Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony wacław

niedzielne przemyślenia

Polecane posty

Gość szalony wacław

Na lekkim kacu naszło mnie na przemyślenia odnośnie złego losu jaki mnie prześladuje. Dlaczego jest tak, że póki znajomość nie wychodzi poza świat kreowany w komputerze, to wszystko jest pięknie ślicznie, wyznania o zainteresowaniu, niemalże o fascynację się ocierającym, czasem słyszę (a właściwie czytam) słowa jasno i klarownie świadczące nawet o czymś więcej niż zwykłe zainteresowanie. No i oczywiście nieukrywana chęć spotkania się. Ale kiedy podejmowane są w miarę konkretne działania mające wirtualną znajomość w realne spotkanie zamienić to ... nagle coś się dzieje i 1200 powodów dla odwołania się znajduje. Nie to, żebym szukał na siłę znajomości w sieci, w końcu w moim realnym życiu się nie nudzę i na brak towarzystwa nie narzekam. Ale mimo wszystko troszkę mnie ta sytuacja zastanawia.

Bo one w odróżnieniu od Ciebie nie chcą przenosić znajomości w świat rzeczywisty. Wolą sobie żyć w internecie i bezkarnie Ciebie bajerować. :)

Gość siwy_dym
posluchaj waclaw. mysle ze nie masz w swoim komputerze opcji przeniesienia w real. skonsultuj informatyka.

Gość uno_dos_tres
haha siwy_ a Ty masz taka opcję?

Gość zamordowaneuczucie
Jak myslisz Autorze dlaczego moj chlopak robi to samo co ty majac mnie? Koresponduje z roznymi kobietami , zauracza sie nimi, fascynuje dla mnie wtedy nie ma czasu. Mysli ze o tym nie wiem, ale niestety wiem i cholernie to boli. Prawdopodobnie mnie nie kocha dlatego tez nie obchodzi go to ze mnie rani. Zniszczyl mnie i moje uczucia;( Wiem ze to moze przeniesc sie w real a wtedy to juz lawta droga do zdrady.

Gość zamordowaneuczucie
Moze ktos mi powie co jest grane?

Gość fgfg
to po cholerę jesteś z takim dupkiem??? nie kumam :/

Gość zamordowaneuczucie
Bo go kocham i przez to cierpie ;( Po co mnie zwodzi ?

Gość zamordowaneuczucie
łzy same naplywaja do oczu, a serce peka z niemocy , zaluje ze mam uczucia i ze trafilo wlasnie na niego

Gość fgfg
nie żałuj, tylko miej swoją godność, jak Ty nie masz szacunku do siebie, to nie oczekuj go od jakiegoś pajaca. ps. i Zeby nie było, też kiedyś kogoś bardzo kochałam, kogoś, kto miał mnie w dupie, a ja rzuciłam dla niego wszystko i wywaliłam swoje życie do góry nogami. pewnego dnia, stwierdziłam, że już wystarczy i się więcej nie odezwałam. nie mówię, że było łatwo. nie było. ale przynajmniej mogę zadowolona patrzeć w lustro, że żaden chuj mną nie manipuluje. koniec wywodu :)

Gość zamordowaneuczucie
Chcialabym tylko aby poczul namiastke tego bolu , cierpienia jakie mi funduje robiac to co robi...

Gość zamordowaneuczucie
Nie rozumiem dlaczego te kobiety dostaja od niego tyle uwagi , ciepla , pieknych slow ktorych nigdy nie uslyszalam, a czasem czegos wiecej, czym one sobie na to zasuzyly? Co one takiego dla niego zrobily ze dostaja to o czym ja moge tylko pomarzyc.

Gość fgfg
zemsta jest do dupy, po prostu odejdź, zagryź zęby i nie daj po sobie poznać, że cierpisz. (swoją drogą, chyba żadna zemsta nie powali go bardziej, niż obojętność)

Gość fgfg
są nowe. dlatego.

Gość mental cut
"czasem słyszę (a właściwie czytam) słowa jasno i klarownie świadczące nawet o czymś więcej niż zwykłe zainteresowanie" zacznij się wymieniać fotami, i to stosunkowo szybko po zapoznaniu się :D

Zamordowaneuczucie co on takiego ma w sobie wyjątkowego że go kochasz? To nie jest przyzwyczajenie? Słyszałaś o psychologii inwestycji, inwestujesz w niego swoje uczucia czas energie czy pieniądze mając nadzieję że będzie lepiej przecież tyle już zrobiłaś a on ma cię gdzieś to ty walczysz jeszcze bardziej ślepo wierząc że będzie lepiej zakochując się bardziej. Może lepiej zadbać o siebie i w siebie zainwestować? Dziewczyny z neta są niedorozwinięte z paroma się umówiłem i wiem to z doświadczenia nie da się z nimi wytrzymać

Gość zamordowaneuczucie
Chyba nie mam innego wyjscia jak to o ktorym piszesz ;( Najszybciej zapomne w ramionach innego... Dziekuje za zainteresowanie tematem...

Gość fgfg
to powodzenia, i bądź dzielna :) trzymam kciuki

zamordowaneuczucie może nie wskakuj w ramiona innego tylko pomysł o tym czego naprawdę chcesz i o tym co ci się podoba okryj siebie na nowo

Gość zamordowaneuczucie
"Dziewczyny z neta są niedorozwinięte z paroma się umówiłem i wiem to z doświadczenia nie da się z nimi wytrzymać " No wlasnie, wiec dlaczego on woli te kobiet? To pytanie mnie nurtuje ale wiem ze i tak nigdy nie uzyskam od niego odpowiedzi. Łatwiej było by mi odejsc od niego gdyby wykrzyczal mi cala prawde. pirat flapjack czy ty kiedykolowiek kogos kochales? Jezeli tak to nie musze ci mowic co to za uczucie, czasami ciezko wytlumaczyc dlaczego sie kocha. Duzo by pisac. Chyba mam ze soba problem, bo jak kocham to na całego. Teraz zaluje tego wszystkiego... Zaluje ze po raz kolejny ktos mnie skrzywdzil, ze zagral sobie na moich uczuciach...

Gość zamordowaneuczucie
nie rozumiem o co ci chodzi z odkrywaniem siebie na nowo?

Gość b vvc
" To pytanie mnie nurtuje ale wiem ze i tak nigdy nie uzyskam od niego odpowiedzi." są nowe, to po pierwsze. po drugie, nie znają go osobiście, więc może im nawciskać, że jest tak zajebisty, jak tylko sobie wymarzy. po trzecie, to, co im mówi/pisze (te wszystkie piękne słowa itp.), są skierowane do osób, które tak samo jak on wstawiają mu kit, że są zajebiste.

Tak i to mnóstwo razy kochałem i zawsze przez to cierpię i wciąż czuje coś do byłych znajomości. Skoro on szuka dziewczyny w necie to znaczy że chce cię rzucić. Wiesz nie chcę ci pompować głupot do głowy od niedawna się interesuję relacjami. Faktem jest to że ubóstwiamy dziewczyny łatwe jest tak że lubimy urozmaicenia z czasem powinno zawsze być na poziomie. Nie wiem jak ci to napisać udawanie niedostępnej jest głupie choć jeśli jest trochę pod górkę jest dobrze. Dziewczyny nie powinny w pełni oddawać swojego czasu swojemu facetowi poświęcać swoje pasje dla niego powinny się rozwijać no i bardzo ważna jest szczerość i umiejętność rozmowy sygnalizowania swoich pragnień. Boje się że mnie opatrznie zrozumiesz

Gość Czakulla
A nie wpadłeś na to, że mogą mieć np. niskie poczucie wartości? Że boją się, że w realunie będą Ci się podobały. Fizycznie,osobowościowo... Bo pisząc do siebie jest i chwila na zastanowienie, zbudowanie relacji. A spotkanie niesie ryzyko, nie znają Cię przecież tak naprawdę. Skąd mogą mieć pewność, że nie jesteś kolejnym palantem bez serca?