Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobanierozumiejacaczasem

dlaczego słuchajcie pewne osoby nie zwierzą się z tego...

Polecane posty

jak sobie lecą na rodzicach. Bo o mnie to wiedzą wszystko, a same? Bez sensu. Np. pewna Ilona z mamusią PO STUDIACH WYŻSZYCH wiecie - ciekawe jaki kierunek? Na pewno polonistka, następnie katechetka - takie rzeczy... ciekawe czemu sie nie pochwaliła bo w sumie miałam tam iść wyżej - od grupy. To co? Przeciez nie byłam BHpowcem. Jak mogłam być wyżej bez matki, nie? Bez sensu. A teraz wszystko na mnie. A ciekawe czemu ta pani np. została katechetką bo ta Ilona na mnie, a sama? I wiecie bo czemu nie zaufałam męzatce. A stała praca? Takie włoczenie się z męzem? To stała praca, co nie? i tyle :(

Wiecie co - matka polonistka z wyższym, ale ojciec zawodowe. Bo ona na pewno tak jest z matka z wyższym w Polsce niczego w Niemczech nie umie osiągnąć. I wiecie - ja całość skreślam bo czemu ona nie ma 3 lat germanistyki i tak coś z matką z wyższym i ojcem po zawodówce przecież coś osiągnie. Ten ojciec za nisko. Po średniej się dowiem. Ale górnik. Musiałby mieć inny zawód. Np. pracownik biurowy. Na przykład tyle chociaz i juz.

Jak ona tam pojedzie do tej firmy i będzie tam siedzieć bez kasy to oby się nie powiesiła bo pózniej zostaje jej Polska i tyle. A ten jej mąż to wiecie - byle co spadnie na podlogę i wszystko ma podtekst seksualny - ja nie wrócę bo jestem przez nich skończona, zabić mnie chciał. Jak mówią po niemiecku razem to wiecie mogą tam siedzieć i wrócić. Ale jeśli ten gość nie mówi po niemiecku i zamierza tam siedzieć to ...on sobie poradzi bo to ostatnie zero JAK DLA MNIE, a ona? Samobójstwo? Nie wiem. Była tam jeszcze jedna para zakochanych - ale to juz w ogóle mnie nie obchodzi. Ten facet bo sie go boję bo STRASZNY MORDERCA. Jeszcze 1 kropnie i po mnie - taka Iwonka. Może i Ilonę? kto wie co on ma w planach. A zwali na mnie, wynajmnie płatnego zabójcę i po mnie. No ale ... choć wiecie - za amazon . de umierać. Za miesiąc tam? Eeee... beznadziejni ludzie. Oni wszyscy siedzieć powinni :( Przykro mi :(

Wiecie ja sie temu jej męzowi nigdy nie dam bo on zabił DLA MNIE 3 gejów. Dlatego nawet jak siedzi na sraczu za przeproszeniem to to tez ma podtekst seksulany. Wszystko. Miał zabić 3 księży - może nie byłby taki seksualny wtedy. A tak? Gej to jednak coś wiecie oznacza. Bo czemu nie chcę się poddać? Za 5 minut się dowiem, że na niego lecę. Głowę niższy ode mnie - już pomijając wszystko , ale jeszcze się dowiem , że na niego lecę.

Wiecie ja to tylko piszę , żeby nic nie było na mnie bo ja nie mam z tym nic wspólnego. Przy mordercach jedyne co robisz to myślisz o forsie. Bo czemu ja TAKA jestem? A jaka? A i tak mi nie zapłacili ostatnio bo zapomniałam włączyć laleczki Chucky a domek gdzie mieszkałam a praca też - jedna laleczka Chucky i tyle. :( No cóz... :(

A te pomidory TAKIE SAME jak to ogrodnictwo. Chcieli zabić właściciela wiecie, a ten debil mnie ogrywał. Zamiast ze mną trzymać to na mnie bo w sumie wyleciałam wiecie za co? Że byłam ubrana na czarno i ich to... drażniło. Bo chcieli zabić właściciela. Jedyny powód. NA SZCZĘSCIE strasznie mnie trzmiel użarł bo przecież nie powiem , że załoga chciała zabić szefa, a i tak mnie ograją, że chcieli popełnić samobójstwo razem - tak się lubią i tyle mają ze sobą wspólnego. Bo czemu się cieszę nawet, że prawie mnie owad zabił. No temu. Ledwo z zyciem uszłam, ale tak co bym miała do powiedzenia. O firmie nie wolno mówić żle. No ale widzicie - i tu znowu problem - bo np. w Chinach chcą KARTKI, żeby pracownik napisał, że nie popełni samobójstwa przez pracę bo jest TYLE SAMOBÓJSTW w dużych koncernach i to są ŚWIŃSTWA bo leci kasa- żeby nie zarabiać -tak sie ludzie zabijają. To się reklamą i dalej. No ale... bo czemu nie chcę słyszeć ani o książkach ani pomidorach - temu. Nie wolno robić takich świństw bo leci kasa - chyba oczywiste, nie?

Wiecie ja nie wiem co to jest KORPORACJA ale dziś rano czytalam, że najgorsze sa samobójstwa w korporacjach i tyle. Może ja byłam np. w korporacji czekolad albo w korporacji szklarni? I tyle. Bo jak ja mogę mieć Chiny sie zastanawiają bo mam. Z KORPORACJI i samobójstw w korporacjach. No żle mam te Chiny, ale mam i tyle. Bo powinnam mieć z ryżu, ale po co? Co będę ryż jadła? Lepszy makaron - z korporacji makaronowej... albo chicken - z korporacji chicken i tyle :(