Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienajmądrzejsza

co myśli facet o kobiecie, która pierwsza do niego dzwoni

Polecane posty

Gość nienajmądrzejsza

czy w XXI wieku kobieta pierwsza moze zadzwonić do faceta pierwsza, albo wysłać smsa? czy zostanie to uznane za nietaktowne?

Gość bogdansaw
ja by chciał ale ona nie dzwoni tylko ja lub sms ale bym poylał że bardziej jej zależy tak natura

Gość nienajmądrzejsza
poznałam faceta, podobno jest niesmiały, nie mogę o nim zapomnieć, boję się, że stracę cos wartościowego, ale z drugiej strony myśle, że gdybym mu sie podobała to sam by do mnie zadzwonił

Gość pod żadnym pozorem nic
nie rób - bo wyjdzie na to że jeste słaba i łatwa

Gość belerofront..
myśl tak dalej, na pewno go zdobędziesz (sarkaźmik) :). jak sama zauważyłaś, że jest XXI wiek więc sama sobie już odpowiedziałaś

Ale wiecie faceci to strasznie się cieszą jak się do nich pierwsza dziewczyna odzywa stają się pewniejsi ;)

Gość ciapelek
Możesz wysłać mu dyskretnego smsa na zachętę. Może to go ośmieli? Subtelnie i dyskretnie przypomnij mu o sobie, to wystarczy z Twojej strony. A jak długo się znacie?

Gość nienajmądrzejsza
widzielismy sie kilka 2 razy przelotem, ale byliśmy ostatnio na wspólnej imprezie, trochę tanczyliśmy, na koncu zamówił mi taksówkę, odprowadził, pocałował na pozegnanie i tyle....

Gość taki se facet
chyba z 20 lasek w moim życiu pierwsze się do mnie odezwały na koma co sobie pomyślałem ? nic dziewczyno wyluzuj się i rób to na co masz ochotę

Gość nienajmądrzejsza
boje sie, że pomysli ze mu się narzucam

Gość belerofront..
ale w czym problem, ty nie chcesz zadzwonić czy tylko kierujesz się stereotypami?

Gość nienajmądrzejsza
chciałabym wysłac smsa, ze świetnie się bawiłam, ale mysle, że on tez mógłby to zrobić

Gość bogdansaw
ciapelek wysyłam ci emaila

Gość ciapelek
"Dzień dobry. Myślę o Tobie" -nie mogloby być???? I potem już czekaj na odzew, będzie zaiteresowany to podchwyci temat.

Gość belerofront..
nie odpowiesz?

Gość nienajmądrzejsza
cos wspomniał, ze jest niesmiały...ale jest przystojny i moze to tylko gra z jego strony

Gość belerofront..
urodziłaś się z takimi poglądami czy koleżanusie ci mózg przeprały? jak bedziesz miała takie podejrzliwe podejście, to z czasem popadniesz w paranoje i nie zbudujesz normalnego związku a ni z tym ani z innym

Gość nienajmądrzejsza
problem polega na tym, ze nie wymienilismy się telefonami, wiec numer musiałabym wziac od naszej wspólnej znajomej... dodam ze oboje jestesmy po 30-tce

Gość belerofront..
no teraz to już mi ręce opadły, bez komentarza

Gość ciapelek
bogdansaw- JAKIEGO MAILA wysyłasz do mnie????????????

Gość nienajmądrzejsza
no właśnie... mi tez opadły ręce, bo to zbyt skomplikowane

Gość bogdansaw
ten od tej porady rozwódki

Gość nienajmądrzejsza
chce poznac waza opinie, troche to skomplikowane

Gość belerofront..
skomplikowane bo sama komplikujesz, weź numer od tej znajomej, napisz esa i nie czaj się jak pies do jeża :)

Gość nienajmądrzejsza
to rzeczywiscie głupi pomysł, obawiam sie, ze jak poproszę kolezankę o jego nr a później wyśle smsa to bedzie zenujące

Gość nienajmądrzejsza
czy ktoś ma podobne zdanie

Gość co myślę o takiej kobiecie
Jak dziewczyna się chłopakowi podoba, to chłopak znajdzie sposób, żeby się odezwać. A jak się nie podoba, to czy dziewczyna się odezwie pierwsza czy nie - to nie ma znaczenia, bo i tak z tego nic nie będzie. Jeśli chłopak jest nieśmiały to może potrzebna mu jakaś mała zachęta, ale nie powinnaś go wyręczać w tym co on powinien zrobić. Chłopak może się źle czuć z faktem, że dziewczyna go podrywa. Więc możesz zagadać do niego pod jakimś pretekstem, ale bez narzucania się.

Jeżeli dziewczyna podrywa faceta, tzn zdradza że chce go mieć, choćby była piękna, dużo traci w jego oczach. Traci cały erotyzm i pzrestaje być ciekawa czy pociagająca.

belerofront.. myśl tak dalej, na pewno go zdobędziesz (sarkaźmik) . jak sama zauważyłaś, że jest XXI wiek więc sama sobie już odpowiedziałaś //////// słuchaj takich rad autorko, a z obiektu marzeń staniesz się szybko niesmacznym pośmiewiskiem, bez klasy i dumy. Czy wiek XXI czy XVIII, w relacjach facet-dziewczyna ciągle obowiązują te same paragrafy. A tak na marginesie, to Markiz de Sade żył w XVIIIw, Caligula przed Chrystusem, a Rasputin przed 1 Wojną. Więc niech nikt nie myśli że kiedyś byli inni zacofani wylęknieni ludzie 0k?. A na kaffe są sami nowowcześni. //// myśl tak dalej, na pewno go zdobędziesz ///////////// Bo to on ma zdobyć ciebie, i rzucić ci świat pod nogi a nie ty jego. Ty masz śmiało dawac sobie radę bez niego - a nie modlic się o jego spojrzenie. Wówczas będziesz kims waznym i cennym dla jego instynktu. Faceci nie lubią dziewczyn, błagających o miłość. I daj mu trochę czasu by zebrał w sobie siły do podboju. Nie popędzajcie facetów.