja to przeszedłem, nic fajnego. Tak się złozyło, że w pracy mam koleżankę, której ojciec na ciężka depresję, facet potrafi przeleżeć w łóżku cały dzień do nikogo się nie odzywając. Depresja jest wyleczalna, leki plus terapia czynia cuda i nie wsztydzę się tego, że miałem depresję, kilka razy targałem się na swoje zycie. Nikomu nie zycze depresji... Jedyne co mnie zstanawia to czy chemia mózgu determinuje nasze doświadczenia czy może jest odwrotnie