Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patelnia

ok 14cm

Polecane posty

Gość Patelnia

Tak więc mam 17 lat i dziewczynę która 3 września skończy 18... Ona jest jeszcze dziewicą (Dzięki Bogu!), ale dobra chodzi mi o to że to będzie nasz 1 raz ze sobą (jedynie były zbliżenia oralne i tylko z mojej strony ale ona z przyjemności 'wiła się jak wąż' :D) ale mam pewien wstydliwy problem mam penisa o wielkości 14 cm i 14 cm obwodu... Boję się że jej nie zadowolę... I mam pytanie do pań czy jest jakiś sposób jakaś pozycja która pozwoli mi ją zadowolić i czy wogulę dam radę 14 centymetrami? może któraś z pań miała lub nadal ma doświadczenia z panem który ma też ok 14-15cm? Mogę wysłać zdjęcia jak chcecie zobaczyć jak wygląda!

Gość Tiaaaa-aaa
wogulę DASZ LOL

Gość chętnie zobaczę
chętnie ocenię

pewnie z jej strony bedzie bol, mnostwo krwi itp a Ty sie zastanawiasz czy jej bedzie dobrze ;D

Gość poka zdjęcia
:classic_cool:

Gość Patelnia
za moment będą zdjęcia

jaki słoik ma 14 obwodu?:) chyba raczej ten po koncentracie conajwyzej :classic_cool:

Gość Patelnia
Gość Ciekawy na wasza opinie
Zapraszam panie które zechcą ocenić mojego penisa na gg37816461

Gość nie w moim guście
poza tym jesteś za młody

Gość aniasa
bez problemu dasz radę . Gdy facet ma więcej niż 16 cm to boili kobiete podczas stosunku

Gość ohmmmyygooddd
jesli chcesz jej sprawić przyjemnosc to spokojnie dasz rade..skup sie aby jej i Tobie bylo dobrze a nie tylko tobie i bedzie zajebiscie...ja mam 15cm i czasami moja kobiete boli wiec widzisz jak jest...chyba ze chcesz jej podraznic jelita to musisz miec dluzszego....pewnie teraz faceci z tymi wiekszymi beda plakac i sie podszywac lub pisac zenujace komentarze ale nie przejmuj sie..tak maja ludzie ktorzy utkneli na robotach recznych przed kompem a na zywo nie potrafia wyrwac laski..tacy zyciowi przegrancy...trzymaj sie...