Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buabuabua

wzrost kobiety

Polecane posty

Gość buabuabua
ok ide spac, juz pozno. dobranoc :)

Gość pierdzielisz koleżanko
to nie jest kwestia wzrostu tylko braku pewności siebie. Gdybyś była o 10 cm niższa to pewnie uważałabyś, że masz zbyt masywne uda lub krótkie nogi. Znam wysokie megakobiece dziewczyny i niskie babochłopy ale również niskie seksowne kobiety i wysokie mutanty. To jaj sama siebie postrzegasz przekłada się na to jak widzą cię inni.

Kobito, ideału z siebie nie zrobisz... Ty sie ciesz, że masz 4 kończyny, nie jesteś ślepa i nie jesteś głucha i mówisz normalnym polskim, zrozumiałym dla wszystkich językiem ( no... chyba, że jest inaczej ). Ja mam 173cm, na obcasach nie chodze, bo po prostu nie lubie. Faceta mam ktory ma 179cm a ważę 63 kg, ponieważ 4 miesiące temu urodziłam córeczke. Przed ciążą ważyłam 55kg i czułam się świetnie, ale to przez jazde na rowerze - codziennie przez 3 miesiące po 20 km :) Pozdrawiam

Mój brat związał się z kobietą, która ma ok 180cm. Ma(ona) dwójkę dzieci z poprzedniego związku i, choć ich ojciec nie ma 18-cm, to syn(17 lat) ma prawie 190cm, a córka(14 lat) ma ok 170 cm . Ok. Miałem zajrzeć - zajrzałem, a teraz do pracy idę, jak wrócę to wpadnę ponownie.

Gość dyskusja ogólna x2
Ech dziewczyny, modelki na swoim wzroście zarabiają miliony a Wy sie martwicie!! Autorko dbaj o to bys byla szczupła, i ubieraj sie modnie, chodź z podniesiona głową! Uważam ze kazdy moze byc piekny i niski i wysoki, ale wysocy ludzie budzą respekt i są po prostu podziwiani. 180 to taki modelkowaty wzrost, a nie zmutowany. Kobieta ktora ma 2m faktycznie ma prawo sie dziwnie czuc, ale i z tego mozna uczynic atut. Glowa do gory :) ja mam 170 a i niektorzy mi mowia ze moglabym miec mniej-głupota, moze i zazdrosc. Gadaniem ludzi sie nie przejmuj. Nie bez powodu modelki są wysokie...i wcale nie chodzi tu o homoseksualne skłonnosci projektantow

Gość norweszkaaaaa
Dziewczyny co wy sie przejmujecie! Nie wazne czy jestes wysoka czy niska, jesli dobrze sie czujesz we wlasnej skorze to i ludzie inaczej Cie odbieraja. Ja mialam kiedys wrazenie ze jestem za wysoka, ale teraz sie z tego ciesze a mam 183 cm :)

Gość Głupiababajedna
Babeczki, ja mam 157 cm i ile ja się już na klęłam na to jaki ze mnie kurdupel. Ale trudno, już nie urosnę, 20 lat to już szanse nikłe. Ale co tam, skupmy się na tym co w nas piękne ;)

Gość mirraculum
Co myślę o kobiecie, ktora ma 180 cm wzrostu? Jeśli taka kobieta jest zaniedbana, mocno przy kości, nie umie się ładnie ubrać, garbi się i całą swoją postawą przeprasza że żyje to oczywiście mi się nie podoba. Ale jeśli jest ładna, zgrabna, pewna siebie, uśmiechnięta, nosi głowę wysoko to jak najbardziej uważam taką kobietę za atrakcyjną. Np. bardzo lubię pary gdzie oboje są uśmiechnięci, szczęśliwi, wysoka kobieta nosi wysokie obcasy a mężczyzna (podoba mi się gdy mężczyzna jest niższy ;)) jest dumny że ma taką laskę. Miałam kiedyś koleżankę, która była po prostu śliczna, miała 181 cm, była szczuplutka i miała świetną figurę. W dodatku z twarzy była ładna. Nigdy nie widziałam żeby narzekała na swój wzrost i chyba dlatego tak mi się podobała. Bo cały problem w tym wszystkim to oczywiście nie wzrost ale pewność siebie. Można być atrakcyjną, pewną siebie kobietą, która dumnie nosi swój wzrost niezależnie od tego czy ma 150 czy 180 cm. A można być żałosnym stworzeniem, które nosi niebotyczne obcasy, staje na palcach i tylko piszczy jakie jest niskie, lub garbić się, kulić po kątach i płakać że się jest wielkoludem.