feministka po prostu kobieta 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Facet ma guzik to gadanie, a inaczej to powinien w gębe dostac jak się sprzeciwia żonie. Kobiecie należy ustąpic nawet jak nie ma racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Sierpień 29, 2011 Ej, feministka, zmien nicka, bo pozniej mamy zle zdanie wsrod ludzi przez takie dziwadla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kfiatowfa ląka Napisano Sierpień 29, 2011 a ja myslałam ze mamy równouprawinienie hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba Letycja 0 Napisano Sierpień 29, 2011 uwaga, PROWOKACJA założyłaś sobie kretyński projekt i masz zamiar prowokować durne dyskuje, nieprawdaż? dam ci radę: następnym razem nie zaczynaj od zakładania topiku i idiotycznej stopki, jest szansa, że ktoś będzie tak głupi i się nie połapie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feministka po prostu kobieta 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Rownouprawnienie jest tylko dla kobiet, nie dla mężczyzn. Kobieta ma prawo wszystko zrobic, uderzy faceta jak się krzywo na nią popatrzy, zwyzywac go. Ja to robiłam z własnym ojcem jak mu coś nie pasowało i zawsze mi ustępował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba Letycja 0 Napisano Sierpień 29, 2011 "Kobiecie wolno wszystko,kobieta ma prawo..." ma prawo nawet zostać starą panną i spędzić życie na prowokowaniu na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życzliwy................... Napisano Sierpień 29, 2011 ok - zgadzam się we wszystkim z autorką tematu !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feministka po prostu kobieta 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Rodzice nie powinni karac córek!!!a synów już tak!!! Jeśli córka zwyzywa jakiegoś chłopca rodzice nie powinni jej karac, natomiast gdy syn zwyzywa jakąś dziewczynkę to rodzice powinni mu sprawic lanie na goły tyłek by nauczyc go szacunku do kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 29, 2011 bo to mietka kita była, nie próbuj tego z innym facetem, szkoda twojej ładnej (to pisze tylko żeby być miłym) buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życzliwy................... Napisano Sierpień 29, 2011 zostaniesz mojom żonom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Sierpień 29, 2011 Ja wolę rządzić po cichu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 29, 2011 ciche to bedziesz miała dni jak się wychylisz i zaczniesz rządzić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życzliwy............. Napisano Sierpień 29, 2011 reprezentujesz zdrowom komórke społecznom i chce byś mi urodziła potomstwo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach