Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhsiekksjay

podróże astralne

Polecane posty

Gość tyhsiekksjay

od dłuższego czasu okupuje strony o tematyce podrozy astralnej, chciałabym dowiedzieć się od osób zainteresowanych bądź zgłębionych w tym temacie, czy pozdroze astralne można wykorzystywac w celu rozwiązywania swoich problemów i w jaki sposób to działa?

Gość cyki cyki
Jakoś na myśl przyszedł mi Carlos Castaneda...

Gość cyki cyki
real men, rozumiem, że próbowałeś? :)

Gość A dokad chcesz podrozowac
Czego chcesz sie dowiedziec ????

Gość tyhsiekksjay
Kiedyś oglądałam filmik na youtube o klience która miała problemy z teściową bo nie chciała się od niej wyprowadzić, podczas podróży astralnej zeszła do niższego świata i wygoniła ją z domu, po przebudzeniu się teściowa stała z walizkami przy drzwiach, zastanawiam się jak tego dokonac, hmm?

Gość cyki cyki
W podróżach astralnych chodzi o to, że stykasz się z innym wymiarem i innym stanem własnej świadomości. Ale moim zdaniem to "zabawa" dla zaawansowanych użytkowników własnej podświadomości ;) To samo możesz osiągnąć dzięki medytacji, czy relaksacji, bo chodzi o to, żeby usłyszeć swój głos wewnętrzny - intuicję. Nie zrobisz nic bez wolnej woli - przyzwolenia - osoby, nad którą chcesz "pracować".

Gość cyki cyki
Real men, nie o to pytałam :) Jeśli ja np. nie jem czipsów cebulowych, to wiem, dlaczego, bo próbowałam i no nie - nie smakuje mi. A nie rzucam hasła "to idiotyzm, a naukowcy udowodnili, że...".

Gość tyhsiekksjay
chciałabym rozwiązać jeden problem, i za bardzo nie wiem jak sie do tego zabrac

Czipsy cebulowe istnieją a podróże poza ciałem nie :) Więc takie porównania są jeszcze bardziej idiotyczne niz ten temat. Ale oczywiście dam Ci możliwość obrony i poproszę o jakiś dowód na istnienie OOBE :)

Gość cyki cyki
Kafeteria nie jest zbyt dobrym miejscem do tego typu pisania... :) Zarejestruj się na forum, gdzie ludzie nie zrobią wielkich oczu ;)

Gość cyki cyki
Ja się nie mam przed czym bronić, ani przed kim :) i nie piszę tu po to, aby komukolwiek udowadniać swoje racje. A tak przez ciekawość: a dusza wg ciebie istnieje?

Gość tyhsiekksjay
racja, ale dziękuję bardzo za podpowiedzi cyki cyki :)

Gość cyki cyki
No to pozostaje mi życzyć smacznych czipsów cebulowych :)

Pierdolicie, ja się w to bawiłem rok temu i mniejsza o to czy dusza wychodzi z ciała czy nie, ale fajne jazdy są. Co prawda wyjść mi się nie udało ale fajna zabawa... znaczy raz chyba ręką mi się udało wyjść, ale nie mam pewności czy aby na pewno czy to mi się przyśniło.