Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfsjfnfsjkn

Mam brzydką cipę

Polecane posty

Gość nfsjfnfsjkn

Dopiero to odkryłam, bo nigdy się nie przyglądałam (mam 20 lat). Jest brzydka, taka nieapetyczna. Powiedzmy, ze cipy mi się w ogóle nie podobają ale dziewczyny jak nieraz wrzucą tu zdjęcie to są one przynajmniej takie apetyczne Masakra

Gość tobie sie nie
musi podobać , byle sie podobała twojemu facetowi a zapewniam że dla niego będzie śliczna

Gość nfsjfnfsjkn
Teoretycznie wszystko jest ok, ale mam jakieś takie czerwone wargi, jest ona jakaś duża, no sama nie wiem. Nie wygląda ładnie

Gość igtam @
to pokaz ocenimy czy ładna czy nie;)

Gość tobie sie nie
to dawaj fotkę bo telepatycznie nikt ci nie oceni

Gość nfsjfnfsjkn
Wstydzę się :O

Gość tobie sie nie
czego się wstydzisz tu jesteś anonimowa jeśli nie pokażesz buźki

Gość igtam @
prze3ciez nikt nie będzie wiedział ze to TY:)

nie przejmój się bo nie ma czym. nie zakochujemy się w cipach czy piersiach kochamy za osobowosc. pisząc takie coś budzisz ciekawość

Gość POGRATULOWAĆ SPOSTRZEGAWCZOŚCI
toś dopiero po 20latach odkryła jak Twa pipa wygląda?! Czerwone wargi..a jakie mają kurwa być? Niebieskie? Chyba że jesteś z innej planety, wtedy wybacz. Ręce opadają jak się czyta, ciekawe co by było jakbys nie miała nogi, albo pół twarzy oparzonej, o tak, ludzie mają gorsze zmartwienia niż kształt czy kolor cipki.

Gość nfsjfnfsjkn
Na zdjęciach które widziałam,d ziewczyny mają jednolity kolor wszystkiego między nogami. A ja mam wargi innego koloru. "Ręce opadają jak się czyta" Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to powiem Ci, że choruję na trudną chorobę przewlekłą. Czy teraz mogę narzekać na bardziej przyziemne rzeczy czy nadal nie? :O

wargi na zewnątrz są czerwone czy od środka? poproszę fotkę by mi to dało cały obraz. Narzekanie do niczego nie prowadzi wiec może nie warto?

Gość szparek
Masz cukrzycę?

Gość POGRATULOWAĆ SPOSTRZEGAWCZOŚCI
Tak, ręce opadają jak się czyta, że dla kogoś problemem jest czerwony odcień warg sromowych. Bo takie są w wielu przypadkach, raz jaśniejsze, raz ciemniejsze. Wszystkie mają jednolity kolor wszystkiego tam na dole? Ale czego wszystkiego? Może warg i wzgórka łonowego? Wiele zdjęć jest wcześniej podrasowana w programach graficznych, rzadko prezentują realia. A co do przewlekłej choroby, współczuję. Ale chyba nie ona wpływa na kolor Twych warg czy kształtu vaginy? No chyba że takowa istnieje, ale nie znam, więc możesz mnie oświecić.

Gość menwawa27
Hej napisz do mnie pakotos1984@onet.eu nie mysle o tym zeby poznac twoja pipke lecz jesli masz ochote to wole Ciebie poznac. Glowka do gory naprawde nie powinnas sie tym przejmować, dziewczyny wszystkie narzekaja na siebie i rozne czesci ciala naprawde. DOBRANOC PIPKO:* :*

Gość nnkldk
haha a ryj też masz brzydki?