Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4444lata

Związek po 4 latach? jak to jest?

Polecane posty

i latwo komus doradzac ale jednemu takie zycie bedzie odpowiadalo a ktos inny bedzie sie dziiwil,ze tak sie w ogole dac zyc;)

Gość cocacolalight
my jestesmy razem 3,5 roku, chociaz 'razem' to za duzo powiedziane.. ostatnio jest strasznie. mieszkamy razem, ja mam 22 on 30. teraz wyjechal z kumplami na wakacje, a ja siedze w domu.. wszystko stalo sie wazniejsze ode mnie;/.

Gość dfvrgvrvr
hm ponad 4.5 roku... raz wzloty raz upadki...jak jestem u rodzicow na dluzej to są kłotnie bo jestesmy daleko od siebie.. ale na codzien jak studiuje to raczej nie ma zle... planujemy ze soba zamieszkac w kawalerce ciekawa jestem kto z niej pierwszy wyleci:D

Gość cocacolalight
nie wydaje mi sie, ostatnio czuje sie zaniedbywana, rozmowy nic nie pomagaja, ja juz nie wiem..

No mi z moim facetem idzie 4 rok właśnie. Jest wszystko ok..wiadomo czasami zdaży się sprzeczka czy się wkurze ale to mija, Mieszkamy od siebie 2 min drogi. Nocuje u mnie , Widzimy się codziennie całymi dniami prawie.. wiadomo ni cały czas sami ale też do znajomych wychodzimy. Może musicie sami gdzieś wyjechać..? Ja z moim rok temu w Afryce byliśy to się nacieszyć nim nie mogłam... a teraz się cieszę bo za pare dni na Rodos lecimy i bd go mieć tylko dla siebie ! bez kolegów hyhy ;D może to wam pomoże...jedynie co mnie w nim wkurza to to że jest ciężkim kibolem........

Gość cocacolalight
pierwszy raz mu sie zdarzylo.. ale jednak.. strasznie mi przykro, bo mnie nigdzie nie zabral nawet w niedziele zeby na plaze pojechac..:(

Gość Anulkaaaaaagggee
ja z facetem byłam około 5 lat... było wiele wspaniałych chwil ale i tych gorszych... raz go zostawiłam... były wzloty i upadki... ale ostatnio odszedł i nie robi mi nadziei na to że wróci.. a do mnie doszło że to ten jedyny, kocham ponad wszystko, tęsknie i straszliwie cierpię. Nie chcę na siłę niczego, sądzę że czas uleczy rany i kto wie może i wróci do mnie - tego bym chciała. Teraz mi mówi że nie jest pewien swoich uczuć do mnie. Ale ja wierze w to że pewnego dnia pożałuje swojego wyboru zrozumie że brakuje mu mnie i wróci... póki co mamy kontakt codzienny więc może przez to nie widzi co traci. A może ja tylko sobie wszystko tłumaczę? Kocham ponad wszystko i będę czekała. Nie chcę nikogo innego, wiem popełniałam błędy ale dorosłam i wiem ile straciłam - chcę wszystko naprawić ale on musi tego też chcieć. Wierzę i mam nadzieję że wrócimy do siebie. było jednak to 5 lat.... mieszkaliśmy nawet razem ponad pól roku... chcę powrotu :( póki co tylko mogę modlić się o to.... a czas w moim wypadku nie leczy ran wręcz je poszerza ;(

Brzydula30 no własnie zaufanie ;D a ja jestem bardzo mało ufna !nie chodzi mi tylko o Niego ale o wszytkich. Naszczęście On pomysłów nigdy nie ma żby gdzieś wyjechać beze mnie.. ciągneli Go ale powiedział że beze mnie nie jezie nigdzie...ale tak jest u nas ze wszystkim z imprezami czy nawet pójściem na basen ;p

Gość Anulkaaaaaagggee
nie podałam wieku. Ja 23, on 26

4,5 roku razem, ponad rok po ślubie - jestem najszczesliwa na swiecie bo kocham mojego męża kazdego dnia coraz bardziej z wzajemnoscią, oprocz milosci przyjaznimy się i nigdy sie nie klocimy, nigdy! powaznie!

only dlugo tak mozecie nie wytrzymac zaczniecie sie dusic kazdy potrzebuje odrobine przestrzeni,wolnosci

Anulkaaaaaagggee urwij z Nim kontakt !! żeby nei wiedział co z Tobą! wiem co mówię.. ja z moim keidyś raz w życiu się tak pokłóciłam że powiedziałam że to koniec..zero kontaktu jakiegokolwiek z mojej strony.. po 5 dniach przyleciał do mnie i odrazu mnei przytulił i przez około 20 godzin leżeliśmy w łóżku i puścić mnie nei chciał ;)

Ja jestem po 7 latach związku. Znamy się 9. Teraz jest dziwnie. Seks z nim mnie już tak nie kreci. Jakas rutyna ma maxa. Spędzamy z sobą jednak mase czasu i znamy się jak łyse konie, niemal jak rodzeństwo czy coś w tym stylu... Nie wiem co robić dalej...tym bardziej, ze nie jesteśmy zaręczeni. Jednak obserwując nas, wydaje mi się, ze malo jest tak dobranych par...jednak co z tego skoro juz dawno nie iskrzy. Tylko co jest ważniejsze: szacunek, przyjaźń, zaufanie, doskonała znajomość drugiej polówki czy szalone chwile razem, iskry, namiętność... u mnie już to niestety nie idzie w parze.

Brzydula30 póki co mamy 21 lat więc mamy jeszcze czas...nie narzekamy. On robi to co lubi treningi, mecze i inne ja tez mam czas na koleżanki i wgl..jest ok :)

Brzydula: wiesz co, mas zracje. ale to takie troszkę sztuczne bedzie. Niestety w ostatnim czasie dzieje się ze mna coś czego nigdy bym nie podejrzewała, kreci mnie ktoś inny...i działa to strasnzie na niekorzyść mojego dotychczasowego zwiazku. Mamy po 26 lat i czuje ze powinnams ie juz ustabilizowac. Wszystkie ciotki ciagle pytaja kiedy slub, jednak ja chyba nie czuje się na siłach... a niby tyle lat razem.

w dlugich zwiazkach trzeba podsycac ogien bo wiadomo,ze motyle odlecialy;)pierwsze zauroczenie minelo