Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Dziewczyny odpowiecie ;p?

Polecane posty

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Ja tam nie miałam, niby czemu? Widać, że prezewatywa pękła lub się zsunęła, poza tym same pigułki są bardzo skuteczne. Nie miałam żadnych powodów do niepokoju:P

Gość dziewucho
"już wiem że ciąza w moim przypadku jest nie możliwa" do ciebie chyba nei dociera. KAZDY SEKS 'GROZI' CIAZA !!!! tylko czasem jest wieksze prawdopodobienstwo czasem mniejsze. nawet antykoncepcja nie da ci 100% pewnosci, wiec nie ciesz sie tak.

jak ktoś np. bierze pigułki, używa kondomów ze środkiem plemnikobójczym i ma założoną spiralę, to może śmiało uważać, że ciąża w jego przypadku jest niemożliwa.

Gość Lady Maverick
anulka A co te Twoje pytania zmieniaja? Jak jestes w ciazy to jestes i to, ze ci ktos napisze, ze nie jestes, nie spowoduje, ze ciaza zniknie. Pytania o to czy ktos jest w ciazy sa skrajnie kretynskie! Jak sie boisz, ze zaszlas to robisz test i wiesz na czym stoisz, a nie oczekujesz, ze ktos ci przepowie ze szklanej kuli.

Gość dziewucho
"jak ktoś np. bierze pigułki, używa kondomów ze środkiem plemnikobójczym i ma założoną spiralę, to może śmiało uważać, że ciąża w jego przypadku jest niemożliwa.' ZADNA metoda anty nie da 100% pewnosci. a jesli sie zdarzy ze sie trafi przy tabletkach i spirali na ten niewielki odsetek niepewnosci, guma sie zsunie albo peknie? glupia grypa i obniza skutecznosc anty..

Równie dobrze można nie wychodzić z domu, bo zawsze jest szansa, że napadnie zboczeniec, zgwałci i zajdzie się w ciążę. Nie jesteś gotowa na dziecko - nie wychodź z domu:P

Szansa na to, że jednocześnie zawiedzie spirala, zsunie się prezerwatywa i grypa obniży skutecznośc tabletek jest tak minimalna, że naprawdę nie warto w ogóle brac jej pod uwagę.

Gość dziewucho
no właśnie..minimalna...a nie niemożliwa... dziekuje za poprawke :)

czyli faktycznie mamy siedzieć zamknięte w domu? Bo wersja ze zboczeńcem też nie jest niemozliwa:) W sumie to zawsze też jest prawdopodobieństwo, że przestępca zakradnie się chyłkiem do domu i tam zgwałci, co oczywiście może skutkować ciążą, i co wtedy? Może w bunkrach się chować?