Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez euro rtv agd

BRAK REKLAMACJI I OSZUSTWO FIRMY LG I SKLEPU RTV EURO AGD

Polecane posty

Gość oszukana przez euro rtv agd

zakupiłam w sklepie telefon lg po 8 miesiacach uzytkowania panel dotykowy sie zepsuł oddałam więc go do naprawy obecnie otrzymałam smsa iz produkt jest juz do odebrania ku memu zdziwieniu otrzymałam nienaprawiony telefon oraz wycene iz naprawa kosztuje 470 złotych, telefon jeszcze nie jest spłacony zostało miu prare rat do tego serwis Lg anulował mi jaką kolwiek reklamacje na ten telefon czy miał ktos podobny problem to jest niepoważne co takie sklepy robia teraz mam płacic za telefon zepsuty nadal a serwis wycenił iz jak im zaplace to naprawia jakas poprostu beznadzieja

Gość a co ty chcesz od sklepu , to
producent anulował gwarancje. Sklep jest tylko pośrednikiem w odebraniu i dostarczeniu przesyłki...

Gość gość
Przestrzegam przed straszliwym i podstępnym naciąganiem przez firmę EuroRTVAGD. Zwłaszcza w sprzedaży internetowej!! Kiedy coś kupujemy co sobie upatrzyliśmy, oni automatycznie dodają jedną, dwie, trzy rzeczy do naszego koszyka. Trzeba te niechciane propozycje usunąć!! Nachalni.

Gość madzia3109
też przytrafiła mi się awaria i nie dostałam od nich pomocy, ale szybko i tanio naprawiono mój sprzęt w serwisie Milenium AGD http://milenium-agd.pl