Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienajmądrzejsza

co myśli facet o kobiecie, która pierwsza do niego dzwoni

Polecane posty

Gość wojtaas
Ja wiele razy jak robiłem pierwszy krok spotykałem się z przedziwnymi reakcjami kobiet. Było i tak , że byłem przez nie wyśmiewany i wyszydzony na jednym z portali społecznościowych! To jest dobre zachowanie? I na kogo wyszedłem? I co przez to mam przestać robić pierwsze kroki?.

Gość wojtaas
Nie wyszłaś na desperatkę. Od kiedy ktoś kto walczy o szczęście jest desperatem??!!

Gość iskiereczka82
Ehhh ja nie mialam odwagi...teraz zaluje...myslalam ze zadzwoni napisze przeliczylam sie:( Jakbym napisala kto wie moze udalo by sie na nowo.Dobrze ze zrobilas jak zrobilas wiesz na czym stoisz:)

Gość nienajmądrzejsza
nie badzo wiem jak mam teraz sie zachowac wobec niego, udawac że sie nic nie stało, przeciez koles wyraźnie mnie zignorował, zatem moze i ja powinnam zignorować jego

Gość nienajmądrzejsza
?

Gość paszła ty w pizdu
🖐️

Gość czarna taranula
Zachowuj sie normalnie, jakby nigdy nic. Nie pytaj czemu nie odpisal, nie nawiazuj do tego tematu. Zobaczysz co bedzie.

Gość nienajmądrzejsza i wojtas
pasuja do siebie :classic_cool:

Gość belerofront..
jestem chętny :P

Gość belerofront..
widzę, że mam wierną fankę, napisz coś więcej o sobie, może dam ci szansę :)

Zachowuj się normalnie. Spróbowałaś, napisałaś a on nic więc kij mu w oko. Przynajmniej wiesz, że spróbowałaś i nie będziesz się zastanawiać co by było gdyby...:)

Gość belerofront..
jestem starym kutafonem a tatełe wchodzi mi go wanny do dziś :O

Gość do belerofront pasuje 50 latka
:D

Gość belerofront..
a wiesz, że po twoich wpisach to nawet widać, że jesteś starym dziadem i pewnie do tego jeszcze prawikiem :D, tak mi przykro ale nie martw sie może jeszcze kiedyś zaliczysz podrobo i świat będzie piękniejszy :)

Gość belerofront..
już dawno się zaczerniłem kretynie ale pod innym nickiem, ten jest jednym z wielu, pod jakimi tu śmigam więc luzik i bawią mnie te podszywy, są takie prostackie i dziecinne :D

Gość belerofront..
jem gowno...

niestety o równouprawnieniu trudno tu mówić, przeczytaj jakie sa opinie innych, że jestem łatwa, puszczalska, głupia, nie mam godnosci, bo śmiałam napisac do faceta żyjemy w Polsce a tutaj jak widać panują nadal zasady rodem ze średniowiecza, więc trzeba je zaakceptowac /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ale zrozum do cięzkiej cholery, że problem jest nie w tym, ze zadzwoniłaś pierwsza, tylko w tym, że nie spostrzegłas, że facetowi się nie podobasz. Że nie zauważłaś, że fizycznie facet uważa cie za zwykłą szarą dziewczynę, o słabej erotyce, w kórej się nigdy nie zakocha, i nie usznauje. Na tym polega problem. Gdyby facet zwariowął na twoim punkcie, ty bys go paraliżowała urodą, wówczas gdybś zaczepiła pierwsza, byłoby wszystko ok. Spelniłoby sie jego marzenia o tobie. Ale ty fatalnie odczytałaś jego zachowania. To ty jesteś winna a nie Polska -w akżdym kraju w GB w Brazylii USA i Tjlandii, czy nawet u Zulusów w Zairze, wyszłabyś fatalnie. Po to masz w mózgu zapisaną zasadę "facet pierwszy" - byś ocaliła swoja godnośc, i by facet cię nie miał za łajzę. A teraz pochwal się tacie i mamie.

Gość belerofront...jest po 45 ?
:O

Gość karwa myslalem ze kobita ma z
18 lat :P

Gość karwa myslalem ze kobita ma z
18 lat

Gość xlalunia
wyslalas smsa, nie odpisal, znaczy woli nie wchodzic w blizsze relacje z toba.

Gość ffffaaa...
A ja nie przejmowałabym się, ale skoro nie odpowiedział to niech spada, na kolejnej imprezie olej go totalnie, albo jak będziesz wiedziała że i on tam będzie to przyjdź z kimś innym. Ceń siebie, poznaj kogoś, poznawaj wielu, a jak się chłopak zainteresuje to sam zadzwoni, czy zdobędzie twój numer. Ten ch. co ci nie odpowiedział no jak po 30-stce może być jeszcze nieśmiały, chyba miał już w swoim życiu jakieś kobiety?? A jak nie to może to pedzio??? A jeśli miał dziewczyny to nie wierzę że każda pierwsza go podrywała, no chyba że jakieś bez godności, albo zdesperowane superbrzydoty. A może ci tacy przystojni są przyzwyczajeni, że dziewczyny same ich podrywają, tak samo kobiety, te ładne nigdy nie spojrzą łaskawym okiem na brzydkiego chłopaka, no chyb że są ładne i mądre, co rzadko idzie w parze, także u facetów. Ja miałam b.przystojnego chłopaka, to na studniówce każda chciała z nim tańczyć, ale rzuciłam go po 2 mies.bo był głupawy, nie na moim poziomie, i b.kiepsko się wypowiadał. Inny znowu też przystojny był ale naprawdę był nieśmiały, albo przy mnie tylko się tak krępował, nie umiał rozmawiać, co zaczęłam temat to on kończył króciutką odpowiedzią, a sam nic pierwszy nie mówił...tego po dwóch spotkaniach rzuciłam. A teraz mam męża niezbyt przystojnego, ale towarzyskiego i da się z nim pogadać, no i nieśmiały to on nie jest, wręcz przeciwnie...(paskudny też nie jest:) )

Gość ebebe
Skoro wysłałaś mu smsa to znaczy, że ma puste konto i nie ma za co. Wyślij mu doładowanie za 100 to na pewno odpisze. :) (mineta później gratis)

Gość belerofront..
ffffaaa... sama jestes glupawa jak szczurek :D

Gość nienajmądrzejsza i baleron
pasuja jak ulal :>

Gość wojtaas
jem kupe

Gość tttete
Przeta wyzej to baby z kafe ,a tamta moczy morde zachlewa ogora.