Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfhhhhh

Pomocy!! Dziewczyny i faceci piszcie co mam zrobić, inwalida mi nie daje spokoju

Polecane posty

Gość fgfhhhhh

Napiszę w skrócie.Pisałam wcześniej ale gdzieś zgubiłam ten topik. Chodzi o to,że pisałam z pewnym chłopakiem. Troche mi sie narzucał,nie chciałam z nim pisać więc pewnego dnia zostawiłam mu wiadomość że nie spotkam się z nim itd., zakończyłam ta znajomosc, czekalam tylko na odp. Patrze po kilku godzinach on mi wysyła zdjęcie na wózku!!! Nie wiedziałam jak zareagować,pytałam wiec jak sobie radzi itd, chyba chcial mnie wziac na litość, postanowilam byc twarda, pisalam z nim a on jeszcze bardziej mnie ''przesladowal'' ,pisal ze zawsze jest chetny do spotkania gdybym chciala itd... napisalam ze mozemy czasem na gg pogadac i nic wiecej...a on co chwile pisze, non stop. Zauwazylam ze gdy wchodze na gg to zawsze opisy ma ze chce sie zabic itd. a to mu przeczy bo niby taki pozytywny jest itd. raz spytałam o co chodzi to on ze o nic, i taka gadka szmatka. Zero doswiadczenia z kobietami ale to juz pomijam.Nie chce go zranic kurcze ale tak sie chyba nie da,musze byc twarda ale... nie umiem chyba. Tzn staram sie, a on chyba mna manipuluje.Bo jak to nazwac? Co mam zrobic??

Gość asasasasdsdsd
olej go po prostu

Gość fgfhhhhh
no wlasnie staram sie ale nie chce byc swinia, bo przeciez na gg siedze i to widac,nr specjalnie zmieniac nie bede....staram sie sympatycznie ale stanowczo mu dawac do zrozumienia ze nie chce i koniec ,nie chce wyjsc na suke ktora odstraszyl wozek,mi sie zdaje ze to taki szantaz emocjonalny, jak wyjsc z tego obronna reka?

Gość asasasasdsdsd
co za problem byc na niewidocznym albo wlaczyc opcje "pokazuj status tylko znajomym" a jego usunac z listy

Gość fgfhhhhh
on i tak bedzie pisal ja to wiem, nie ma sensu robic takich rzeczy dlatego pytam co mu napisac zeby sie odpieprzyl, mam juz nawet jakies buzki w opisie ze niby kogos mam ale nie chce tak na dluzsza mete;/

Gość fgfhhhhh
nie no, opis z ostatniej chwili " nie mialem nigdy dziewczyny i juz nie bede mial. ;(;(;(;( ;( " a ja akurat jestem dostepna tylko dziwne ze nigdy nie ma smutnych opisow jak jestem na niewidoku a czesto tak robie;/

Jeżeli grzecznie nie dało rady to najwyższy czas być nieprzyjemnym. Inaczej nic nie zdziałasz.

Gość mental cut
nie chce wyjsc na suke ktora odstraszyl wozek ale to normalne, każdego by to odstraszyło

Gość prosto z mostu najlpiej
powiedz mu, ze jest nachalny i nie odpowiada ci jego styl nawiazywania kontaktow, dlatego tez nie ma sensu zmuszac sie do czegos, czego nie chcesz i co ci sie nie podoba. na pocieszenie powiedz, ze kiedys znajdzie kogos bliskiego, czego mu zyczysz, ale na cos od ciebie niech nie liczy. i prosisz go, aby nie wypisywal do ciebie, nie pisal dziwnych opisow, bo to jest juz niesmaczne. poza tym takie zachowanie odstrasza kazdego czlowieka. cos w ten desen. jesli to nie pomoze to go po prostu zablokuj. tyle. nie bedzie cie terroryzowal jakis popapraniec i nie ma w tym przypadku czy jezdzi na wozku czy nie. a wyslanie zdjecia z wozkiem to chwyt ponizej pasa. bron boze nie spotykaj sie z nim w realu, bo sie uwiązesz, nie odczepi sie od ciebie, bedzie cie nachodzic itp.

z reszta ty te znajomosc chcialas zakonczyc zanim on ci zdjecie wyslal, wiec o co chodzi.

Gość fgfhhhhh
mental cut możliwe ale pisałam z nim tyle czasu ze gdyby mi sie podobal to sadze ze to nie byloby zadna przeszkoda,ale on dopiero potem wyslal mi to zdjecie,wczesniej nic mi nie mowil w ogole, a teraz troche boje sie tego ze pomysli o mnie jaka jestem choc to nie prawda ... wlasnie napisal;/

* nie ma w tym przypadku znaczenia czy jezdzi na wozku

Przestań się litować nad jakimś tam kaleką! Napisz mu, że poznałaś ciekawego faceta, zazdrośnika i jak nie da ci spokoju, to twój bysiu wsadzi mu w doope ten jego wózek i wrzuci do rzeki. :D

ej, ale co cie obchodzi co sobie pomysli o tobie jakis koles z internetu, ktory ma problem sam ze soba. niech sobie mysli co chce, a ty miej swiety spokoj. chyba nie spotkasz sie z nim, zeby udowodnic jaka to ty wspanialomyslna jestes, bo ktos sobie cos pomysli. zjdecie dostalas po zerwaniu znajomosci, wiec sila rzeczy problemu nie ma. on ma problem, ze tak postepuje z ludzmi. trzeba byc twardym niestety. zobacz jaki to emocjonalny szantazysta. nawet w dyskusje z nim nie wchodz, bo pogorszysz sytuacje, temat uciac krotko i ostro

Gość fgfhhhhh
prosto z mostu najlpiej wielkie dzieki za madra odpowiedz:* indor :D:D jak sie wkurze to tak mu napisze haha

łatwo toba manipulowac, skoro obcy czlowiek tak na ciebie wplywa i wywoluje poczucie winy. popracuj nad tym

raz a porządnie napisz, że nie chcesz z nim już więcej utrzymywać kontaktu i zrób to, konsekwentnie. Nie lituj się, nie próbuj numeru ,,zostańmy przyjaciółmi" bo on zaczyna Cię prześladować, i sama wpadniesz w jego pułapkę nie wiedząc nawet kiedy.

nie ma sprawy, jak bylam mlodsza to tez mialam takich niechcianych adoratorow i tez nei wiedzialam jak sie ich pozbyc, bylam taka grzeczna, nie cchialam zranic. a teraz/ hehe a gonic to patatałajstwo:) pokrzywionym psychicznie panom mowimy stanowcze NIE

ktos ma racje, on cie przesladuje. nie pozwol na to. napisz to i nie odpisuj juz nic. w koncu mu sie znudzi, znajdzie inny obiekt

Gość fgfhhhhh
masz racje,jestes madra dziewczyna:) dobrze ze weszlas na moj temat:) mam problemy jakies ze soba ale chyba nie az takie jak on.Odpisalam mu teraz i staram sie byc dosc nieprzyjemna. Jak nie zrozumie to zablokuje albo będę chamem skonczonym ale mowi sie trudno.Dzięki jeszcze raz za kopa mobilizacyjnego:D

Gość mental cut
ale że jaka nie jesteś, że nie skreślasz kogoś z powodu choroby? no sorry, ale zdrowy fizycznie człowiek nie zwiąże się nigdy z inwalidą, nie aż takim na wózku. sprawę trzeba jasno postawić, niech ten facet się nie łudzi że może kiedyś będzie miał zdrową fizycznie dziewczynę, bo tak się nie stanie taka moja brutalna rada :)

Wiesz, miałam taki przypadek. Gość był jedną z bardziej antypatycznych osób jakie w życiu poznałam, do tego erotoman gawędziarz. Delikatnie nie dało rady, w końcu powiedziałam, ze mnie irytuje i...się obraził. Potem dostawałam wiadomości o tym, że jestem szmatą :3

Gość forum jak forum ludzie
Koleś stara się Tobą manipulować, brać Cię na litość, sprawiać byś czuła się winna. Ostatnio się zaczalem interesować manipulacją, nie mam jeszcze dużej wiedzy na ten temat, ale tego typu wredne próby obwiniania Cię są po prostu ochydne, jak dla mnie. Wyślij mu ten film: http://michalpasterski.pl/2009/12/bez-rak-bez-ng-bez-zmartwien/ To jest artykuł o kolesiu, obejrzyj sobie pierwszy filmik, który tam znajdziesz, trwa chwilę, ale warto zobaczyć :).

oj z tym to nie wiadomo. tego to mu nie mow, bo zaraz zacznie dyskkutowac. nie badz mil i nie badz niemila. po prostu badz obojetna, to go przeploszy. po prostu nie odpowiadaj na zadne zaczepki i porby szantazu

manipuluje toba Szkoda chlopaka, ale to nie twoja wina, ze on jezdzi na wozku to on musi sobie z tym poradzic, ty ni jestes do niczego zobowiazana Nie odpowiadal ci jeszcze zanim ci wyznal ze jest inwalida, tym bardziej nie powinnas wpedzic sie w jakies poczucie winy albo obowiazku. On ma ze soba duze problemy psychiczne (manipulacja, wymyslone albo i prawdziwe mysli samobojcze), ale to on musi sobie z nimi poradzic, ewetualnie z pomoca specjalisty.

a tak na przyszlosc to mezczyzni z internetu sa bardzo ryzykowni. leiej poznawaj ludzi w realu. uwierz mi. poznalam juz wiele takich perelek i kazdy byl jakis nie halo z psychika.

Gość mental cut
Mermoladka - po prostu nie upiększam życia