Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyeryeryery53wy3

czy KTOS WIE co to za horror? SZukam tytulu. Prosze o pomoc :)

Polecane posty

Gość reyeryeryery53wy3

Moze ktoś wie co to za horror(chodzi o tytul). Jakas babka z kilkoma gosciami w piwnicy przetrzymywali kobiete, ktorej do jedzenia dawali jakas kasze czy cos takiego, w glowe miala wkrecona blache, i obcieli jej wlosy na lyso, i ta kobieta "dojrzewala" i taki potwor sie z niej robil, i pozniej kolejna kobiete zlapali i Ona tez byla tam przetrzymywana, glodzona, bita itp. Moze ktos kojarzy ten horror i pomoze

Gość rzeczywiście było coś takiego
niestety nie wiem - ale podbiję, bo tez jestem ciekawa

to jest film nakręcony na podstawie biografii Pani cenzor :classic_cool: / Morituri te salutant , Dictator Perpetuus :classic_cool: / / l http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ccc29d15d1e8a90.html mój ideał kobiety :classic_cool: -------------------------------------------------------- ------------------ Gaius Iulius Caesar, Gajusz Juliusz Cezar, Cezar, ur. 12 lipca 100 p.n.e. (13 lipca 102 r. p.n.e. - koncepcja Mommsena i Diona), zm. 15 marca (idy marcowe) 44 p.n.e. - rzymski polityk, wódz, dyktator i pisarz. Sławę zdobył dzięki namiestnictwu w Galii i dzięki pomocy swych żołnierzy udało się mu pokonać opozycję, skupioną wokół senatu i Pompejusza - tzw. optymatów, aby następnie, po wieloletnich walkach, przejąć pełnię władzy w Rzymie.

Gość reyeryeryery53wy3
dodam też, że chyba był to filml z takich juz nowszych, wiec sądze ze 2003- 2007 rok produkcji. Pani cenzor :D:D

Gość jaki trzeba mieć beret zryty
żeby poszukiwać takich chorych "dzieł" :O gratuluję gustu i znieczulicy.