Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka moja idiotka

dlaczego wszytkie sprzatacie

Polecane posty

Gość beatka moja idiotka

ak w temacie a potem jak do pl. przyjezdzaja wszystkie tipsy ...odfiolkowane...a za graniaca helgom kible myja.....zenada

Gość Marilenka74
Ja nie sprzatam, jestem stewardessa. Zarabiam kupe kasy, zwiedzam swiat i mam zawsze czyste raczki, bardzo mnie szanuja. Nie gardze ludzmi ktorzy sprzataja. Zadna paca (oprocz prostytucji) nie hanbi.

Gość dolceiena
Az bije od ciebie zazdroscia, zalosny.

Gość Saint coww
Ja nie sprzatam :D mam dobra prace i nie wyzylabym za te grosze od sprzatania domow...no ale wiadomo ze do sprzatania nie trzeba miec kwalifikacji ani jezyka, wiec Polki sie nadaja. Świezo przyjechane.

Gość a wy.....???
A wy wszyscy nas zmywaku?????????wtf???

Gość crystal palace
stewardessa zarabia kupe kasy, bo sie usmieje..............sorry,moze dla ciebie to kupa

Gość Szymuś
Marilenka74 nie zbierasz syfu po pasażerach ? To jak oni lecą powiedzmy z Wawy do Tokio, cały czas z tymi resztkami opakowań, szklankami, sztućcami czy chuj wie czym tam jeszcze ?

Gość Marilenka74
Crystal, dla mnie 3 tysiace euro na reke to kupa kasy.

Gość Ajaaaz
Brawo! Te wierszyki rozwalaja mnie za kazdym razem. I mowia prawde na 100% :)

Gość Marilenka74
Szymus, nie nie zbieram syfu, od tego sa ekipy sprzatajace. Ja jedynie wkladam tacke do wozka i zamykam go, reka mi sie nie brudzi. Ale szanuje ludzi ktorzy ten syf sprzataja. Oczywiscie ja nie pracje w jakims locie czy ryanairze, ale w narodowych liniach lotniczych, to sa dwa inne swiaty! Szkoda ze niektorzy Polacy sa tacy zazdrosni, tego w innych krajach nie ma zeby jeden drugiemu tak do szyi skakal z zazdrosci. Ale wstyd! To na tyle, juz tu nie wroce, ta dyskusja mnie znudzila.

Gość zooQuest
sa zazdrosni bo im samym sie w zyciu nie udalo...tez bym pewnie byla zgorzgkniala jakbym musiala pracowac za minimalna stawke. ty dziewczyno ciesz sie ze masz ciekawa prace :) a zazdrosc zawsze bede, zwlasza na takim forum o niskim poziomie jak tutaj.

Gość Czego klamiesz !
Pracowałam w B A i stewardessy musiały sprzątać samolot .

Gość Latajacanawysokosciach
Nie wszystkie linie lotnicze, wynajmuja ekipe ktora sprzata samolot.Czyli robia to stiuardesi. Mowie oczywiscie o sprzataniu zaraz po locie,czyli zbieranie smieci itp. Poza tym kazdy samolot jest czyszczony co pewien czas,to juz robi ekipa specjalna. Pozdrawiam z usmiechem:)

A niby czemu uważasz, że sprzątanie jest takie okropne? Ja w tamtym roku pracowałam przez wakacje w Londynie i właśnie moim głównym zajęciem było sprzątanie. W większości domów miałam 10 funtów za godzinę, moja przyjaciółka jako technik dentystyczny, zamknięta w blaszanym laboratorium wyciągała ledwie 7 funtów ;/ Jak się jest uczciwym, pracowitym i przyciśniętym do muru, to żadna praca nie hańbi.

Gość sprzataczka z uk
dlaczego? bo mozna niezle zarobic, pracuje z na wlasny rach mam od 10-15 na godzine ,nikt mna nie rzadzi, ok jest minus malo kto placi mi za wakacje ale tu tez jest plus nie jestem uzalesniona od grafiku moge zrobic sobie wolne kiedy chce

Gość zabka mala re
no tak i ta satysfakcja przez reszte zycia ze bylo sie dobrze zarabiajaca sprzataczka :D no ludzie maja rozne ambicje, co z tego ze zarabiasz 10 na godzine jak pracujesz kilka godzin dziennie?

Gość dfdklglfj
Wies ze jak byn ie bylo wlasnie tych ludzi sprzatajacych, to bys gnila w smieciach. Kto by ulice zamiatal? Kto by smieci wywozil z pod bloku??? Zadna praca nie chanbi, z jednym wyjatkiem,ale to tylko moje zdanie ,wszystkie panie sprzedajace swoje cialo.

Gość Zabka mala re
No tak ale my tu mowimy o Polkach sprzatajacych ulice czy domki leniwym ludziom? Sprzatacze uliczni owszem maja sens i ich praca jest potrzebna. A co mnoe obchodza jakies bogate leniwce? Niech tona w smieciach albo zatrudniaja wlasnie takie niewyedukowane polki :D zdz- nie wiem kto tu zgrywa pracownika biurowego, ale wlasnie zauważylam ze na kafe ograniczenie ludzkie siega zenitu i panuje przekonanie ze albo sie zapieprza za minimalna stawke albo jest sie pracownikiem biurowym :) nic pomiedzy albo poza tym?

Gość starter!!111111111
ja nie sprzatam , ....znam kilka osob co sprzataja i w niczym im to nie ujmuje. A moze dlatego , ze aby tu zrobic kwalifikacje , musi minac troche czasu.Poza tym zadna praca nie ... Moja kuzynka sprzata w pl cale zycie , bo nie ma nawet podstawowki.I cale zycie sprzata , bo tylko to umie i to lubi.

Gość Ratatujiii
Zdz- jeśli tak sadzisz :D ja rozumiem ze sprzatanie i bycie kogoś służaca czyni człowieka szcześliwym ;) albo sobie tylko tal wmawiaja...

Gość kdjsfhdfkgh
Ja zaczynalam wlasnie od sprzatania. Dlaczego- bo to najprosciejsza praca jaka mozna bylo znalesc w szybkim czasie w londynie. Po 5 miesiacach,poszlam do restauracji na kelnerke. Dzis pracuje w centrum w sklepie , dobrze zarabiam. Nigdy nie zalowalam tego ze spratalam czyjes brudy,szanowalam prace ktora mialam, poniewaz moja rodzina zyla za te pieniadze. Osoba ktora zalozyla ten temat ,niestety nie szanuje ludzi i mysle ze wielke G... wie na tem temat, to jedynie durna prowokacja dziewczyn. ;)

Gość kdjsfhdfkgh
Bycie sluzacym, a bycie sprzataczka to dwie inne zeczy!!!!!!!! No chyba ze takie plytkie masz myslenie i lubisz draznic temat..Poza tym ambicje kazdy ma inne, wiec nie mozna tu pisac o tym, ze ktos kto sprzata, nie ma ich .

Gość Dlaczego od razu leniwym??
Ludzie maja rożne zawody i często poprostu nie maja czasu na sprzątanie . Ja kiedyś w USA sprzatalam u takiego małżeństwa fotografikow co często wyjeżdżali w plener a jak wrócili to siedzieli przed komputerem i obrabiali zdjęcia . Zarabiali w ten sposób kupę kasy i mi tez niezłe płacili .

Gość hihihia
tak? no to moze sprzataczki traktuje sie lepiej niz sluzace? jedno i to samo gowno.

Gość gzzzza
ja tam robie doktorat. Wiem, ze zadna praca nie hanbi, ale autentycznie mnie martwi, ze porazajaca wiekszosc Polakow za granica sprzata itp - jestesmy - postrzegani jako narod do mycia kibli. Nie wiem czemu wyksztalceni ludzie nie wysila sie bardziej i nie poszukaja pracy zgodnie z kwalifikacjami - bo jednak mozna .