Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Million Lashes

Faceci to chu....!!!!! A ja głupia, naiwna ;/

Polecane posty

Gość Victorinoxxx
Ile obelg rzuciłeś na nią w jednej wypowiedzi :O Jesteś choojem jakich mało.

Million Lashes Sex jest dla mnie istotną sprawą w związku dla Niego też i dlatego się zdecydowaliśmy. ///////////// To że skes jest dla ciebie istotną sprawa związku nic nie znaczy. Wchodząc w jego sferę, bez odpowiednio długiej bariery postu, nie wykształcisz w facecie odpwiednio silnego przwiązania do siebie. teraz masz na własnej skórze te waznośc seksu. Zauwaz on ma cię gdzieś, ty czujesz się za to wywłoką oszukaną. Nie masz dumy - do gazu dziewczyno

Gość Million Lashes
A w ogóle to sobie chyba właśnie uświadomiłam, że jestem zła dlatego, że to on się zmienił, a nie ja... Nigdy nie dostałam kosza od faceta... Jestem atrakcyjną kobietą i mam powodzenie u płci przeciwnej, nawet teraz jak zostałam samotną mamą... I chyba właśnie to mnie boli

Million Lashes Faceci z reguły pięknie potrafią czarować i można powiedzieć, że byłam pewna, że coś więcej dla Niego znaczę. //////////////////// ale wy to chłoniecie bez żadnych filtrów - i to jest test czy jesteście godne miłości i poświęcenia. To nie naza wina że z lenistwa nie uruchamiacie filtrów

nawet teraz jak zostałam samotną mamą... I chyba właśnie to mnie boli ///////////////// wspólczuje dziecku takiej matki - do gazu ty a dzieciak do karmelitanek

Gość Million Lashes
Jesteśmy dorosłymi ludzmi tak? Robimy to na co mamy ochote. Nie wierzę, że w dzisiejszych czasach, każdy czeka z sexem nie wiadomo ile... A te kurwy i dziwki zupełnie nie potrzebne :P Nie czuję się tak, więc nie robi to na mnie wrażenia ;) To był pierwszy facet, z którym się przespałam po rozstaniu z moim mężem...

Gość entliczzeekkk
Million Lashes ile masz lat ?

Gość Million Lashes
Szkoda czasu na dyskusje z Tobą :) Pewnie jesteś prawiczkiem :)

Million Lashes Jesteśmy dorosłymi ludzmi tak? Robimy to na co mamy ochote. ///////////////////// no ok. robisz na co masz ochote i facet ma cię za szmatę -jest ok. ? dla mnie jest.Wyszłaś na szmatę, i jest ok. W czym problem ?.

Gość Million Lashes
Czy to ważne ile mam lat? Powiedzmy, że jestem przed 30-stką Szczery - dla Ciebie każdy temat to jest prowo :)

Gość Million Lashes
Jem kupe.

Million Lashes Szkoda czasu na dyskusje z Tobą //////////// ok :) a ty szmatą, i twój facet ex tak cię włąśnie potraktował. Bo to nie ja, tylko on ma cię za szmatę :)

Gość Million Lashes
Twoja opinia nie robi na mnie wrażenia ;)

Gość sasasdsdsdsdsdsd
jestes bardzo naiwna myslac, ze facet z przeszloscią po rozwodzie bedzie jakis super dojrzaly, jest czesto wrecz na odwrot. w koncu musial byc jakis powod czemu zona sie z nim rozwiodla?? ;) to jest oczywiste dla mnie. a ty sama juz niby doswiadczona, po rozwodzie a dalas sie tak wykorzystac ruchaczowi, jak mozna byc tak glupim i nie uczyc sie na walsnych bledach! to ze masz 30-40 lat to nie znaczy ze masz sie zaraz pieprzyc z kazdym nowym poznanym facetem, nic sie nie stanie jak pcozekasz rok albo wiecej.

Gość b.b.b.b.
A na jakieś podstawie wnioskujesz, że "coś się zmieniło"? Tzn, inaczej - wiaodmo że się zmieniło, w końcu spaliście ze sobą. A to zmienia (zwykle) postać rzeczy. Rozmawialiście o zwiazku? O byciu razem? Bo jeśli nie, to nie masz o co mieć pretensji.

Gość sasasdsdsdsdsdsd
hm z tego co piszesz, tearz doczytalam twoje posty, to widac ze jednak zwykla szmata z ciebie i dobrze ze ktos dal ci nauczke..

głupie pierdolenie. jak laska ma ma 10+ partnerów na koncie i każdy kolejny musi czekać na seks dłużej niż poprzedni, bo ona "ma zasady" to jest śmieszne po prostu :D kobiety lubiące swobodne życie seksualne i mówiące o tym otwarcie są fair wobec siebie i otoczenia, a takie idiotki zgrywające cnotki po prostu mnie rozwalają. :D🖐️

Gość Million Lashes
Preferuję seks analny i doging. :D

"jestes bardzo naiwna myslac, ze facet z przeszloscią po rozwodzie bedzie jakis super dojrzaly" a co ma rozwód do dojrzałości? jeśli facet miał np. rogi jak stąd na Alaskę to rozumiem, że w ramach dojrzałości powinien zostać przy żonie-kurwie? :D

Gość Million Lashes
To on odszedł od żony.... ale mniejsza z tym z jakich powodów to nie jest istotne. bbb Rozmawialiśmy wcześnie, po sexie nie. Chciałam zacząć ostatnio ten temat ale przeciez nie będziemy o takich rzeczach rozmawiać przez neta czy przez telefon. Jutro albo pojutrze się spotkamy to myślę, że porozmawiamy. Ale skoro jestem dla Niego "przyjaciółką" to czy jest w ogóle sens rozmawiać o byciu razem...

Gość Million Lashes
Jego opinii nie znam ja, a co dopiero Ty ;)

Gość Million Lashes
Łatwa? A jaka to jest dla Ciebie nie łatwa kobieta? Taka, która czeka rok z sexem?

Gość b.b.b.b.
No wiec właśnie - porozmawiajcie face to face, a tymi wieśniakami, którzy probują Ci wmówić że jesteś łatwa po prostu się nie przejmuj.

Autorko wybacz,że zapytam ale ile masz lat?Bo zachowujesz mało rozsądnie-wybacz.Napisałaś,że były 4 spotkania podczas których się z nim przespałaś.narzekasz,że nazwał Cię przyjaciółką-a kim byłoby lepiej?Kochanką,łatwą panną,naczynkiem na spermę?No kim? Powinnaś być mądrzejsza Kobieto-zwłaszcza po przejściach ludzie mają obawy przed zaangazowaniem się i jesteś sama sobie winna tego,jak się czujesz.

a tymi , którzy probują Ci wmówić że jesteś łatwa po prostu się nie przejmuj. /////////// tak byłas zdobyczą nieosiagalną. Zrób mu na dniach laskę ustami, i czekaj na efekt. oczywiście, wcześniej wybłagaj go o możliwość zrobienia mu laski, - na 100%, staniesz się obiektem jego podziwu i szacunku.

Gość Million Lashes
Myślałam po prostu, że jestem kimś więcej, niż "przyjaciółką", że jestem kimś bliższym....

Gość sdsdasdsdsdsdsd
skoro to on zostawil bylą żonę to od razu widac ze to zwykly skurwiel, a ty glupia sie mu dalas hehe