Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Californian

tylko nie Depresja

Polecane posty

Hej , sam nie wiem dlaczego to pisze ale czuje taka potrzebe chyba.Od 8 lat mieszkam poza granicami kraju i od ok 4 lat zyje { wegetuje} bo tak to mozna nazwac od wyjazdu do wyjazdo do Polski caly tok czekam tylko na to . Tak gdyba zycie toczylo sie tylko w Polsce a nie tutaj gdzie ja jestem nawet nie jestem w stanie opisac jak sie czuje gdy konczy mi sie urlop i musze wyjechac z Polski . Wiem ze w dzisiejszych czasach dom jest tam gdzie jest praca a nie moge mówic ze zle zarabiam i watpie ze znajde taka prace w polsce . Choc dochodze do wniosku ze pieniadze nie sa warte tego wszystkiego . Co najgorsze nie moge tego wszystkiego od tak zostawic i wrocic do kraju , nie chce podjac tego ryzyka i byc moze zostac bez pracy w kraju. Sam nie wiem co juz robic .

Gość rtyttue56u
rzucaj emigracje w pizdu i wracaj do swoich lepiej biedniej ale z bliskimi

Gość wkurfia mnie ten gógiel
nie mam, ale ty chyba tam jestes sam, prawda? i samotny. nie czujesz ze tam jest twoj dom. gdybys tam kogos mial, go inaczej by to bylo.

może masz racje , nie jestem w zwiazku . Zawsze mi to pasowalo bycie singlem nic wielkiego i nic na stale myślicie że to przez to ??

tak. bo samemu sie ogniska domowego nie zbuduje, gydbys kogos mial, to z ta osoba bys prowadzil dom. zawsze sie teskni, ale nie jest to tak bolesne jak ma sie ukochana osobe, ktra rodzina i domem sie staje, przy boku. tak tone masz nikogo, nic poza praca cie tu nie trzyma.

Gość gfdfrfeds
ja mam nic poza pracą mieszkajac w polsce i chetnie bym sie z toba zamienila. ale nie dla psa kielbasa.. w polsce tez mozna byc gownem nic nie znaczacym. wiele ludzi cierpi na samotnosc i wykluczenie spoleczne.. i jakos sobie wegetuja z dnia na dzien. nie jestes sama ze swoim problemem. na twoim miejscu, skoro jestes towarzyska i normalna - poszukala bym sobie jakiegos romansu , jakas przygoda ubrawila by ci zycie..

Gość tak, bylam w podobnej sytuacji
tez tak mialam, ale po roku spakowalam graty i jestem tu obecnie jestem bezrobotna, przyjaciele prysli zaraz po tym jak wyjechalam za granice generalnie nie mam nic oprocz rodziny, ale nie zaluje ze wrocilam

to masz odpowiedz dlaczego tak jest