Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienajmądrzejsza

co myśli facet o kobiecie, która pierwsza do niego dzwoni

Polecane posty

Gość Cos tu nie pasuje albo to prow
Na poczatku pisze czy ma zadzwonic lub sms owac a potem ze numer tego gostka ma jej znajoma :O

Gość Do nienajmądrzejsza
na pocieszenie umow sie z " belerofront " :P on jest chetny i nikogo nie ma , jest grubo po 40

Gość belerofront pasuje do glupich
:D

Gość belerofront..
jestem..

Gość nienajmadrzejsza
wracam do domu... trzymam sie zasad, one sa mniej ryzykowne, to facet ma walczyc jak mu zależy, jednak mezczyźni sa tradycjonalistami

Gość belerofront..
mozemy wypić wino :P

Gość nienajmadrzejsza
nie mam parcia na faceta, zwyczajnie ten własnie wydal mi sie interesujacy i dobrze mi sie z nim rozmawiało

Gość belerofront..
jestem za stary ? :D

Gość belerofrot- zaloz w koncu c
czarny nik i nie lataj tak za kazda baba z kafe bo robisz z siebie posmiewisko. i tak zadna cie nie chciala,pomysl czemu;>

Gość nienajmądrzejsza to kobita co
to daja doopy po browarach i facio dal dyla :D:D:D

nienajmadrzejsza to facet ma walczyc jak mu zależy,/////////// i będzie walczył jak zwariuje, czy oszaleje na punkcie urody dziewczyny. Jak nie ma urody - nie ma walki. To takie ciężkie do zrozumienia?. jednak mężczyźni są tradycjonalistami////////// Nie jesteśmy tradycjonalistami - jesteśmy sexo-biologistami. Kierujemy się w sprawach sexu a więc i podrywu nasza biologią zapisaną w mózgu. A ona każe nam walczyc tyko wtedy kiedy zakochujemy się w kobietach od pierwszego wejrzenia. W tobie autorko nikt się nie zakochał - źle oceniłaś sytuację.

Gość nienajmadrzejsza
czy naprawde problem stanowi odpisanie zwykłego grzecznościowego smsa. rozumiem, ze nie powaliłam go na kolana, ze 'sie nie zakochał' - na co nie liczyłam po pierwszym spotkaniu, ze nie zdobył mojego numeru, ale tego że nie odpisal 'czegokolwiek' nie rozumiem jestem dorosła kobieta i nie zdarzyło mi się nie oddzwonic, czy nie odpisac smsa nawet komuś kogo np. nie lubie, uwazam, ze tak wypada i to jest w dobrym tonie.

Gość donienajmadrzejsza
Piszesz jak 16 latka albo gora 23 latka. :]

Gość aaaaaaabbbbcccc
"co myśli facet o kobiecie, która pierwsza do niego dzwoni" Ja zadzwoniłam pierwsza wyciqagnełam reke i wiesz czym sie to dla mnie skonczyło . Zjebaniem sobie zycia z kolesiem tchórzem i farjerem który nie miał odwagi uderzac do dziewczyny która naprawde kochal.

Gość aaaaaaabbbbcccc
a nie byłam nia ja... i najlepsze jest to ze przerabiałam to dwa razy ...mam dar wyławiania tchórzy i mami synków

Gość nienajmadrzejsza
nie bardzo widze zwiazek, ja wysłałam tylko smsa a nie wskoczyłam facetowi do łózka, jestem przeciwniczka spontanicznego sexu z nieznajomymi, mam zasady, zawsze czekam na inicjatywę faceta, uważam ze to jego odwieczna rola zeby gonic króliczka, ale wiem tez że swiat sie zmienił dlatego poddałam sie małemu eksperymentowi i przejełam inicjatywę, nie żałuję jednak, wiem na czym stoje i z kim mam do czynienia, przy następnym spotkaniu bedę mogła przyjąć odpowiednie stanowisko a nie robic z siebie idiotkę.

Gość aaaaaaabbbbcccc
a niech se gania

Gość amerykannnnnnnnka
to zwykły frajer, kulturalni ludzie odpisuja bez wzgledu na to, czy dziewczyna im sie podoba czy nie. ciesz sie, ze w taki sposób dowiedziałas sie prawdy o kolesiu!

Gość wojtaas
"trzymam sie zasad, one sa mniej ryzykowne, to facet ma walczyc jak mu zależy, " wiesz co pokazałaś tym tekstem? Że sama robisz z siebie tchórza. Fakt facet nie odpisał nie zachował się ok. Ja miałem podobne sytuacje z kobietami. Też nie odpisała to jedna to druga i nie wiadomo na czym człowiek stoi. I co też mam przestać walczyć? Uzasadnij to jakoś logicznie. Tylko nie argumentami bo facet ma zawsze.... bo taki argument na nikim nie robi już wrażenia. Teraz widzisz jak to jest walczyć. Co ja też wyszedłem na idiotę?. Kobiety wy to siedzicie na tych "bezpiecznych" pozycjach i co kto tu jest tchórzem?. Wali od ciebie hipokryzją na kilometr...To wy jesteście tchórzami w większości!

Gość wojtaas
jem kupe.

Gość nienajmądrzejsza
Wojtas masz racje, jestem tchórzem, ale ta sytuacja pokazała mi ze nie warto robic z siebie idiotki, powszechnie wiadomo, ze jesli facetowi zależy, sam znajdzie droge niestety o równouprawnieniu trudno tu mówić, przeczytaj jakie sa opinie innych, że jestem łatwa, puszczalska, głupia, nie mam godnosci, bo śmiałam napisac do faceta żyjemy w Polsce a tutaj jak widać panują nadal zasady rodem ze średniowiecza, więc trzeba je zaakceptowac ja w tej chwili mam mieszane uczucia, troche mi głupio a z drugiej strony wiem ze niczego zlego nie zrobiłam

Gość nienajmądrzejsza
wojtas facet nie robi z siebie idioty, takie sa reguły gry, to wam wypada pisać i dzwonic, a nawet jesli ona nie bedzie z tego zadowolona nikt nie powie, ze jestescie łatwi, taka kolej rzeczy czy nam sie to podoba czy nie

Gość gdhhfhf
nienajmądrzejsza -> idz zrób kupę. :classic_cool:🖐️

Gość wojtaas
nienajmądrzejsza > Ale nie wszyscy tak uważają. Są i faceci co miło odbierają jak kobieta pierwsza zadzwoni. Kobieta też nie zrobi z siebie idiotki. I idiotki nie zrobiłaś. A że porażka, cóż zdarza się. A taka argumentacja że od wieków tak było takie są zasady to jak mówiłem wrażenia to nie robi. To tylko wasze usprawiedliwienia, żeby zachować bezpieczną pozycję. A co do tego że jak facetowi zależy to napisze. Nie w każdym przypadku wiem to po nieśmiałych. Więc farmazonów nie wciskaj. Na podstawie jednego przypadku nie można oceniać reszty.

Gość wojtaas
" przeczytaj jakie sa opinie innych, że jestem łatwa, puszczalska, głupia, nie mam godnosci, bo śmiałam napisac do faceta" Aha i jak ty się kierujesz opiniami innych to współczuje. A to co oni piszą świadczy o nich samych a nie o tobie!

Gość nienajmądrzejsza
a co sadzisz o mojej sytuacji, facet zdawał sie mna zainteresowany, caly wieczór ze mna tanczył, z nikim innym, był we mnie wpatrzony i zniknał bez śladu jak Kopciuszek czasem nie rozumiem facetów.....

Gość wojtaas
I to pytanie jest dobre. Sam go nie rozumiem ja sam nie rozumiem czasem facetów mimo, że nim jestem. Tak samo nie rozumiem czasami kobiet. Tylko problem jest tu w czymś innym w twoim myśleniu. Skoro pan X taki jest to i reszta tak jest. A to błędne myślenie.

Gość nienajmądrzejsza
wysłałam tego zasranego smsa bo pare razy powiedział, ze jest niesmiały, ale nikt przeciez nie jest tak niesmiały, zeby nie odpowiedziec, zupełnie tego nie rozumiem, zwłaszcza, że mamy wspólnych znajomych i prawdopodobnie kiedys jeszcze sie spotkamy ja nie jestem w konfortowej sytuacji, bo wyszłam na desperatke, ale sadze, ze on w tej chwili tez sie nie popisał