Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaahahaa

co sadzicie o takim torcie na roczek?cooo o tym wszystkim myslicie

Polecane posty

Gość aaaaahahaa

czy dobrze bedzie tak: kupie torta zrobie lody ladne desery bita smiketana lod z chalwami i polewami soki, bigos i ciasto jablecznik i jakies delicje i starczy to na roczek dla dziecka? bedzie 15osob doroslych, jak myslicie ile kosztuje taki tort 50zł nie wiecej?

Gość aaaaahahaa
a i bedxzie salatka z majonezem z tunczykiem i kukurydza papryka ogorek itp. i bigos a reszta to slodycze.

Gość aaaaahahaa
chcialabym kupic torta ladnego jakiegos zwykly smietanowy bez alkoholu bez niczego tylko napis:) mam nadzieje ze do 50zł bedzie???? dzisiaj ide do cukierni zapyutac.. a z tego jedzenia to dobrze? chyba starczy no nie ?? nie stac nas na duuzo:)

Gość grejs keli
czyli jedzenie to tylko bigos i sałatka? nie no sory jak dla mnie to dziwny zestaw. ja na wszelkie okazje robię zupę plus II danie a potem kawa ciasto i tort.

Gość ddddddddssss
łoojoojoojj pewnie ze starczy,spoko, zreszta ja wychodze z zalozenia ze im wiecej zarcia tym dluzej goscie siedza do usranej nocy, a chyba juzpo 4-5 godzinach obecnosci gosci jest juz to meczące co? Bedziesz miala alko????

Moim zdaniem tort bedzie kosztowal wiecej, ale zalezy jakie miasto, ja za urodzinowego torta w zamosciu placilam kolo 80 zł

Gość since01
Ja na Twoim miejscu ze słodkiego miałabym tylko tort, a zamiast reszty zrobiłabym np grilla, jesli pogoda dopisze. wierz mi ze grill cie wyjdzie taniej niz te słodkie.

Gość 766565
Nie no chociaz jakąs zupe, np rozól powinnas postawic, bo mozna sie zamulic tymi ciastami, deserami

Nie wiem czy 50zł wystarczy... 1kg to cena ok 30zł najzwyklejszego, a tort wiadomo - ciężki. Za dużo słodkości, no i tort i lody i ciasto i delicje. Zostaw tylko lody i tort. Bigos ok, ale dorzuć jeszcze jakieś kotlety mielone najzwyklejsze, czy nadziewane z grzybami. Sałatka z tuńczyka ok.

Gość 766565
since01 jkak ktos mieszka w blokowiskach lub na osiedlu w miecie to chyba na balkonie lub w kichni grila nie zrobi sie.Nie kazdy ma swoje podworko aby mozna bylo wyjc z goscmi

Gość 766565
e tort za 50 zl bedzie nie wiecej niz dla 6-8 osob, bo ciasta sa ciezkie. Tak z 80 zl juz powinnien na 15 osob starczyc

Gość since01
no wiem sorki, nie pomyślałam o tym ale w sumie to nie wiemy czy autorka mieszka w bloku?