Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prazynka_87

czy prawdziwy mężyczna always comes first??

Polecane posty

prawdziwa kobieta wie, że prawdziwy mężczyzna zawsze przychodzi pierwszy a prawdziwy mężczyzna nie zaprzeczy wartości kobiety - zgodzicie się??

Gość Ładna i mądra
mój facet nie przyszedł pierwszy bo to ja go poderwałam;) zdobyłam jego nr tel i umówiłam sie na radnke. Jestesmy razem juz ponad 7 lat i moge śmiało powiedzieć, ze on jest prawdziwym mężczyzną chociaż to ja na samym poczatku za nim latałam. Dla mnie to bez różnicy kto zacznie pierwszy wazne co sie bedzie działo póżniej. Tylko niezaradne kobiety siedza na tylku i czekają aż ktos łaskawie do nich zagada

,, Radzę się wyspać" jak tu spać jak mi taka muzyka po spać nie daje. ,,Tylko niezaradne kobiety siedza na tylku i czekają aż ktos łaskawie do nich zagada" - no taaak...coś w tym jest:) ale to chyba tylko chodzi o taki sygnał mający na celu przekaz ,,zauważ mnie" ale reszta...wydaje mi się że powinna należeć do niego...może staromodna jestem.

Gość Ładna i mądra
niekoniecznie:P ja na poczatku długo starałam sie o jego względy... no poprostu tak mu sie narzucałam, że jak sobie teraz o tym pomysle to mi wstyd. Ktoś by powiedział, ze żle robiłam bo faceci nie szanują takich kobiet bo to oni lubią zdobywać, ale wcale w moim przypadku tak nie jest. Czuje sie kochana i szanowana.