Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batoniik

FACECI

Polecane posty

Gość batoniik

Dlaczego pewien mężczyzna z którym nie jestem ale znamy się, ciągle próbuje mi kogoś "wcisnąć"?. Wiecie zagaduje, że niby ten i ten kręci się koło mnie, po czym pyta jaki w końcu mnie facet interesuje itp. Nie rozumiem jego zachowania, czy możliwe że on poprzez takie zagadywanie chce się dowiedzieć jacy mężczyźni są w moim typie?

Gość batoniik
czy mam mu prosto w oczy powiedziec ze nigdy nikomu nie dam?

Wkręcasz sobie jakieś podteksty. Zaraz zaczniesz sobie wmawiać że Cię szaleńczo kocha. Może zapytaj go czemu cię namawia na innych facetów i jakie ma intencje ? Szczerość za szczerość.

Gość batoniik
on ma kompleksy ze ma krotkiego a mnie to nie przeszkadza bo dobrze zarabia

Gość batoniik
Chciałabym tylko zaznaczyć że dwie wyżej wypowiedzi z użytym moim nickiem nie są moje. To przykre, że ktoś bezczelnie podszywa się za nieznajomą mu osobę.

@batoniik Na tym forum, to takie hobby niektórych złośliwych ludzi. Dlatego warto założyć sobie stały (czarny) nick. Co myślisz o zapytania go wprost czemu Ci wciska innych facetów i co czuje do Ciebie ?

Gość batoniik
Wiesz, niby potrafię mu powiedzieć jaki typ mężczyzny mnie interesuje, ale jednak nie potrafiłabym go zapytać co do mnie czuje. Nie wiem czy jest to ważne, ale jest on księdzem i mamy dobry kontakt, bo możemy poważnie porozmawiać. Pytając co do mnie czuje strasznie dziwnie bym się poczuła. A właśnie nie rozumiem czy chodzi mu tylko o to, abym się z kimś związała mówiąc mi o innych.

Gość batoniik
zdarza sie ze przy okazji spowiedzi wyjmuje swoj grzechomierz i mi wklada i miezy moj poziom grzechu

Gość forteel
Zapytaj o co mu chodzi dokładnie

Gość KwiateKKk
Może po prostu chce abyś kogoś miała :)