Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scorpio_nica

CHOLERA... CO JA MAM ZROBIC...

Polecane posty

Hmm...Moze zaczne od tego że bardzo szanuje trwałę związki i zawsze sobie darowałam zajętych facetów.... Ale w koncu nie wytrzymałam... Poznałam świetnego faceta, ZAJĘTEGO. Swietnie sie rozumielismy, dogadywalismy itd. Od koleżanek wiem że nie uklada mu sie z dziewczyna i są ze soba z przyzwyczajenia. Ona jest chorobliwie o niego zazdrosna ale on i tak zdradził ja nie raz. Mamy swoje numery i pisalismy dwa razy.[ tak, tylko 2 razy , ale intensywnie :P ] No i niestety, myslalam ze zapomne o nim ale on ciągle siedzi w mojej głowie. Tym bardziej ze wszystko wskazywalo na to że jest mna zainteresowany. domagal sie spotkan, w ostatecznosci sie wymigiwałam bo wiedzialam o jego lasce... Teraz znów sie widzielismy [ przez znajomych - ktorych mamy wspolnych ] i rozmawialismy na luzie. Czasami sie usmiechnal i powiedzial cos fajnego na moj temat, ale ja bylam chlodna i zdystansowana ;// nie ruszalo mnie to.. nie wiem... może powinnam napisac do niego i poprosic o spotkanie?? Byc moze to jest tylko zauroczenie [ chociaz nigdy sie tak nie czulam wczesniej ] ale co zrobic zeby nie zalowac...

Gość dgfthju';
ale on i tak zdradził ja nie raz...... ja juz bym sie nie nie zainteresowała

Gość th7j6gth6ys
spotkaj się z nim żeby nie żałować. pamiętaj jednak, że on zdradza swoją dziewczynę! Ciebie też może zdradzać. mimo wszystko spotkaj się z nim, bo później możesz mieć do siebie żal, że nie spróbowałaś.

Gość dfdfdfdfdffg
nigdy nie pojme tego co te baby widzą w takich ruchaczach. Ma juz jedną dziewczynę, pieprzy sie z nią ale juz mu sie znudzila, oglada sie za innymi, i zawsze znajdzie chetną nową dupę, nie pojmuje tego. Co te kobiety widza w takich szmatach...

Wyglada na to, ze szanowalas cudze zwiazki, zanim nie spotkalas zajetego faceta, ktory Ci sie spodobal. O kant doopy takie szanowanie i o kant doopy faceta bez jaj, co to sie nie dogaduje z laska i zdradza ja zamiast odejsc. Moze ja tepa, moze ciut stara :) ale nie rozumiem :P

Gość chcesz zajętego prosić o
spotkanie?? chyba oszalałaś kobieto. układa im się czy nie, to nie Twoja sprawa, po co się mieszasz? a on jakby był na serio zainteresowany jakąkolwiek inną kobietą, to zakończyłby związek z tamtą jak mężczyzna i dopiero brał się za nową kobietę, a nie. w domu jest może i niepasująca mu dziewczyna do gotowania i seksu, a na boku szuka czego? nowej miłości? hahaha jasne, jasne. dupek z niego, a Ty jak będziesz za nim latać tylko pokażesz brak klasy i szacunku do samej siebie.

Gość baśka mi ukradła nicka
Chciałabyś mieć takiego faceta? Który ma dziewczynę, rucha się z innymi i flirtuje z innymi? (tak jak z Tobą). Weź się kobieto zastanów,. ja bym takiego wieśniaka kijem nie ruszyła.

Gość zyrafka102
daj sobie z nim spokój. Daremny facet z niego i tyle

no w sumie moze macie racje.. chociaz to co znajomi o nim opowiadaja kompletnie do mnie nie dociera.. po zachowaniu bije z niego odpowiedzialnosc , dojrzalosc itd.. i to mnie chyba ujelo... ;// a z jego laska wyglada tak, ze ten zwiazek jest im na reke. ona u niego pracuje wiec ma kase, a on ma dobra pracownice... dlugo sa ze soba i raczej to czyste przyzwyczajenie;/ pomysle jeszcze o tym nie noc, nie dwie! :O

Gość zyrafka102
Może i cię do niego ciągnie ale pomyśl jak potem będziesz cierpiała, nie powinnaś sie w to pakować, tacy faceci się nie zmieniają a oczy mydlić potrafią :/