Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Dziewczyny odpowiecie ;p?

Polecane posty

Hej. Uprawiałam seks z moim chłopakiem wczoraj mieliśmy prezerwatywę byłam w ostatnim dniu miesiączki czy krwawienie znikome a on nie miał wytrysku. Boję się że gumka pękła lub że się zsunęła. Czy jest możliwość tego że jestem w ciąży trochę się boje bo nie jestem gotowa na dziecko. Proszę o konkretne odpowiedzi.

ile ty masz lat do kurwy nedzy? juz 10ty temat o tym. TAK JESTEŚ W CIĄZY!!!!!!!!!!!1 I TO BEDA BLIZNIAKI. A TERAZ SZORUJ OKŁADAĆ PODRĘCZNIKI

Gość kurwamać
nabijasz się z niej, a ja sądzę, że faktycznie moze być w ciąży

TAK NABIJAM bo po primo skąd ja mam do do chuja wiedzieć? nie mieszkam w jej pizdzie zeby wiedzieć secundo zakłada juz 10 temat o tym.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
myślę, że jesteś. Koleżanka zrobiła tak samo (seks podczas okresu, prezerwatywa, brak wytrysku) i zaszła, teraz ma trojaczki. Oczywiście wiesz, że pod koniec okresu prawie pewna jest ciąża mnoga? Poza tym po co wam seks, jak facet nawet nie miał wytrysku:P Ciebie chociaż do końca doprowadził?:D

Gość dziewucho
ty normalna jestes???? uparwiasz seks i nie jestes gotowa na dziecko?? przeciez musisz liczyc sie z konsekwencjami !!!!! wez sie puknij w ten gupi leb i przezuc sie na ogorka

A bo seks wolno uprawiać tylko i wyłącznie jak się chce mieć dziecko?:D:D:D Słyszałaś o antykoncepcji?

nikt ci na forum nie odpowie czy jesteś czy nie. za 2 tygodnie zrób test to bedziesz wiedzieć.

Gość dziewucho
"jeśli nikt by się nie nabijał i udzielił normalnej odpowiedzi to bym nie zadawała tyle pytań" zacznijmy od tego, ze gdybys przed rozpoczeciem wspolzycia dowiedziala sie COKOLWIEK na temat ciazy, zaplodnienia to w ogole nie musialabys sie pytac !!!! wazne ku**a ze ci*a sie otwiera i jakis h*j sie trafil !!! a potem niewinne dzieci laduja gdzie nie powinny !!!

Gość dziewucho
mamy ci wywrozyc?? zrob test albo idz do gina

nie dociera do ciebie? albo jesteś albo nie, tego nikt nie wie, a tym bardziej nikt z tego forum dziewczynko. poczekasz sobie i sie postresujesz troszkę :classic_cool:

znikome prawdopodobieństwo ,że podczas okrresu jak i kilka dni po nim znajdziesz w ciąże, chciałaś prosto to masz ;D

Rany, no wysil mózg, przypomnij sobie wiadomości z lekcji biologii i POMYŚL. Jak możesz być w ciąży, jeśli nie było wytrysku? Owszem, można zajść od preejakulatu, ale przecież mieliście prezerwatywę, więc nie ma możliwości, żeby się wydostał. Dodatkowo ostatni dzień okresu to najprawdopodobniej dzień niepłodny, chyba, że masz jakieś poważne zawirowania cyklu. Kup sobie jakiś poradnik dot. antykoncepcji i POCZYTAJ zanim się weźmiesz za seks, bo z taką wiedzą jaką posiadasz wróżę szybkie macierzyństwo:P

dziękuje za kolejną odpowiedz dotyczącą tematu:) właśnie chyba tak zrobię poczytam i na przyszłość lepiej się zabezpiecze

ELLO, nikt nie mówi, ze seks można uprawiać tylko wtedy, kiedy chce się dziecka.gdyby jednak była wpadka i zaszło się w ciąże powinno być się w stanie dać temu dziecku jakąś przyszłość- jeżeli tak nie jest, ale seks jest, to jest źle i już.

jak się nie chce dziecka to wystarczy się zabezpieczać. Można stosowac podwójną, lub nawet potrójną antykoncepcję i wtedy prawdopodobieństwo ciąży jest praktycznie zerowe. Gdyby tylko ludzie, którzy mają kasę na dziecko mogli uprawiać seks, to ci, co już np. mają dwójkę musieliby chyba do menopauzy zrezygnować. A to nie o to przecież chodzi.

Ja sobie przypomniałam mój pierwszy:) Polazłam do ginekologa po pigułki, a chłopak kupił kondomy.