Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm...

fryzjer czy mogę najpierw umowic sie na fryzure probną

Polecane posty

Gość mm...

i nie zaklepywac tego fryzjera? do slubu mam miesiąc :/

Gość wrrr!!!
To idź na tą fryzurę próbną jak najszybciej, żeby nie okazało się, że fryzjer nie ma czasu w dniu ślubu. Miesiąc to mało

Gość mm...
tak tylko czy moge zadzwonic i zamowic probna fryzure nie ustalajac jeszcze ostatecznie czesania w dniu slubu bo przeciez nie wiem czy spodoba mi sie jak mnie probnie uczeszą

Zawsze możesz odmówić, a jak się wstydzisz czy cos to niech Ciebie zapiszą, a po powrocie telefonicznie podziękuj za termin. Niektórym tak jest łatwiej, bez kontaktu wzrokowego. Generalnie to Ty jesteś klientem i masz prawo być niezadowolona. Inna sprawa, ze z fryzjerem musisz rozmawiać, jak coś jest nie tak to rozmawiaj o ewentualnych poprawkach.

Gość mm...
ok dzieki a czy moge zrobic jeszcze tak, ze umowie sie u dwoch fryzjerow na probny i w dzien slubu i po probnych z jednego zrezygnuję?

Gość mnimnka
Fryzjer u którego będziesz zdecydowana się czesać na wesele pobiera zaliczkę.Możesz umówić się nawet u 5 fryzjerów,nie ma problemu ,u każdego zapłacisz za fryzurę próbną a potem zdecydujesz kto ma być Twoim fryzjerem.Pamiętaj że za próbne fryzury też płacisz,po to są próbne fryzury żeby wybrac fryzjera który Ci będzie odpowiadał

Gość mm...
dziekuje ci bardzo czyli teraz dzwonie i umawiam sie tylko na probny do dwoch fyzjerow i potem ewnetualnie do jednego z nich juz termin na slub? pytam dlatego bo miesiac do slubu i nie wiem czy nie odrazu zapisac sie na termin w dniu slubu, zeby nie bylo za pozno.