Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapapapa

chłopak nie jest o mnie zazdrosny

Polecane posty

Gość papapapapapa

Czy to jest możliwe ze chłopak, który kocha swoja dziewczynę i chce sobie ulozyc z nia zycie, nie jest o nia w ogole zazdrosny?

Gość dsfsdsd
nie jest zazdrosny bo??

Gość tofajnie
coś sobie wkrecasz, radze z tym skończyć

Gość iklplki
wiesz,to raczej niemożliwe

Gość papapapapapa
nic sobie nie wkręcam...... nie ma nic przeciwko zebym wychodzila gdzies z jakimis kolegami, nie denerwuja go smsy od inncyh, czy tez telefony....jak jakis facet na imprezie do mnie podchodzi nie reaguje.... powiedzial mi to ze nie jest zazdrosny, bo mi ufa....

Gość tofajnie
a Ty wolałabyś aby nie ufał

Gość fotel
podobno zazdrośni są ludzie zakompleksieni i mający niską samoocenę.tak więc tylko pozazdrościć chłopaka.

Gość dege
"jest zbyt pewny siebie , bo nie widzi powodów do zazdrości..." A może nie widzi powodów do zazdrości, bo jest pewny siebie...?

Gość tofajnie
jedyna rada w tym przypadku to zostawić go, nie cierp dłużej!.

A może nie widzi powodów do zazdrości, bo jest pewny siebie...? wychodzi na to samo - czyli nie okazuje jej tego , co kobieta od czasu do czasu musi poczuć....musi poczuć się ważniejsza w jego towarzystwie , w porównaniu do innych...

Gość dsfsdsd
ty bys chciała zeby stał i warował przy tobie?

a rozmaiwalam z nim o tym, czy mu wogole nic takiego nei przeszkadza? A czy rozumie ze tobie mogloby przeszkadzac jak wyszlabys z kolezankami? Mi sie zdaje ze to calkiem normalne. Moj chlopak byl chorobliwie zazdrosny na poczatku zwiazku. O kazdego smsa o wszystko, bo mi nie ufal, mial przejscia w poprzednim zwiazku, itd.. Jak poznal mnie i zaufal w pelni, to skonczyly sie pytania, i jak np. jego nie bylo to on mowil np. jak ci sie nudzi to czemu nei zadzwonisz do Tomka (moj przyjaciel) i nie pojdzie gdzies razem.. I jego uczucia nie zmienily si edo mnie, tylko chyba bardziej dojrzal. Jak ty mu ufasz, to w porzadku, nie szukaj problemu gdzie go nei ma;)

Gość papapapapapa
nie chodzi o to, zeby warował przy mnie, ale o to zeby czasami okazal choc troche zazdrosci... sadze, ze kazda kobieta tego potrzebuje...

Gość rakietaaaa
Dla mnie brak zazdrosci ze strony partnera jest rownoznaczne z obojetntoscia.

Gość dsfsdsd
a o co ma byc zazdrosny??? o kolegów, przeciec to on jest twoim chlopkiem i to jego koszhasz nie kolegów. to jest chore, ze on ma byc zazdrosny bo jakis facet do ciebie podszedł? podszedł i co, przespałas sie z nim?

Gość fgddfdffdffgfg
jestes mu po prostu obojetna.

Gość zsxdfghjk
jest zazdrosny tylko tego nie okazuje :( a czasami by sie chciało troszke zazdrosci doznac, nie chorobliwej tylko takiej fajnej mile - nie kontroli tylko takiego odczucia że sie o ciebie boi :) ze musi ciagle sie o ciebie starac:)

Gość tofajnie
Ona po prostu wolałaby płakać z innego powodu, z reszta jak większość kobiet.

Gość dsfsdsd
tofajnie dokładnie, piatka dla jej chlopaka, widac koles z jajami. nie moze z nim pogrywac hehe;)

Gość myszeczka1234567899
nie jest zazdorsny bo Ci bezgranicznie ufa ...wie ze go nie oszukasz..uwierz mi ze to bardzo dobrze ze Ci ufa niz mial by Cie na kazdym kroku sprawdzac ..nie szukaj problemu tak gdzie go nie ma :)

Gość nie ma milosci bez zazdrosciii
i niech nikt nie mowi,ze tak nie jest.Jjesli jestesmy w zwiazku z kims kogo kochamy to zawsze bedzi tkwic w nas obawa,ze mozemy to stracic to ludzkie.Nie mylmy zwyklej zazdrosci z chorobliwa o wszystko. W momencie w ktorym facet przestaje byc zazdrosny w ogole o swoja partnerke zaczyna sie rownia pochyla tego zwiazku. mowie z doswiadczenia.