Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemia z Niemiec

chemia z Niemiec

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatnio zaczęłam kupować na www.all-chem.pl i faktycznie te niemieckie rzeczy są o niebo lepsze. Polecam szczególnie niemieckie proszki - niebo a ziemia. No i szczerze polecam www.all-chem.pl , mają fajne rabaty często

Gość gość
W Krasnym 7/A kolo Rzeszowa otworzyli nowy sklep z chemia (Niemcy, Francja, Anglia). Ceny sa rewelacyjne (taniej niz w biedronce :D) i maja naprawde duzy asortyment (proszki, odplamiacze, pasty do zebow, srodki czystosci i t.d....). Kupilam proszek Gallus i jestem z niego bardzo zadowolona, dopieram sie kazdej plamy po dziecku. Tez maja bardzo duzy wybor kaw włoskich. Troche jest ciezko z dojazdem, ale sie oplaca. Sklep jest miedzy salonem Opla a Skody. Polecam.

Wcale nie jest tak, że chemia niemiecka niczym nie różni się od polskiej. Spójrzcie na przykładzie proszku Waschkonig (jest dostępny "wszędzie" w necie), który nie zawiera dwóch bardzo niefajnych składników, tj. fosfolitów i zeolitów. Te ustrojstwa są odpowiedzialne za podrażnienia skóry. No i w Niemczech stosować ich nie wolno, w Polsce zaś nie ma ku temu przeciwwskazań. Różnica więc jest, nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej.

Gość gość
moja kumpela kupuje w sklepie www.degoria.pl, tam szybko i sprawnie wysyłają oryginalną chemie z Niemiec :)

Gość gość
Ja od dawna używam tej chemii. To co jest w marketach to nie nadaje się do użytku. Chemię niemiecką kupuję przez internet w sklepie www.twojachemia.pl. Tak mi jest wygodniej ponieważ mieszkam na wsi a w mojej okolicy nie ma sklepu z takimi rzeczami. Chemia niemiecka jest super ale nie tylko ją zamawiam. Używam również angielskiej - Astonish

Gość gość
Ostatnio byl u mnie moj brat ,kupowal w niemczech samochod i musze wam powiedziec ,ze jak zobaczyl ceny chemii To " zaszalal"kupil kikla pianek do golenia u nas po ,75 Cent mowil ,ze To bardzo tanio ,dezodoranty meskie byly w promocji ,59 cent: mleczko do szorowania ,70 cent - zwykle,a viss 1,11 cent,plyny do plukania lenor i vernel , duzy plyn persil ha 14 Euro na 75 pran.naprawde u was jest wszystko drozsze?

Gość gość
Nie tylko droższe ale i gorsze gatunkowo. Również sprowadzam chemię z Niemiec i z Anglii w atrakcyjnych cenach w płd okolicach Wrocławia, jak Ktoś chętny to zapraszam - większą ilość dostarczę do Wrocławia lub okolic.

W odniesieniu do ostatniego wpisu tak się zastanawiam, po co sprowadzać chemię z Niemiec (będąc klientem detalicznym), skoro ona jest łatwo dostępna choćby przez internet. Posłużę się przykładem proszku Waschkonig, o którym pisałam kilka postów wyżej - bez problemów można go kupić w dużych, znanych e-sklepach (np. mall.pl, etesco) po naprawdę korzystnych cenach, co - biorąc pod uwagę jego jakość i wydajność - jest świetną ofertą. I jaką wygodną!

Gość gość
nic nie ma w niemczech co jest warte uwagi ale skoro tak ktoś tu zachwala tę chemię niemiecką ...to muszę przyznać , nic tak niemcom dobrze nie wychodzi w życiu jak wszystko chemiczne sztuczne od którego dostaje się alergii i które zasyfia przyrodę , to prawda :) oni sami są sztuczni i chemiczni i tacy nijacy :)

Gość gość
nawet niwea antiperspirant w kulkach kosztuje 1,35cen a w polsce okolo 10zł a ostatnio w rosmanie niemieckim sa szmatki kture powoduja ze ubrania nie farbuja i mozna mieszac białe z kolorowymii

Gość gość
A ja używam chemii z Niemiec , Anglii i Belgii od lat. Uważam że jest jakościowo lepsza niż dostępna w Polsce. A sprowadzam ją sobie sama. Zresztą nie sama chemia, ale spożywkę czy kawę też tamtą wolę, zupełnie inna jakość.

Gość gość
Ja kupuje w sklepie internetowym chemia-niemiecka.eu jestem zadowolona bo wysyłają do paczkomatów. Jakość jest widoczna po każdym produkcie polecam.

Gość gość
chemia niemiecka kupuje w sklepie internetowym ponieważ jest,tanio i szybko i bez dżwigania zamawiam z koleżankami więcej produktów wtedy koszt przesyłki jest tani polecam www.akupuj.pl ale mają też konto allegro o nazwie HURTTOMIX Dobry kontakt z klientem.

Gość gość
ja też jak najbardziej używam szczególnie proszki do prania które moim zdaniem mają zupełnie inną jakość niż polskie odpowiedniki zamawiam sobie zresztą w sieci w chem-bieg co mi tam akurat w oko wpadnie :)

Gość gość
jeśli zaopatrujecie się w niemiecką chemie, to lepiej uważać, bo słyszałam ze czasem rzeczywiście oszukują np. w ten sposób, ze rozcieńczają niektóre płyny. Ja osobiście korzystam z chemii profesjonalnej którą kupuje też do swojej pracy. W tym sklepie internetowym http://hurtoownia.pl/ można znaleźć bardzo dobre i przede wszystkim wydajne środki do sprzątania. Można też u nich dostać środki czystości dla gastronomii.

Gość panidomukrak
Chemia z Niemiec, mówcie, co chcecie, ale jest najlepsza, nawet zapach bardziej intensywny, nie mówiąc o działaniu. Zazwyczaj kupuję na http://sklepzproszkami.pl/ - i jestem bardzo zadowolona, bo produkty oryginalne, a ceny bardzo dobre :)

Gość Zaradna gosposia
Zawsze chemię kupowałam na lokalnej hali targowej. Ostatnio na święta wielkanocne szwagierka podpowiedziała mi o zakupach przez internet. Kupuje wszystko na allegro, ale na to żeby kupować chemię bym nie wpadła. Poszukam i okazało się że sprzedawcy tam (allegro) mają meeeega ofertę w rewelacyjnych cenach. Co wazniejsze- są to markowe produkty w nieporównywalnie niższych cenach i jeszcze z rynków zachodnich. Według mnie są duuuużo lepszej jakości. Znacząco można przyoszczędzić. Od paru miesięcy trzymam się tam jednego sprzedawcy i jestem zachwycona suuuper ofertą, cenami i obsługą wiec z czystym sumieniem mogę polecić: NIEMCEM_COM. Link mam już w karcie zakładek wyszukiwarki : allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=565564

Gość MarlenkaZabiel
No jasne, że tak - mowcie co chcecie, ale jest najlepsza jakosciowo. węźmu np proszki - pachną dużo bardziej intensywnie od tych, ktoe można kupić w polsce. Chemia też dużo lepsza, lepiej szyći, dezynfekuje... na tej stornie od jakieogś czasu zamawiam z koleżankami: http://sklepzproszkami.pl/ - dobre ceny mają. :)

Gość Ewelona12345
Oczywiście, ze tak - bo jest dużo lepsza, lepiej pachnie, lepiej pierze i czyści. http://sklepzproszkami.pl/ - tutaj za przesylkę przy zakupach powyżej 250zł się nie płaci.

Gość gośćMartyna
Tak, kupuję od jakiegoś czasu. Na początku, jak słyszałam chemia z niemiec, to przewalałam oczami, ale poźniej spróbowałam i okazało się, ze rzeczywiście lepsza, nawet zapach jakiś taki bardziej intensywny. Kupuję razem z dwoma koleżankami na http://sklepzproszkami.pl/ - dobre ceny, produkty zawsze oryginalne. Przesyłka albo 10 zł, albo jak zrobisz zakupy powyżej 150zl to darmowa, także tym bardziej spoko ;)

Gość Perfekcyjnapanidomu
Chemia z Niemiec jest najlepsza i koniec kropka. Mówcie sobie, co chcecie, taka jest prawda. Wystarczy powąchać i już zapach bardziej intensywny. Ja kupuję w sklepie internetowym http://sklepzproszkami.pl/ - robimy z sąsiadkami wspólne zamówienie, bo powyżej 150zł dostawa gratis :)

Pewnie, że kupuję - ostatnio głównie hurtem przez sklepy takie jak www.chemia-forma.pl Niemiecka chemia a polska to niebo a ziemia - proszki i płyny do płukania z Niemiec pachną dwa razy intensywniej i ładniej niż nasze krajowe odpowiedniki tych samych produktów ;/

Gość chemia z de
cyklon Be

Gość gość
ZDRAJCY!!! przestancie oglaszac to gooowno.

Gość GosiaWojtówka
Ja zdecydowanie polecam każdej z Was: http://sklepzproszkami.pl/ - wszystko oryginalnie zapakowane i w naprawdę dobrych cenach. :)

Gość bambinni
Chemia z niemiec jest dużo lepsza, niż ta dostępna w polsce i tutaj nie ma co dyskutować. :) Ja kupuję na sklepzproszkami.pl i jestem bardzo zadowolona bo ceny są serio niskie :)

Gość Ryglewiczówna
Ja tak, bo wbrew temu co mówia niektórzy są dużo lepsze niż te które mamy w Polsce. Zamawiam na sklepzproszkami.pl bo wszyskto jest oryginalne i bardzo spoko ceny mają. Ja jestem bardzo zadowolona ;)

Gość fockya
Ja kupuję na stronie sklepzproszkami.pl - naprawdę swietna stronka, ja jestem bardzo zadowolona, bo tak jak już ktoś wyżej pisał produkty oryginane, niedrogie...

Gość goperts
A jak to wygląda przy odwrotnej sytuacji? Zobaczcie to - http://www.eurohermes.eu/oferta/ Jeśli chcę polskie produkty sprzedawać w Niemczech, to naprawdę tak duże znaczenie ma wysyłka niemieckiego adresu?