Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anjjjjjjjjjjjjja

Samoopalacz ! pomocy

Polecane posty

Gość Anjjjjjjjjjjjjja

Kupiłam samoopalacz z Rosmanna - wysmarowałam sie wszystko ładnie pięknie a tu po 2 h :O Mega pomaranczowe smugi , wykąpałam się chciałam to zmyc i mam plamy jak by mi skóra schodziła... Czym to można zmyć? POMOCY

Gość gnhjgf
wymieszaj cukier lub sól z żelem pod prysznic i zrób piling

Gość Anjjjjjjjjjjjjja
Dzięki , idę próbować :D. Wyglądam jak bym chorowała na Bielastwo .

mozna. najlepiej przecieraj cytryna tam gdzie najwieksze smugi. lub dobrze dzialaja tez toniki do twarzy. a na przyszlosc nigdy nie smaruj sie SAMYM samoopalaczem. ja robie tak. balsam nawilazacy + balsam brazujacy + samoopalacz . mniej wiecej w tej samej proporcji. mieszam wszystko w dkloniach i pozniej nakladam na 1 noge. potem znow to samo rowno tyle samo preparatow i na 2 noge itd itd. wazne zeby dobrze zmieszac i rowno wsmarowac. zwlaszcza przy stopach! kolanach a wczesniej zrobic dobry peeling i wszystko bedzie dobrze. ja mam braz opalenizne oprocz samoopalacza w czerwcu i lipcu sie opalalam wiec teraz tylko wzmacniam i utrzymuje efekt wlasnie takimi specyfikami. uzywam balsam nawilzajacy garnier, balsam brazujacy ziaja, samoopalacz soraya

z kawy tez jest dobry peelind. kawa plus cukier plus jakis twoj peeling lub zel mieszasz to i masz mega dobry peling. ja taki to twarzy uzywac (cukier troche gniote lyzeczka zeby nie szorowal tak) ale jak do ciala to nie musisz go gniesc, a najlepiej to szorstka gabka zmywac. i mocz sie w wannie

Ta, też kupiłam ten samoopalacz. Poleciła mi go kumpela :o Popsikałam sobie nim nogi. Jak rano na nie spojrzałam, to miałam ochotę sobie je kurwa odciąć :o Pomarańczowe, smugi, plamy. Od razu wskoczyłam do wanny, ale gówno dało :P Odcień troszeczkę zbladł, niezauważalnie wręcz. Pocieszałam się tym, że " Po jednorazowym zastosowaniu środka utrzymuje się do 3 dni ", ale zeszło po jakichś 5, a całkowicie po tygodniu :o Także.. Samoopalaczom mówię stanowcze - NIE :o :P

Też robiłam peelingi, masowałam rękawicą, szorstką gąbką i inne cuda, żeby zeszło :o Ale pozostało uzbroić się w cierpliwość :P

Gość kdgmdgkldfgmk
Od roku używam samoopalacza z Rossmanna, ale nie tego psikającego, tylko normalny, do smarowania. Nie wiem, czy to kwestia wprawy, ale nigdy nie mam żadnych zacieków ale ładną opaleniznę (nie pomarańczową :) ) Co do zmycia, to może wystarczy szorstka gąbka ;)

Gość Anjjjjjjjjjjjjja
Te odcienie są do jasnej i ciemnej karnacji , ja oczywiscie kupiłam do ciemnej :D:D ( miał byc lepszy efekt hahaha ) Zrobiłam ten peealing , najgorsze są stopy i kolana :D