Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-żela

Nie podoba mi się moje ciło

Polecane posty

Gość e-żela

Mam 17 lat, ważę 50kg przy wzroście 160cm. Jeszcze niedawno ważyłam 45Kg i ta waga mi bardzo odpowiadała. Nie podoba mi się moje ciało, uważam, że mam gruby brzuch. Gdy widzę inne kobiety, które mają pięne figury to im zazdroszczę. Duże piersi, szczupły brzuch. Mój chłopak i znajomi mówią, że nie jestem gruba, że wyglądam idealnie. Ale mam wrażenie, że mówią tak tylko żeby nie zrobić mi przykrości. Co mogę zrobić żeby schudnąć i co zrobić żeby mój brzuch wyglądał szczupło oraz jak pozbyć się boczków?

Gość Kalipso234
Cwicz...A ogolnie mysle ze z tego wyrosniesz :P

Masz prawidłową wagę i nie powinnaś się odchudzać. Zacznij sport jakiś uprawiać, to sylwetka się ukształtuje

Gość ŁENDY
FOTKE DAJ A NIE TAK PO OPISIE

Gość maaaaaaaaaala czarnaaaaa
Kochana,masz swietna figure,uwierz mi,mowie to ja - kobieta :) nie wmawiaj sobie kompleksow,nie wmawiaj sobie,ze cos masz nie tak,bo masz wszystko tak jak trzeba! niejednadziewczyna moze Ci pozazdroscic :) masz sliczny brzuszek,uwierz w to,bo wszyscy dookola mowia Tobie,ze wygladasz dobrze i tak wlasnie jest!

cóż ja bym zrobiła dla takiego brzuszka? wylizała pępek :)

Gdzie te boczki bo nie widzę?? Jeśli chcesz poprawić jeszcze bardziej brzuch to może ćwicz mięsnie brzucha choć ci to do niczego się nie przyda. Czemu sobie fałszujesz obraz rzeczywistości robisz z siebie sierotę by wywołać zamieszanie wokół siebie?? Nie rozumiem

nieudany podszyw :))

Gość dyrek
fajny brzuszek. nie jedz slodyczy i bedzie jeszcze fajniejszy jak Ci sie nie podoba. i jakis sport aerobowy :)

Gość hauahuah
pirat flapjack... dlaczego cwiczenia na brzuch nic jej nie dadza ??

Gość hauahuah
aa ja chodze na silownie od 2 miesiecy i cwicze wlasnie brzuch i dlatego pytam, troche sie wystraszylam ze nic mi to nie da :p

Gość hauahuah
kobieta, brzuch mam raczej plaski, moze troszke boczki;) mam przygotowana serie cwiczen, na kazdym treningu 3 serie robie, do tego brzuszki na sprzecie do brzuszkow i bieznia.chodze troszke mniej niz dwa miesiace, i widze efekty!

Gość hauahuah
ja mam cwiczenia na materacu wiele ich jest ale powiem Ci, bo z tego co widze jestes facetem. to na silowni widze kolesi i oni cwicza brzuch na drabinkach, zawieszaja sie i nogi do gory, podobno rewelka, niestety dla mnie za ciezkie:)

Gość hauahuah
i jeszcze jedno, siadasz na materacu, mozesz go sobie podwinac i zlapac pod kolana, druga osoba staje przed Toba z pilka lekarska, dla gacetow chyba od 2do5kg, on rzuca a Ty kladac sie lapiesz ja i szybko wstajesz odrzucajac mu. to powinno sie wykonywac bardzo szybko i dla rownowagi: polozyc sie na brzuch i to samo on kucajac popycha Ci,Ty lapiesz w koszyczek i odrzucasz i bardzo szybkie tempo

Boki mam w porządku ale mam mały brzuszek który mnie wykurza po basenie wyglądam lepiej choć mam małą wagę jakieś 80kg na 196 cm wzrostu zawsze jak się biorę za brzuszki mam problem z systematycznością poszukam ćwiczeń na google dzięki

Gość hauahuah
tez nie umialam sie za to wziac dlatego sie zapisalam na silownie, bo place i jestem zmuszona to robic:) ale juz sie ciesze bo sa efekty i latwo mozna sie od tego uzaleznic. pozdrawiam i powodzenia

jesli kiedys wazylas mniej, to znaczy ze znowu mozesz. Wszystko w twoich rekach, a wlasciwie to w twoich ustach, albo raczej wlasnie oby nie wszystko w twoich ustach i bedzie ok.