Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfhhhhh

Pomocy!! Dziewczyny i faceci piszcie co mam zrobić, inwalida mi nie daje spokoju

Polecane posty

Gość forum jak forum ludzie
prosto z mostu najlpiej Masz rację, znajomości z netu są ryzykowne. Kiedyś próbowałem poznać dziewczynę w necie, bo uważałem, że jestem nieśmiały, nieudany i jeszcze wiele takich. Nie skończyło się to dobrze. Postanowiłem się za siebie wziąć i walczę z kompleksami. Chodzę po prostu w weekendy do klubów. Kiedyś uważałem, że nie ma tam normalnych dziewczyn, ale to nieprawda, niektóre są bardzo sympatyczne, a rozmowa z nimi jest przyjemnością. A nie raz same potrafią ośmielić. Mój kolega poznał fajną dziewczyne z netu, ale trzeba być ostrożnym i nie robić sobie nadziei.

Gość prosto z mostu najlpiej
chodzenie na imprezy jest o wiele normalniejsze od spedzania zycia przed kompem i szukania tam drugiej polowki. na imprezie spodziewalabym sie normalnych ludzi. wiadomo, ze trafic tez mozna na roznych, ale od razu wiesz - to jest to albo lipa. od razu mozna sie zwąchać, bo nawet zapach ma ogromne znaczenie. od razu wiesz czy pasuje ci czyjs styl bycia czy nie. a tak to czlowiek siedzi pol roku i nawal klawiszami z kims obcym, niby fajnym, a przy spotkaniu lipa, bo irytuje cie wszystko, nawet to jak trzyma filizanke kawy.

Gość fgfhhhhh
ciekawie piszecie, jutro wam napisze o ile tutaj wejdziecie, co on do mnie wypisuje, dzisiaj musze natychmiast zejść :/ trzymajcie sie, dobranoc wszystkim :*

Gość prosto z mostu najlpiej
wejde i chetnie przeczytam co on nawymyslal. mam nadzieje, ze olalas go.

Gość forum jak forum ludzie
Jeszcze nikogo nie spotkałem takiego, z kim bym potem bliższą znajomość utrzymywał (chodzi o imprezy). Może kogoś mi się tam zapoznać idę, przede wszystkim, nie chodzę na imprezy jedynie i wyłącznie w tym celu, przede wszystkim chodzi o zabawę. Tańczyć nie umiem, ale i tak nie przeszkadza mi to w... tańcu, nie jedna się ze mnie dziewczyna śmiała, ale nie jakoś chamsko, tylko tak pozytywnie. Przynajmniej nie spijam się jak świnia i jestem w miarę trzeźwy na zabawach :P

Gość fgfhhhhh
Hej:) nie pisałam wczoraj bo jeszcze się z nim do końca musialam rozprawic.Więc tamtego wieczoru zaczął mi sie wielce wyżalać,jakieś morały prawić,wkurzyłam się i już nie bylam sympatyczna,pisałam mu ze jesli oczekuje litosci to nic z tego, ze te sugestie w moja strone sa zbedne bo nie poczuwam sie do winy a on probuje mna manipulowac, bezczelnie sie wypieral, najpierw gadał ze chce sie zabic a jak napisalam wkurzona czy wie ilu chce zyc a nie moze to od razu zmienil stanowisko,pisal ze niby nie chce i tego nie zrobi,tylko tak sobie pisze... napisalam mu zeby nie tracil mojego cennego czasu itd. pod koniec jak idiota zaczal mnie przepraszac kilkanascie razy ale to na nic:) napisal wczoraj i nie odpisalam,wieczorem wejde na dostepny i zobacze, wtedy mu pocisne z grubej rury i jak sie nie odpierdoli to go zablokuje i po sprawie przestalam sie przejmowac bo widze ze na coraz wiecej sobie pozwala :/ idiota pieprzony

Gość fgfhhhhh
w ogole tak troche poza ale i w temacie mam pytanie do osob ktore maja do czynienia z niepelnosprawnymi... nie wiem czy on to tylko taki przypadek czy tak maja ci ludzie,przeciez tez sie ucza ale mniejsza... zauwazylam ze on często pisze jak jakiś robot... tzn w ogole bez sensu, nie odmienia przez przypadki np , itd.