Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropni sa ci mzezczyzni

OT OCO ROBIĄ WASI FACECI ZA GRANICĄ DZIEWCZYNY !!!!MASAKRA!!

Polecane posty

OBGADUJA WAS KOBIETY CZYLI ZONY ,DZIEWCZYNY ,TESCIOWE.. nieraz pracowalam za granica z facetami i wiem jak te swinie obgaduja swoje zony do kolegów..wszystko./ oto przykład który opisywala kafeterianka jedna tutaj: wracam teraz busem z zagranicy ,dokladnie z belgii i cale szczescie ze mam laptopa bo bym zwariowala jak bym dalej słuchala co oni gadaja ze mna jada dwaj faceci po 50-tce,caly czas chleją i spią i jeden zadzwonil do zony i na caly bus taki tekst dokladnie :" NIE SPODZIEWAJ SIE MNIE PRZED PÓLNOCĄ A RACZEJ PO I PAMIETAJ ZE NIE CHCE NIC ODGRZEWANEGO TYLKO WSZYSTKO CIEPŁE.KARTOFLE ??JAKIE KARTOFLE ?CO TY PIE**OLISZ ?JA MOWIE O TYM MIEDZY TWYMI NOGAMI !!MA BYC CIEPLE I CZEKAĆ NA MNIE ..TYLKO CIEPLE A NIE ODGRZEWANE! o co wy na to ??

ja jak pracowalam w szwecji to pracowali z nami prawie sami faceci tacy starzy wlasnie po 50tce i wyobrazcie sobie co oni gadali jak sie opili jak obgadywali swoje zony ..która ma celulit na dupie a ktora bujne włosy na pipie.. i jeden oblesny gruby pijak mowi tak do wszystkich jak jego zona zaszla w ciaze jak byl w polsce.. :"chłopaki ile ja sie musialem namordowac zanim sie dokopalem do niej ..(bo ona jest taka cycata ) mowie wam najlepiej smakuje tten pi**zi włos jej ..taki spocony ach sam miód a pipe ma tak bujną ,że krzaczory chłopaki

Gość ale sie usmialam
hahahahhahhahaa

Gość ta bo faceci po 50
wiedzą co to celulitis :D

Gość a ja w przedzialku na srodku w
ja spedzialm troche czasu za granica, wsrod ludzi zamknietych 24h/dobre w swoim towarzystwie i tak faceci, jak i kobiety zdradzali na prawo i lewo. byl gosciu co w PL ma zone i buduja dom, a ruchal kazda chetna, nawet po 2 na raz. yla laska co miala w PL narzeczonego i planowali slub a kleila sie do wszystkich i wskakiwala do łóżek

Gość oj wiedza wszystko
uwierz mi ,że wiedzą :) ja tez w szoku byłam jak takie stare capy ze wsi wiesniaki pracowali tam gdzie ja z kolezanką i wieczorem w domku sie schodzili i obgadywali jak tej i tej widac bylo celulit na dupie i udach .. a ja w szoku ze wiedza co to celulit.. nie wygladali na takich co wiedza:)szok

Trafiłyście na prostaków:) Wiadomo, że w męskim towarzystwie gadamy o kobietach i seksie, ale szczerze mówiąc nie zauważyłem, żeby którykolwiek z moich kolegów mówił w o swojej partnerce w taki sposób, o którym piszecie.

Gość zasmucilam sieee
zartujecie ze tak zdradzaja..:(nawet ci kochajacy mezowie tez ?? kurcze smutne to ..a moze tylko flirtuje a seksu nie ma//nie ma co oskarzac nieslusznie.. mam meza za granica ale on nie zdradza bo mieszka ze swym ojcem i bratem tylko w chatce oddalonej od miasta o setki kilometrów:)

Gość zasmucilam sieee
lomu a obgadujecie swoje zony ,partnerki do kolegów w ogóle? czy podziwiacie obce kobiety czyli nie wasze?:):)

Gość no znam przykladdd
ja pracowalam na farmie w szwecji i jedna dziewczyna z nami pracowala która miala 24 lata i byla wolna i jeden facet zonaty mial kolo 60 lat ..paskudny i oblesny stary cap i pewnego razu spalismy w jednym pokoju wszyscy duzym na materacach a ja patrze jak ta mloda laska kopuluje z nim to znaczy on posuwal ja od tylu pod koldrą ..mysleli ze wszyscy spimy ale ja nie spalam i musialam słuchac tych ruchów ..a potem okazuje sie ze ona w ciazy z tym starym oblesnym gosciem ..myslalam ze rzygne.. teraz sa małłzenstwem z koniecznosci seks ponad wszystko jak widac..nwwet wyglada sie nie liczy ..:(

Gość makolka
a ja widziałam co robia kobiety za granicą.Wdomu kochające żonki a za granicą puszczają sie na lewo i prawo.Takze nie tylko faceci to świnie kobiety nie są lepsze.Oczywiście nie dotyczy to wszystkich.

Gość no znam przykladdd
hahashahahaha a co to znaczy jak jest odgrzana pipa bo nie kapuje :)wyjasnicie mi ?

my mieszkalismy w takim duzym domu 3-pietrowym gdzie bylo 10 mieszkan a w kazdym 8-10 osob i bylismy zdani tylko na siebie (zaklad pracy nie byk, nawet w zadnej miejscowosci, dojechac gdziekolwiek dalo sie tylko samochodem, ktory firma rzadko pozyczala i glownie tylko na zakupy do sklepu) i uwierz, normalnie co tam sie dzialo - szok! jak zwierzeta. Kolega pkazywal mi zdjecia zwojej zony z ktora mieszka, z wakacji jakichs tam, a jeszcze tego samego wieczora i wszystkich nastepnych spal z innymi. To samo laski. Było kilka dosłownie na palcach 1 reki zlicze takich, co nie zdradzali: 1. facet ok. 40 r.ż. niski (ze 165cm), brzydki, łysy i gruby - nie zarywał nawet do nikogo - srednia wieku ludzi u nas to bylo 25-30 lat 2. ludzie ktorzy zajmowali wyzsze stanowiska w pracy (wiadomo, bali sie ze ktos cos na nich bedzie mial) 3. dziewczyna ktora wazyla ze 100kg i opowiadala o swoim kochajacym mezu - faktycznie byla wierna 4. najdziwniejszy przypadek - 1 chłopak, baaardzo przystojny, w dlugim zwiazku, najwyzej jakis flirt ale b. niewinny a tak to wierny pozostali jak nie seks to obsciskiwania i pocalunki byly. A uwierzcie, spalismy po 4 osoby w malutkich pokoikach i wszystko było wiadomo....

Gość o kims latwo pisac przedzialku
w przedzialku ty tez sie dupczylas ale o sobie nie piszesz... zenada

akurat uwierze ze seks uprawiali przy tobie... nie fantazjuj

hehe akurat sie tak sklada ze nie... ale nie musisz mi wierzyc :-)

nie musieli tego robic w pokoju przy mnie, ale: 1. sciany cienkie, symboliczne i slychac najcichszy szept od sasiadow 2. jak ktos chcial prywatnosci isie gdzies zamykal, to zaraz bylo wiadomo - bo np. chcesz isc do swojego pokoju a tu zamkniete od srodka, ale wc nieczynne juz 2 godziny mimo ze pilnujesz czy juz sie zwolnilo czy nie... a poza tym wielu sie chwaliło tym ;-)

rzygam

heheh