Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cursed by birth

kiedy powiedziałem jej o sobie całą prawdę, zerwała wszelkie kontakty

Polecane posty

Gość cursed by birth

chyba nigdy się tak na nikim nie zawiodłem... nigdy nikomu nie powiedziałem tych wszystkich rzeczy, które powiedziałem jej.. czuję się beznadziejnie. żałuję, że w ogóle wierzyłem, że ktokolwiek zrozumie. teraz jeszcze boję się, że ona powtórzy wszystko innym. wcześniej wciąż powtarzała, że rozumie, czuje się tak samo bla bla bla (m.in na temat depresji i myśli samobójczych), a teraz mnie olała..... nie wiem po co to piszę, ale nie mam co ze sobą zrobić....

Gość Wtornicki
a o czym ? że pierdzisz w wannie ?

Gość moze morze
A moze ona musi to sobie przemyslec, poukladac? Moze jeszcze sie odezwie...

Gość cursed by birth
moze morze , wątpie, na gg ustawiła sobie opis "nowy nr, jeśli ktoś nie dostał to znaczy, że nie powinien" *lilija*, nie sądzę, że ktokolwiek może to zrozumieć.. zresztą, to już i tak chyba nie ma znaczenia

Gość niech jej sie przytrafi
niech jej sie przytrafi cos złego... niech jej chłopcy mają problemy z erekcją, to tak na poprawke lekka humoru, powiem ci ze trafiłes po prostu an nieodpowiednia osobe, nie wyczułes jej, a potrzebowałes powiedziec i myslałes ze bedzie okej, ona jest zwykłą piii, piii , piii. współczuje, ale nie łam sie naprawde :)

póki jestes,to jest wazne, a po drugie do mnie tez jak cos wal, jedna osoba mi zaufała z neta i nie załuje, trzymaj sie

Gość cursed by birth
nie zycze nikomu zle.. zalezalo mi nawet tylko na przyjazni.. po prostu myslalem, ze nie klamala, piszac to wszystko.

a w ogóle co za dziewczyna, serca nie ma, niektrórzy sie wiaza z kryminalistami, ja tez rozmaiwałam z kolega o myslach samobójczych jak takowe mielismy, za pewnie nei były to takie powazne rzeczy jak twoje, ale z takiech powodów nei zostawia sie ludzi, wiem jedno, cokolwiek jej powiedziałes ona sie przestraszyła, a ty bedziesz załował do konca zycia, ze jej zaufałes,zale kiedys przejdzie, bolesne, ale taka prawda jest albo ona po prostu byłą z tb z ciekawosci, a jak sie dowiedziała o co kaman, to juz jej nieciekawiłes, miałam podobna sytuacje z kolega, pseudo kolega

hej, nie łam się;) czasem po prostu trafiamy na takich ludzi, nic na to nie poradzisz, swój ból trzeba spokojnie przeczekać i dać sobie czas;)

Gość nick2134324rtytffuyguyg
trudno, żyje się dalej.

a marmoladka słusznie prawi :) ej a próbowałes sie kontaktowac z nia? dowiedziec o co jej chodzi?

Gość cursed by birth
niech jej sie przytrafi , nie jestem kryminalista.. wiec predzej niz przestraszylo, to raczej obrzydzilo.. tak, raz do niej napisalem, nie odpisala wiec... niewazne zreszta.. *lilija*, to bez sensu licytowac sie kto ma gorzej... moze masz.

ani mi sie sni sie z toba licytowac,no ale popatrz na to z innej strony.jesli ustawila taki opis. to chyba nie b. powodu.prawda?noo.i to bylo do ciebie(jesli bylo) to widac ze jest na ciebie o cos zla.no nie?moze warto by bylo dowiedziec sie o co chodzi bo widac ze nie jestes jej obojetny(jesli Ty).tylko czyms ja brzydko mowiac wk.. nie wiem o co biega ale moze yy uwaza ze jestes fajnym gosciem a w gllupi sposob glupim mysleniem marnujesz sobie zycie.nie wiem.dobra! kurna w kilku slowach.babka chce zwrocic czyjas uwage(nie widzisz tego?)pisz,dzwon idz,pogadaj

Gość cursed by birth
*lilija* , wydaje mi sie, ze to co powiedzialem nie moglo jej rozzloscic, predzej obrzydzic. I nie chce prosic sie jej o zadne wyjasnienia.. skoro zerwala kontakt, to chyba jasne, ze nie chce miec ze mna nic wspolnego? a powiedzialem jej o tym, ze kilka lat temu, gdy mialem 16 lat,w ykorzystal mnie sasiad i od tego czasu zaczely sie wszyskie moje problemy, tyle. to o to musi jej chodzic... nie chcialem mwczesniej tego pisac, ale z drugiej strony... i tak nikt mnie tutaj nie zna, zreszta mam juz to wszystko gdzies, i tak nie mam znajomych

Gość tylko 10 wpisów
podbije

Gość dontbiefrejd
współczuję naprawdę.. :( a ta dziewczyna nie była warta twojego zaufania i tyle, swoją drogą niezła jest, natychmiast zerwała kontakt po tym jak ktoś się przed nią tak otworzył.. bo co brzydzi się, a jakby jakiś żul ją zgwałcił to jakby się wtedy czuła:o co za idiotka :o Trzymaj się ! ;)