Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaaaaa.ka.

Pieprzyk na pośladku jak go usunąć ?

Polecane posty

Gość kaśkaaaaa.ka.

musze iśc do chirurga ale czy ja musze ściągać majtki jak go będzie usuwać? Bo ja nie mam ochoty świecić wszystkim przed chirurgiem :/ Czy ktoś sie na tym zna i może powiedzieć jak to wygląda?

Gość kjsjjnjknkj
mysle ze nie rtzeb abedzie jesli dostep do pieoprzyka jest ! da zneiczulenie usunie i zszyje

Gość ble nie chciałabym
tak, na pewno bedziesz musiala sciagnąć

Gość gbsethe
oczywiście że trzeba ściągnąc majtki nie ma innej opcji !

Gość a może zwyczajnie
ja pierdole! a jak pójdziesz rodzić to też w majtkach? masz zryty beret! bo chirurg o niczym innym nie marzy, tylko żeby twoje dupsko zobaczyć!

Gość kaśkaaaaa.ka.
ej no weźcie mnie nie straszcie ja nie chce się rozbierać do naga ;(((

Gość kaśkaaaaa.ka.
ale chirurg to nie ginekolog o jest do takich wodoków u zwykłych ludzi przyzwyczajonych on sue zajmuje innym rzeczami :/

a mi nie wydaje się, żebyś musiała dupą mu świecić, jeśli w bieliźnie spokojnie do tego pieprzyka byłby dostęp;)

Gość a może zwyczajnie
taaa bo chirurg dupy nie widział! weź się zastanów trochę co piszesz! chyba zdrowie jest wazniejsze niż Twoje widzi mi się! jak wyobrażasz sobie zabieg chirurgiczny na tyłku w gaciach? zamierzasz wcisnąć je sobie w rowek żeby nie przeszkadzały lekarzowi i nie zasłaniały pola operacyjnego? a może chcesz mu pomóc i będziesz ręka podtrzymywała?

Gość a po co zaraz usuwać?
będziesz miała taki pieprzyk co wabi, a jak zaczniesz przy nim paprać, to się może nie opłacić

Gość a może zwyczajnie
zastanówcie się ludzie co piszecie! przed zabiegiem lekarz myje pole dookoła zmiany i to dosyć szeroko, myślicie ze będzie sie cackał żeby majteczek nie zabrudzić bo panienka się wstydzi!

Gość kaśkaaaaa.ka.
no ale ja się wstydzę :/ cos mi sie wydaje że będę musiała gołym tyłkiem świecić, mam tylko nadzieję że on to sam będzie robił bez żadnych asystentów !!

Gość a może zwyczajnie
pieprzyk co wabi? ale wy macie we łbach nasrane! skoro usuwa to jest wskazanie! chyba że ciebie wabią i kręcą np. czerniaki?

Gość kaśkaaaaa.ka.
usuwam vbo ja nie lubię takich rzeczy na czele, no i tyle sie mówi żeby je usuwac więc postanowił sie pozbyć, ale własnie przeczytałam dziś że taki usunięty może się przeistoczyć w nowotwór juz sama nie wie :/

Gość kaśkaaaaa.ka.
*ciele

Gość a może zwyczajnie
idziesz prywatnie czy do szpitala?

Gość a może zwyczajnie
jak usuniety może się przeist. w nowotwór? ludzie jak moi dziadkowie - nie ruszać bo zrakowieje! co za ciemnogród!

Gość kaśkaaaaa.ka.
chyba pójde do szpitala bo prywatnie to chirurg chyba mnie nie przyjmie i nie weźmie wycinka do zbadania

ey... myślałam, ze usuwasz, bo Ci tak lekarz kazał:O:O dziewczyno, po co ruszasz coś, z czym nie ma problemu/nie boli? A co jeśli nie będzie chciało się goić, na przykład? zdarza się.

Gość vska9843
moja koleżanka usunęła z szyji i pół roku później dostała nowotwór skóry potem się dopiero dowiedziała że to przez to że usunęła

Gość a może zwyczajnie
z resztą niech już się przeistacza w nowotwór według twojej teorii , przecież będzie już spoczywal u histopatologa a nie na twojej dupie , więc co cię to :) :) :)

Gość kaśkaaaaa.ka.
Mermoladka bo mnie strasznie brzydzą takie pieprzyki :/ nawet ze swoim facetem czuję się niekomfortowo w lóżku jak zdaje sobie sprawę że on go widzi, nie wiem mam jakąś odrazę do takich rzeczy.

Gość a może zwyczajnie
oj dziewczyno jak czytam co piszesz to ręce załamuję! idziesz do dermatologa i on ocenia zmianę, jeśli uzna że kwalifikuje się do usunięcia to dostaniesz skierowanie i już. poza tym co za brednie piszesz że prywatnie to nie wyśle do zbadania- to jest obowiązek każdego chirurga!

Gość hiena/a
ja bym nie tknął laski jakby miała jakieś syfa na ciele dla mnie to oblesne lepiej to usuń bo się można porzygać !

wiesz coo,nie mogeczytac takich ludzi twojego pokroju wiesz i to ma byc POWAZNY PROBLEM tak,idz sie kurna lecz

Gość gabi kulka
najpier idziesz do rodzinnego on ci daje skierowanie do chirurga i dopiero on ocenia czy usunąc czy nie