Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetne wyniki matur

Mam świetne wyniki matur a jednak poszedłem na studia zaoczne!

Polecane posty

Od października będę studiował zaocznie, od razu mówię że załatwione mi pracę w tym zawodzie na pół etatu. J.polski podstawowy - 89% J.polski rozszerzony - 87% J.angielski podstawowy - 80% Matematyka podstawa - 70% Historia rozszerzenie - 90% Wos rozszerzenie - 90% Od październiaka będę studiował dziennikarstwo i komunikację społeczną zaocznie. Oprócz tego piszę mini artykuły do tele tygodnia.

Gość dużo osób tak
robi wbrew pozorom. Takie są czasy, że doświadczenie też się liczy. Nie ma co patrzeć na sam prestiż ukończenia studiów dziennych.

Gość hgjfhfhh
i co z tego?

Na dzienne się nie dostałem ale gdybym studiował dziennie to mógłbym również pracowac w tym zawodzie który sobie wymarzyłem.. w okresie nauki.

Gość ddseee
no wyniki nie są najlepsze. Histora i wos mogleś zdawac na poziomie podstawowym natomiast angielski na poziomie rozszerzonym.

Gość maciejowy.rrrrrrrrr
no i to jest mądra decyzja, też przeniosłem się po roku na zaoczne i zacząłem jak moj wspollokator pracować w eniro. mam takie studia że spokojnie moge sam sie wiele nauczyc a tak to chociaz nie marnuje czasu tylko zdobywam praktyke. komfort zycia - nie ma nawet porownania, na dziennych jak dostawalem kase od rodzicow liczylem kazdy grosz, teraz sam zarabiam i spokojnie na wszystko mi starcza jeszcze moge na wakacje odlozyc.