Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good afternoon

pomóżcie ją rozszyfrować!

Polecane posty

Gość good afternoon

Poznaliśmy się na czacie, ona pisała że chodzi jej o związek. Spotkaliśmy się parę razy i wszystko niby ok ale znalazłem przypadkowo jej kilka profili na stronkach typu anonse. Szuka tam mężczyzn, kobiet, sexu, sponsoringu. Podszyłem się pod jakąś dziewczynę i do niej napisałem jako lesbijka. I o dziwo ona też napisała że jest less i szuka dziewczyny. Napisała również że miała chłopaka i że seks z nim ją nie kręcił. O mnie nic nie wspomniała choć jesteśmy już jakby parą. Jeszcze nie gadałem z nią na ten temat ale nie wiem co teraz mam robić? Czy powiedzieć jej o tym wszystkim? O co jej w ogóle chodzi? Skoro jest less to po co jest ze mną? Słyszeliście o takim czymś? Ona ma coś z głową?

Gość Donata00
może szuka chłopaka i dziewczyny

Gość jam jest ta, która jestem
Może nie traktuje tej znajomości tak poważnie jak Ty i szuka innych opcji póki co. Albo ma problemy z określeniem swojej orientacji i sprawdza co i jak.

Gość good afternoon
wiem że chce ze mną być i jej zależy to potrafię wyczuć. Nie wiem tylko dlaczego szuka kobiety na boku.

Gość van kutasos
bo jest ciasna w kroku

Gość good afternoon
raczej chce bo ciągle pyta kiedy się spotkamy i takie tam. A na tych portalach jest zarejestrowana od 2009 więc nie zaczeła szukać teraz.

Wygląda na to jakbyś był dla niej kimś w rodzaju jesteś dopóki nie znajdzie sobie kogoś w jej mniemaniu lepszego. Bądź ostrożny. Jeśli komuś na kimś zależy to nie szuka innych facetów na boku. A kobiet to tak jak już powiedziałam. Co nie zmienia faktu, że ona raczej w ogień za Tobą nie skoczy.

jam jest ta, która jestem popieram! Chyba że dla pewności podszyjesz się pod jakiegoś faceta...

Gość good afternoon
narazie nie mam żadnych dowodów że szuka innych facetów tylko po za tym że są te ogłoszenia ale one są od 2009 roku. Bardziej dziwi mnie fakt że napisała że jest less i chce się spotkać.

Gość good afternoon
no i tak zrobię, założę jakiś profil i zapytam.

LittleMee ma rację. Pewnie, że tak zrób, autorze. Wtedy będziesz miał pewność. Ale tak czy inaczej na Twoim miejscu bym się zbytnio w to nie angażowała, bo po co później cierpieć...

Gość jajejujyjio
a skad masz pewnosc ze te anonse sa jej? ma tam umieszczone swoje zdjecia? watpie. a nawet jesli to ktos mogl sciagnac jej fotki i podszyc sie pod nia.

Gość jajejujyjio
a poza tym co robiles na jakiejs lezbijskiej stronce?

Gość good afternoon
oczywiście że jej, w kilku miała swoje foto i właśnie tam gdzie była fotka to się podszyłem i w ogóle miała tam swoje gg. Jestem tego 100% pewny. A znalazłem ją wpisując jej nick z gg w google i wyskoczyły mi wszystkie takie stronki gdzie się ogłaszała. Używa wszędzie tego samego nicka.

nie ma co rozszyrfowywac,szuka przygod i wszystkim wciska ciemnote ,ze jest sama...nie zawracaj sobie nia glowy ,bo jesli miala kiedys chlopaka,to pewnie jego rogi widac z kosmosu:)