Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biełka istriełka

revolver założył temat dla niewidomych

Polecane posty

Gość biełka i striełka
jestem jak najbardziej za tym żebyś się targował :D Uważam, że targowanie nie dość, że jest Twoją pasją, to jeszcze masz ogromny talent do tego :P Zrobiłeś już jajecznicę?

Gość biełka i striełka
Mogłeś zacząć od tego, że nie masz jajek, nadaremny mój trud nad dopieszczaniem Twojego ego :D Idę sprawdzić czy coś mi się przyśni. I do bukmachera oczywiście :)

Gość biełka i striełka
ja myślę tak :) 1:0-1 połowa M. Utd. v Arsenal + Legia będzie więcej emocji

Gość biełka i striełka
wiem :) zastanawiałam się przy obstawianiu co dodać i tak mi się wydało mało ryzykownie :) Mnie to nie robi różnicy czy będę bogata dziś, czy jutro. Nie mam kaca, skąd taki pomysł? :P

nie spałaś całą noc, więc pomyślałem , ze wynosiłaś dziś stosy butelek...:P

Gość biełka i striełka
masz o mnie aż tak złe zdanie? :D ale wiem czemu tak wymyśliłeś :P pewnie przez nocne wynurzenia :D

pytanie o kaca było "miłe" i nie znaczyło wcale "źle" o Twoich skłonnościach wynurzających :classic_cool:

Gość biełka i striełka
chyba o skłonnościach grafomańskich :D ktoś musi cierpieć z tego powodu, że ja bardzo lubię pisać. No tak padło, przykro mi :P

Gość biełka i striełka
ale bramek :D. Znów się nie udało.Jeszcze jutro nie będę bogata :(

ktoś usunął moje "brzydkie słowa" - cenzura PRL-u ? :P u Ciebie jednak nie obejdzie się bez poznawania bogatego garniturkowca :classic_cool: większa szansa w zdobyciu gajerkowca , niż trafienia wyniku...:classic_cool:

Gość biełka i striełka
może hiszpan po meczu jest moderatorem na kafe? Mało to razy dobrze "typowałam" :D to nie jedyny hazard który uprawiam, tam mam lepsze wyniki finansowe. ;) Ja jestem zaradna,panu w garniturze mogę postawić kawę

chodziło mi bardziej o bycie bogatą księżniczką na zamku bez wysiłku, niż zaradną...;) dla mnie życie to m.in. gra i hazard... :)

Gość biełka i striełka
każda księżniczka jest utrzymanką pana w garniturze? dla mnie życie to m.in. gra i hazard... skaczesz codziennie na bungee ?

każda księżniczka jest utrzymanką pana w garniturze? żadna nie musi się o nic martwić....księżniczka właściwie tylko kiwa palcem i przeważnie zajmuje się sobą...:) skaczesz codziennie na bungee ? wolę "gry psyche" - to lepsze od bungee

Gość biełka i striełka
Jesteś panem w garniturze ? chciałbyś nim być i mieć księżniczkę ?

Gość biełka i striełka
wielokrotnie mówiłeś, że kobiety to materialistki, myślałam, że może to jakiś Twój kompleks :)

nie mam kompleksów - a kobiety kochają wygodę (zwłaszcza księżniczki)- a normy potrafią być podnoszone co jakiś czas ;)

Gość biełka i striełka
Znam wiele kobiet i powiem Ci, że te które znam (przyjaźnię się) świetnie czułyby się w drogim hotelu i z pewnością potrafiły zachować tam z klasą, ale i w namiocie gdzie szyszki włażą w dupę też bawiłyby się wyśmienicie. Da się chyba znaleźć jakiś konsensus? Ja stawiam na mocne wrażenia :D nie na pieniądze. Wiadomo trzeba za coś żyć, ale nie dajmy się zwariować. Pieniądze faceta nie są przeszkodą do rozpoczęcia związku, ale dla mnie też nie specjalnym atutem.

Gość biełka i striełka
Nie wiem czy w takiej kolejności? Bywa różnie, chociaż to pewnie nie stanowi powodu do dumy.