Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

Dlaczego jestem sam

Polecane posty

Niby jestem super partią, taki słodki kąsek, przystojny (laski z pracy tak uważają), dobrze zarabiam (wiem co na konto mi wpływa), inteligentny, dowcipny, ale od 6 lat sam, czy coś nie tak se mną, czy ten świat jakoś się zmiwnił i już jestem out of league?

Gość fotel
a pukałeś coś przez te ostatnie 6 lat ?

Gość lovemusic
zeby miec dziewczyne nie trzeba byc przystojnym , duzo zarabiac czy tak inne pierdoly.. to tylko dodatki. Mozna byc i totalnym idiota i chodzic z super dziewczyna..

Gość uno_dos_tres
normalne kobiety nie wiążą się ze "słodkimi kąskami", taki trochę laluś jesteś?

Gość siwy_dym
masakra to dzisiejsze forum. w tygodniu, jest znacznie weselej, czesc undostres

Ale chłopaka przypiliło. Użalać się nad sobą o drugiej w nocy. Pewnie przytulił się do misia a misiowi serduszko nie biło. Na szczęście jesteś w dobrych rękach :P Kafeteria a już fi-8 na pewno rozwiąże Twój problem i tylko czekać, jak będziesz mógł swoją lepiankę przerabiać na dwie osoby. Tylko pamiętaj, że kobiety pełniej oddychają i zacznij od powiększenia wejścia do nory. :P :P

Alu :) 🖐️ co za język. Kto Cię tego nauczył ? Tyle razy prosiłem byś nie bawiła się z tą niegrzeczną dziewczynką Jones w piaskownicy. :P :P

Nowy, od dzisiaj zaczynam dzień od pokłonu w pozycji klęczącej, oddanego w kierunku poświęconemu Tobie ołtarzyka :classic_cool: :D (nie, nie ma w tym krzty ironii)