Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrcelinkkaaa

Dziewczyny dlaczego nie lubicie jak facet pali ??

Polecane posty

Gość marrcelinkkaaa

Nie rozumiem większości dziewczyn, sama miałem trzech chłopaków którzy palili papierosy, dwóch z nich Marlboro a jeden L&M.Fajnie i seksownie to wygląda jak facet pali, bardzo mnie to podnieca a facetowi dodaje to uroku.Moi faceci mimo że palili nigdy nie śmierdzieli i byli zadbani, zawsze po seksie lubili zapalić :) Nie rozumiem dziewczyn dlaczego tak Wam się to nie podoba.

Gość KK..AA..MM..AA
Oj tam nie wrzucaj wszystkich do jednego worka :) Ja też uwielbiam patrzeć jak facet pali, a jak w ogóle jest jakiś przystojniak to już mam ochotę go zaciągnąć do łóżka :)

Faceci z papierosem są seksowni :D:D Nie przeszkadza mi to, ale zależy też co pali :D

Gość dfhrtuy
Mój kolega który mi się bardzo podoba nie dość że fajnie się ubiera to jeszcze pali Marlboro z miękkiej paczki.Zawsze tak seksownie wyciąga zębami papierosa i zapala :) Z koleżanką czekamy zawsze na ten moment..MI osobiści nie przeszkadza jak facet pali, wręcz to uwielbiam.

Gość asada
ja nie lubie jak pali.. moze dlatego ze nie znsze dymu papierosowego i jestem na niego wyczulona szcegolnie na te mocne czerwone.. a wogole sperma faceta co pali brzydko pachinie i jest jakas zółta...moj obecny partner nie pali i chwała mu za to. kiedys jego klolega u mnie w aucie zapalił to prawie przez szyber go katapultowałam :P

Gość Andzia 1988
nie lubię gdyż fajki smierdzą jak łajno poza tym nałogi świadczą o braku silnej woli a co to za facet którego zniewalają własne słabości po 3 w średnim wieku nałogowy palacz ma problemy z erekcją, dlaczego miałabym cierpieć z powodu czyjegoś uzależnienia

Gość Kaajjkaa
A dla mnie facet który NIE pali to ciota i tyle w temacie :) Facet ma być brudny (oczywiście bez przesady) mieć charakter i palić papierosy !

Gość Andzia 1988
kaajkaa taaa jeszcze pić wódkę z gwinta i od czasu do czasu przypierdolić swojej pannie ja bym nie chciała żeby facet na którym mi zalezy się truł no ale przecież loook jest kurwa najważniejszy :O żałosne gimnazjalistki, dla których pozory są najważniejsze:O

Gość tylkotylko
a ja nie lubię gdy facet pali, smierdza mu ubrania, rece, z buzi... bleeeee....eeee...eee...eee...eee.. podczas całowania tez to czuć. A jako ze ja nie pale, no to jestem wyczulona na dym

Gość Kaajjkaa
A po czym wnioskujesz że jestem gimmnazialistką ? Dla Twojej wiadomości mam 23 lata i nie palę ale faceci którzy to robią mnie pociągają, oczywiście nie wszyscy ale jak mi się jakiś podoba a do tego seksownie pali to czemu nie :)

Gość błeeeeeeee
taaaaaa, taki macho z reklamy, z kaloryferem na brzuchu, lekkim zarostem na twarzy, ogorzałą od słońca twarza a do tego najlepiej lekko umorusany smarem i w roboczym kombinezonie wyglada zabójczo , ale w realu nie jestjuż tak różowo :p Może i sam gest operowania papierosem bywa fajny wizualnie , ale juz ten oddech.... bleeee.... ciuchy śmierdzące petami bleeee.... co w tym seksownego? :p NIC Zadbany facet, który NIE pali to ideał, dla mnie palacz - choćby wygladał jak to ciacho z reklamy jest skreślony na starcie.

Gość Andzia 1988
dojrzałość nie zawsze jest wprost proporcjonana z wiekiem ;) o czym świadczy Twoja wypowiedz

Gość Ssalmonellaa
A to dziwne bo ja nie lubię dymu tytoniowego a mój chłopak pali i nie śmierdzą mu ubrania, jak się całujemy to zazwyczaj myje zęby przed itp Nigdy nie śmierdział przez fajki a muszę przyznać że mimo nie lubię jak ktoś pali to podoba mi się czasem taki widok chłopaka który seksownie trzyma papierosa i kopci :)

Gość okaaajce
28.08.2011] 15:01 [zgłoś do usunięcia] Kaajjkaa Ja też mam zawodówkę, skończyłam szkołę fryzjerską to z tematu o obrońcach zawodówek;) Kajka być może jest taka fryzjerką z tipsami, ufarbowanymi na czarno kudłami w mini z tynku, szpilkach z onucami i wyciętymi palcami - to faktycznie taki niedomyty, wulgarny dres z petem do niej pasuje :p

Gość Ewwwla
aaa to juz nie dziwi mnie wypowiedz Kajki Patologia zawsze ma specyficzne upodobania i gusta

Gość Kaajjkaa
Słuchaj dziewczyno, nie życzę sobie żebyś tak o mnie pisała a swoje domysły na temat tego jak wyglądam pozostaw sobie bo zdziwiłabyś się a ciekawe czy w realu podczas rozmowy też była byś taka cwana i wesoła.

Gość Ewwwla
w zawodowkach to wy sie pewnie za krzywe spojrzenia po mordach lałyscie wiec pewnie by sie lekko obawiała:D

Gość Andżelina Dżoli *
ja bym ci powiedziała w twarz chętnie co uważam o dziewczynach które mają kisiel w majtach na widok cuchnącego rakotwórczego szluga w ustach mężczyzny, z którym się chce kopulować ;) zajebisty bodziec

Gość ftrujrd6u
Jak czytam te Wasze wypowiedzi to tylko utwierdzam się w fakcie że Polacy to wredne skurwysyny.

Gość d3r46
Nie rozumiem Waszego oburzenia :) Jedni palą całe życie i giną pod kołami samochodu a inni w życiu by do pyska fajki nie wzięli a umierają na ostrego raka płuc :) Takie kurwa życia więc skończcie pierdolić i schowajcie swoje "mądrości" głęboko w dupę :O Pozdrawiam środkowym palcem

Gość Ewwwla
Proste dziewczyny - proste bodzce juz sam tekst "ze dla niej facet, ktory nie pali to ciota" wybitnie swiadczy o jej wewnętrznym skomplikowaniu:D

papierosy sa okropne. sama nie pale i nie chciałabym ,żeby mój chłopak palił. potem wszystko jest przesiąknięte dymem papierosowym i wgl. nie chciałabym się całować z "popielniczką";/

Gość Anulkaaaaaaggg
Kwestia gustu ale ja nie chcę być biernym palaczem i nie ładnie pachnieć :) byłam raz z facetem 3,5 roku palił i palił... tragedia - nigdy więcej! Brzydko pachnie im z ust, ciuchy śmierdzą i ręce... kwestia gustu ale ja podziękuję :)

Gość bhjbjhh
haha, bawia mnie idiotki mowiace "moj facet pali, ale nie smirdzi mu z geby". Macie racje, nie smierdzi, ale jebie palaczom z geb:O

Gość no własnie ci co palą całe
życie zatruwają życie innych no ale cóż egoista może o tym wiedzieć tak jestem wredna, zawsze mówię prawdę prosto w twarz, a jak kogoś prawda w oczy kole, to on ma problem z sobą, nie ja

Gość bhjbjhh
a najgorszy smrod, ktory drazni nozdrza to smrod tytoniu zmieszanego z czyms mietowym. Palacze mysla, ze sprawa zalatwiona, nie smierdza, a jest wrecz odwrotnie, capia na kilometr

Cóż, nie podoba mi się syf jaki dokłada się w płucach mojego faceta i jego oddech astmatyka kiedy musi przebiegnąć kawałek. Seksowne jak cholera.