Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkKFKGF99FGH

MAM ZAMIAR KUPIC W LIDLU TEN WYPIEKACZ DO CHLEBA!!WARTO ??

Polecane posty

Gość bojąca się o POLSKĘ
a po co ci to??? to już nie ma cudnych chlebów w piekarniach??? mieszkasz gdzieś poza sklepami na końcu świata??

Gość jak dla mnie to....
no wlasnie po co ci to? kochana,ile razy tego uzyjesz? 3 ,4?? szkoda kasy.

Gość nie zezre cie
ja ma grilla co ma 2000 v i frytkownice1000v, zawsze chodza rownoczesnie i nie mam wielkich rachunkow

Gość nie zezre cie
aaa maszyne do chleba tez mam:) chlebek jest pyszny ale sie dlugo piecze

Gość wisienka na torcie2
chyba idiotki wyzej nigdy prawdziwego domowego chleba nie jadly:O

Gość YUIO
OD RANA PIERDOLISZ autorko o tym wypiekaczu bo wczoraj zbałamuciła cię reklama w tv jak to uśmiechnięta baba wyciąga piękny chlebek w sekunde - bzdura - cudów nie ma

Gość jasne:(:(
nie masz wysokich rachunków ??????? chyba nie wiesz co piszesz;o co do maszyny do chleba - odradzam:( Raz, czy dwa upieczesz , a potem w kąt jak rachunek zobaczysz.....:( Mnie grill zeżarł.

Gość jasne:(:(
gniota wyciąga........

Moja mama tez taki ma na początku szał ciągle piekła chleb nie dlatego ,ze sklepy daleko czy coś ,ale mama lubi gotować piec itd...A potem poszło to w zapomnienie i raz na jakiś czas mama coś upiecze takie coś jest na chwilkę albo bardzo rzadko używane ,ale masz kasę to kup zawsze będzie okacja ,zeby upiec domowy chleb :P

Gość jak dla mnie to....
no to sie zdziwisz bo jadlam wielokrotnie,ale uwazam ze nie warto robic chel b samemu w domu. mi by sie nie chcialo ,a wystarczy mi chleb z piekarni.

Poczytaj o tym wypiekaczu opinie, bo niektóre nie mieszają dokładnie ciasta i za każdym razem robi się zakalec.

Gość kdkKFKGF99FGH
no to nie kupie jak taki zly .dzieki

Gość kuchareczka kasia
a po co ci taki opiekacz??chcesz piec w domu chleb to piecz go w piekarniku poza tym upieczesz raz na meisiac chcleb wiec zastanow sie czy warto wydawac na to kase

Gość kdkKFKGF99FGH
a po to chce ze mi sie tak podoba i juz..a chleb bede piec co trzeci dzien .i nic wam do tego .

Gość kuchareczka kasia
to seeeee kup i nie zadawaj durnowatych pytan

Gość juzkikaadd
czesc, kiedys juz pisalam tu do ciebie. Zdecydowalam sie znow napisac, bo chce zebys wiedzial co czuje. pamietam te kilka dni spedzone z toba pamietam jakim byles wtedy czlowiekiem chodz moze to tylko moje wyobrazenie o tobie, moja fantazja. pamietam ze czulam zal tesknote i zlosc bylym bardzo mloda teraz tez jestem ale bogatsza o wiele doswiadczen i przezyc. nie chcialam zeby to sie kiedys skonczylo ale wszystko ma swoj koniec i poczatek od jakiegos czasu zaczelam znow o tobie myslec i nie moge przestac chodz wiem ze nic juz z tego nie bedzie. moze masz juz dziewczyne a moze zone i dzieci czas szybko ucieka.. nie chce nic ci zepsóć zycze ci szczescia ale chce zebys wiedzial jedno zawrociles mi w glowie i do tej pory nie moge sie z tym ogarnac. zostawialm meza jestem sama i nie szukam nikogo bo wiem ze nigdzie nie znajde faceta "idealnego" - z moich marzen. na razie musze ochlonac i napisze szczerze jesli mialabym wybrac z kim chce spedzic reszte zycia bez wachania wskazalabym na ciebie. dlaczego? moze sie myslisz co w tobie jest takiego niezwyklego? a moze dobrze to wiesz.. jestes cieplym pelnym uczuc czlowiekiem. jestes jedyny w swoim radzaju i masz to cos co dla mnie liczy sie najbardziej. mysle ze na dzien dzisiejszy tylko z toba bylabym szczesliwa... ale moja szansa minela bez powrotnie.. szkoda.

Gość dooooookdkKFKGF99FGH
Mierzyłem Zelmera 43Z011 (715 W). Pojedynczy wypiek chleba, na 3-godzinnym programie "Basic", pociągnął (jeśli dobrze pamiętam) ok. 0,42 kWh. Na pewno było to mniej, niż 0,5 kWh - mój miernik oszacował mi koszt na 17 gr.

Gość sdfg
ale tępota z was, nie macie kasy i zazdrościcie że kogoś stać. Cheb pyszny, sam się robi i jest o wiele zdrowszy. Sama taki przyrząd posiadam, pieke chleb codziennie, rachunki wzrosły o 5%, za to schudłam, i o wiele lepiej się czuje

Gość dooooookdkKFKGF99FGH
a 5 procent to ile kochana? ile wiecej placisz ?

Gość ja bym nie kupila
hehee marketowe syfy silvercrest teraz jest firma a to syf

Gość bukaaa
Ja mam taki wypiekacz, ale dostałam a nie kupiłam. Gdybym miała kupić, to pewnie bym się nie zdecydowała. Nie wiem czy faktycznie żre tyle prądu, musiałabym wszystkie inne rzeczy wyłączyć i biec do piwnicy sparwdzic na liczniku. Może kiedyś to zrobię. Lidlowska mieszanka kosztuje ok. 4,5 zł starcza na 2 chleby po 750 g. Do tej pory przetestowałam wszystkie 3 dostępne czyli razem zrobiłam 6 chlebów i zdecydowanie odradzam ciabattę. Jednyny problem to czas pieczenia chleba - 3 godziny, więc jeżeli planujesz późny powrót do domu, to chleb może się skończyc piec późno. Automat po zakończeniu przeraźliwie piszczy - niespecjalnie miłe przebudzenie, no i wg. instrukcji mieszadła trzeba wyjąć z gorącego chleba.

Gość zyta gilowska numer dwa
ciekawe co w tej mieszance jest.....?;]

Gość ja bym nie kupila
porazka zeby mieszadla byly w chlebie

Gość ja bym nie kupila
pewno mozna sie udlawic jak sie trafi na takie mieszadlo w chlebie albo jego czesc plstikowa

Gość T88YUU
JAKIM PRAWEM MIESZADELKO ZNAJDUJE SIE W CHLEBIE??MASAKRA..NIE POLECAM

Jak lubisz chleb na drożdżach to kupuj, ja osobiście nie cierpię, a na zakwasie ciężko samemu zrobić.

Gość fj huewf
Moja mama ma taki sam wypiekacz, co chcesz sobie kupić i bardzo sobie chwali. Piecze chleb na zakwasie, nie kupuje jakiś mieszanek czy cuś i chlebek jest pyszniutki.

Gość mijesli sie znacie tak na cyca
NIE DA SIE WYPIEC CHLEBA NA ZAKWASIE W TYM WYPIEKACZU Z LIDLA.takze mama sie twoja myli chyba albo ty. to piecze tylko drozdzwowe chleby

Gość fkf8fgh
nie da sie to fakt