Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziasradziaxd

zdjęcia legitymacyjne

Polecane posty

Gość madziasradziaxd

dostałam opryszczki a muszę zrobić sobie zdjęcie, czy fotograf może je przerobić? ja głupia nie pomyślałam i robie zdjęcia na ostatnią chwile :/

Gość madziasradziaxd
up :)

Gość madziasradziaxd
bo idę do nowej szkoły i oni wymagają żeby te zdjęcia im przynieść, i muszę do środy je zanieść a mam tą opryszczkę :/ i nie wiem czy ten fotograf może coś poprawić?

nie wiem, na ile ta opryszczka jest widoczna, możesz makijażem ja lekko zatuszować, fotograf troszkę też podretuszuje i bedzie ja mniej znać... pamiętam, jak kiedys mój kumpel na kilka dni przed składaniem papierów do LO miał wypadek na rowerze i wielką ranę na pół twarzy i tez zdjęć nie zrobił jeszcze... no ale w jego przypadku to ciężko byłoby z retuszem, to zapytał sekretarki, czy może donieść później, ta mu pozwoliła i tyle :)

ale myslę, że jak im przyniesiesz tydzień później nic sie nie stanie, zdjęcie nie jest najważniejsze.

Gość madziasradziaxd
no ja też do LO te zjdęcia potrzebuje ale babka w sekretariacie już w czerwcu się pytała czy mam zdjęcia i powiedziała że do końca wakacji mam przynieść :/ kurde a chcę ładnie wyjść na nich ..

te zdjęcia to do legitymacji i do dokumentów w szkole, więc jak je wkleja kilka dni później, to chyba nic sie nie stanie... a poprzednia legitka ważna jest do końca września, więc spokojnie ;)

Gość Eeeeeelllaaaaaa
Moja siostra ma problem z trądzikiem . Jak robiła zdjęcia na legitymację to zapytała fotografa czy mógłby usunąć te trądziki ze zdjęć no i się zgodził :)

Gość madziasradziaxd
nie wiem to może pójdę do fotografa i się zapytam czy mógłby to wyretuszować, tak żeby nie było widać a jak nie to pójdę do szkoły się zapytam czy mogę donieść zdjęcia tydzień później ... tak wogóle to bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)