Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Million Lashes

Faceci to chu....!!!!! A ja głupia, naiwna ;/

Polecane posty

Gość ale rtrtr
ale wy jestescie jebnieci przeciez to nie nastolatka jak miala ochote na sex na czwartym spotakniu to jej sprawa, kobiety maja takie samo prawo do sexu jak faceci i nie pierdo.....ie ze jest tania diwka itd w jakim wy swiecie zyjecie kazdy niech pilnuje swojej vaginy i swojego penisa

Gość Million Lashes
Ehh szkoda gadac :) Nie bede sie tu rozpisywała jakie były powody ale były poważne

b.b.b.b. No wiec właśnie - porozmawiajcie face to face, //////////////////////// racja i chciałbym zobaczyć jego twarz podczas rozmowy. bęzie wyrażała jedną myśl: "co za łatwa pusta wywłoka, chce mnie na stale,? ona?" To zero?"

Gość b.b.b.b.
Egoist pierdolisz jak potłuczony/a, ale jak widać wszędzie znajdą się frustraci, którzy pod pretekstem bycia stróżami moralności leczą swoje kompleksy lub/i chore fantazje.

Gość looooooooo
Egoist_*31 ale Ty musisz być nieszczęśliwy. Nie napinaj się, bo Ci żyłka w wacku pęknie i już wogóle nie będzie potrzebny

Gość Million Lashes
Z Egoist nie ma sensu prowadzić dyskusji, bo po co? :) On wie swoje i juz, a każdy kto myśli inaczej jest pusty bądz jak ja w jego stwierdzeniu łatwa :) Tyle, że opinia takich ludzi jak Ty po prostu nie robi na mnie wrażenia, zresztą już to pisałam ;]

rzeciez to nie nastolatka jak miala ochote na sex na czwartym spotakniu to jej sprawa, /////////// ale zostala w oczach partenra szmatą więc? Nie po to się decydujesz na sex, by byc zerem dożywotnio, prawda?

Gość b.b.b.b.
racja i chciałbym zobaczyć jego twarz podczas rozmowy. bęzie wyrażała jedną myśl: "co za łatwa pusta wywłoka, chce mnie na stale,? ona?" To zero?" Zgodnie z Twoim (chorym) rozumowaniem koleś tak samo powinien myśleć o sobie - jest wywłokiem, bo przespał się z laską na 4 randce, wiec w sumie - wywłoka z wywłoką, pasują do siebie nie?

faceta trzeba wyczuc a nie durnie wierzyc w slowka ;) chociaz jak komus zalezy to nie dostzrega pewnych rzeczy...trzeba instrukcje do nich napisac

Million Lashes Z Egoist nie ma sensu prowadzić dyskusji, bo po co? On wie swoje i juz, a każdy kto myśli inaczej jest pusty bądz jak ja w jego stwierdzeniu łatwa //////////////// ale kim ty jesteś w oczach tego swojego ex faceta? -tym czym ja ciebie nakresliłem. On ci tego w oczy nie powie, ale kolegam tak.

Owszem.To sprawa Autorki,z kim i po jakim czasie się przespała.Ja jej w majty nie zagladam.Ale chodzi mi o to,żeby się nie spodziwała po facecie zaraz wielkiej miłości a chyba na to liczyła.No ludzie kto myśli,że po jednym numerku będzie wielkie bum i będzie "tą jedyną"?musisz zrozumieć,że on jest facetem po przejściach,miał ochotę na seks(kto jej nie ma)-miał okazję to skorzystał ale od jednego numerku do związku czy czegoś więcej niż przyjaźń jeszcze dłuuuuga droga.Zrozum to.

Gość looooooooo
Million Lashes seks tu może nie mieć nic do rzeczy. A na pytanie kim dla niego jesteś po 4 spotkaniach, też nie ma co oczekiwać, że miłością życia. Poczekaj spokojnie, porozmawiacie i się okaże.

Poza tym jalepsze jest gonienie króliczka-On już nie musi,więc ochłonął.Proste.

Zgodnie z Twoim (chorym) rozumowaniem koleś tak samo powinien myśleć o sobie - jest wywłokiem, bo przespał się z laską na 4 randce, wiec w sumie - wywłoka z wywłoką, pasują do siebie nie? /////////////////////// jestes w błędzie, bo jego partnerka czyli autorka nim po sexie nie wzgardziła. jej emocje wxględem niego się nie zmieniły. jets dla niej dalej kims waznym. Ona natomaist, w jego oczach jest zerem. Zauwaz ona ciągle go ceni - on natomiast ma ja za szmatę. Ona nie ma go za szmate ale za skarb który ją odrzucił :)

Gość Million Lashes
No chyba macie racje :) Przeczekam jeszcze troche :) Tylko teraz czy faktycznie jego zmiana zachowania wynika z jego problemów? Wydaje mi się, że nie, a on twierdzi, że tak

looooooooo Million Lashes seks tu może nie mieć nic do rzeczy. A na pytanie kim dla niego jesteś po 4 spotkaniach, też nie ma co oczekiwać, że miłością życia. Poczekaj spokojnie, porozmawiacie i się okaże. ////////// pieprznij się w głowę, nic nie wiesz o facetach, i ich instynkcie. Rozmowa inicjowana z jej strony u faceta, wywoła tylko politowanie i śmiech. jest skończona w jego oczach do konca życia.

Gość kobity z kafe to feministyczne
szmaty:D nie ma sensu z nimi dyskutowac :D Brakuje latwicy Iris albo Aneta90-20:D:D:D:D

Gość looooooooo
Jem kupe.

Gość looooooooo
Egoist_*31 nie, to Ty jesteś tępa łycha. Są oczywiście takie ćwoki Twojego pokroju, ale są normalni. Bo, że Ty nie jesteś, ani nie będziesz w szczęśliwym związku, to 100% pewności mam.

Gość b.b.b.b.
"Ona natomaist, w jego oczach jest zerem." Można wiedzieć skąd czerpiesz ową niezachwianą wiedzę. że Autorka jest dla niego zerem? Rozumiem że nasz kolesia/ Rozmawiałeś z nim?A może duch święty Ci objawił ową prawdę?

Gość direction to perfection
Po co ta polemika z kurwami. W jestescie proste w obsłudze :)

Zerem to może za dużo powiedziane ale facet być może sam teraz nie wie jak się zachować?Poddał się chwili,przespaliście sie a on teraz zwyczajnie powiedział sobie "stop".Być może nie chce popsuć Waszej znajomości ale nie chce pośpiechu i Bóg wie czego odrazu?Poczekaj i nie nakręcaj się.Nie tłumacz go i nie idealizuj,co teraz robisz.

Gość Million Lashes
Racja :) Muszę nabrać dystansu do tego wszystkiego :)

nie ma się co,autorko,stresować czy za wcześnie i to seks coś zmienił...sami panowie,którzy się tu produkują najlepiej wiedzą,że facet jest w stanie 2 miechy słodzić i grać by zaciągnąć kobietę do łóżka po czym kompletnie stracić zainteresowanie;))taki lajf.jeśli było fajnie to zachowaj wspomnienie z tej nocy,resztę wykasuj...a faceta wymień na lepszy model.i tym razem włącz filtr:))

" kobity z kafe to feministyczne szmaty nie ma sensu z nimi dyskutowac Brakuje latwicy " Wymienilbym jeszcze parę nickow ale nie bedę smiecić. :)

Gość baśka mi ukradła nicka
direction Idź już, proszę.

Gość Million Lashes
Flirt był począwszy od pierwszego spotkania do ostatniego, który zakończył się właśnie sexem :D

Pojdę jak bedę chciał.

Gość Million Lashes
Hmmm może, nie wiem....