Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenanka

Dzis zjadłam-1.dieta.

Polecane posty

Gość marlenanka

Postanowiłam zrzucić kilka - 4, kg.W tym celu planuję zastosować zasadę - ZŻ, czyli zdrowiej żreć. Dorzucę do tego także ćwiczenia. Ważę 54 kg przy wzroście 168 cm. Niektórzy powiedzą,że mało, ale nie każdy o podobnej wadze wygląda tak samo. Liczę na wasze wskazówki drogie Panie. Dzisiaj zjadłam: -Jajecznicę na oliwie z 1 jajka (wiejskiego) z 4 paluszkami krabowymi, pół kromki pieczywa pełnoziarnistego, pół papryki, małą Activię do picia. - małego banana i kilka winogron - miseczkę zupy jarzynowej I na kolację zjem kromkę pieczywa z twarożkiem i szczypiorkiem. I może jakiegoś grejfruta (z połowe). Do tego doszło 40min na orbitreku i około 40 brzuszków

Gość marlenanka
Nikt nigdy się nie odchudzał?:P

Gość purpura_to_moj_płaszcz
głodzenie się i niedojadanie jest faktycznie super zdrowe:/

Gość uyrttttyty
mam tez sam wzrost i waze 51 kg

Gość marlenanka
A czy ja nie dojadam?

dziewczyno, posłuchaj mnie uważnie: nigdy nie wchodź w bagno 1000 kcal, albo i mniej, nawet może nie 1200...nigdy, bo konsekwencje mogą cię przerosnąć. To nie są diety, tylko głodówki, które wyniszczają, nawet jeśli tego nie czujesz po sobie.

Gość uyrttttyty
ja nie trawie jajek i jeszcze wyrzucilabym tą Activie, to jakies goowno

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Oczywiście, że nie dojadasz, na pierwszy rzut oka widać. Policz sobie, ile to co jesz ma kalorii i zobaczysz, że za mało. Jak ćwiczysz, to powinnaś jeść nieco więcej, bo potrzebujesz energii. Diety-głodówki plus ćwiczenia to prosta droga do wyniszczenia organizmu, będziesz wyglądać jak modelki wybiegowe, czyli patykowata figura, suche, wypadające włosy, szara cera i podkrążone oczy.

wagę masz ok, ale jeżeli jesteś z wyglądu niezadowolona to skup się na ćwiczeniach, a w codziennej diecie odrzuć słodycze, chleb możesz zamienić na ciemny i ograniczyć produkty mączne. Do tego pij dużo wody, możesz dorzucić czerwoną herbatkę i będzie dobrze. I nie nastawiaj się na szybkie chudnięcie, bo nie masz nadwagi, a to znaczy że możesz na tydzień zrzucić około o,5 kg. Przede wszystkim ćwiczenia;)

Gość marlenanka
Ale ja zawsze tyle jadłam... Nigdy się nie obzerałam, tyle,że wprowadziłam teraz więcej warzyw i owoców i odrzuciłam słodycze...

Gość marlenanka
A co do cwiczenia, to postanowilam cwiczyc codziennie,a w srode chodze na taniec towarzyski:)

winorgrono to chyba nie jest dobry pomysł zresztą jak i banan to jedne z najbardziej kalorycznych owoców;D polecam grejfruta i jabłka ;D na kolacje moim zdaniem też nie bardzo bo to węglowodany których już nie spalisz ;D lepiej coś białkowego ;D powodzenia w odchudzaniuu ;D

Gość marlenanka
A musli z mlekiem na kolacje?

Gość marlenanka
Ale to bardziej jak obiad :)

czemu ? ja nie raz jem rybkę na kolację , to może jakiś serek wiejski z warzywkami ;D albo jakaś sałatka z gotowanym jajkiem ;D ja sama niedawno skończyłam dietkę i teraz staram się ,żeby mi nic nie przybyło;D

Gość nie wiem co zrobic nmnmnmnm
jestem tego samego wzrostu tylko waze 58 kg ;) tez wlasnie dzis przechodze na diete MZ dzis zjadlam kawalek miesa z kurczaka z salatka i wieczorem jakas kolacje lekka chce schudnac 5 kg

Gość marlenanka
Ale mięso i sałatka na 1 posiłek czy na dwa?Może lepiej zjeść 5 mniejszych? :) Wywale banany i winogrona,w prowadze inne owoce. :) Ja chcę schudnąć w około 2 miesiące.

Gość nie wiem co zrobic nmnmnmnm
miesa i salatka to byl moj obiad, wstalam o 13 wiec ;) potem kolacja. Saram sie jesc 3 posilki plus jedna jakas przekkaske. Ja bym chciala schudnac w 2 tyg, ale wiem ze to sie moze zle skonczyc. Teraz mam troche stresu to moze dzieki temu schudne szybciej.

Gość marlenanka
Oj,a cwiczysz cos? To Twoja pierwsza dieta?

ja sie odchudzlaam niecale dwa miesiace , teraz staram sie nie objadac ale nie licze juz tak kalorii ;) wczesniej troche brzuszkow, skakanka, i codziennie po sniadaniu pol godzinny spacer . chciałam zapisac sie na jakis aerobik ale musialabym dojezdzac , teraz sie przeprowadzilam i mam klub prawie pod samym domem wiec mysle ze chyba zaczne chodzic ;D

Gość marlenanka
Ile schudlaś i ile dziennie ćwiczyłaśte brzuszki i skakankę?

Gość marlenanka
A mozeszpodac przykladowe dwa dni ze swojej diety? :) Sporo schudlas. :)

ja roznie jadłam ale na sniadanie codziennie jadlam dwie kromki chlebka razowego z serkiem naturalnym i warzywakami ( bez masla). na obiady jadlam przewaznie to co wszyscy w domu tylko np kurczaka czy rybe zamiast smazyc to pieklam. i jadlam polowe tego co zwykle. jak byly ziemniaki to jadlam wiecej warzyw bo nie lubie ziemniakow albo gotowalam sobie kasze gryczana czy ciemny ryz ;) na kolacje jogurty, serki wiejskie, gotowane jajka, pieczone ryby, salatki z gotowanym jajkiem czy kurczakiem itp ;) poza tym duzo owocow i warzyw. najwiecej grejfrótów i jabłek. poza tym dwa litry wody i zielona herbatka. a po kazdym z głownych posilkow czerwona herbataa ;)

Gość marlenanka
Hmm,to moze mi uda sie tyle schudnac w miesiac? To w sumie niecala polowa tego, co Ty schudlas. :) ciekawe na ilewystarczy mi samozaparcia zeby tak cwiczyc codziennie. :)

ja codziennie chodzilam tylko po sniadaniu na polgodzinny spacer a z innymi cwiczeniami to bylo ciezej , potrafilam przez kilka dni cwiczyc codziennie a potem przez tydzien nic ;) ja typem sportowca nie jestem , raz bylam na takich zajeciach odchudzajacych i bardzo mi sie podobalo ale mialam problemy z dojazdami.

Gość marlenanka
U mnie tez tak pewnie bedzie,alejadosc duzo ruszam sie w pracy - pracuje jako przedszkolanka i w te srody chodze z moim facetem na taniec towarzyski,to moze tak zle nie bedzie.Ale juz jestem bardzo bardzo glodna..

nie lam sie, poczatki sa trudne a potem jest coraz lepiej ;) jak juz sie widzi mniej kg na wadze to od razu motywacja jest wieksza ;)