Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kdkKFKGF99FGH

MAM ZAMIAR KUPIC W LIDLU TEN WYPIEKACZ DO CHLEBA!!WARTO ??

Polecane posty

Go艣膰 boj膮ca si臋 o POLSK臉
a po co ci to??? to ju偶 nie ma cudnych chleb贸w w piekarniach??? mieszkasz gdzie艣 poza sklepami na ko艅cu 艣wiata??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jak dla mnie to....
no wlasnie po co ci to? kochana,ile razy tego uzyjesz? 3 ,4?? szkoda kasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zezre cie
ja ma grilla co ma 2000 v i frytkownice1000v, zawsze chodza rownoczesnie i nie mam wielkich rachunkow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zezre cie
aaa maszyne do chleba tez mam:) chlebek jest pyszny ale sie dlugo piecze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisienka na torcie2
chyba idiotki wyzej nigdy prawdziwego domowego chleba nie jadly:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 YUIO
OD RANA PIERDOLISZ autorko o tym wypiekaczu bo wczoraj zba艂amuci艂a ci臋 reklama w tv jak to u艣miechni臋ta baba wyci膮ga pi臋kny chlebek w sekunde - bzdura - cud贸w nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne:(:(
nie masz wysokich rachunk贸w ??????? chyba nie wiesz co piszesz;o co do maszyny do chleba - odradzam:( Raz, czy dwa upieczesz , a potem w k膮t jak rachunek zobaczysz.....:( Mnie grill ze偶ar艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne:(:(
gniota wyci膮ga........

Udost臋pnij ten post

Moja mama tez taki ma na pocz膮tku sza艂 ci膮gle piek艂a chleb nie dlatego ,ze sklepy daleko czy co艣 ,ale mama lubi gotowa膰 piec itd...A potem posz艂o to w zapomnienie i raz na jaki艣 czas mama co艣 upiecze takie co艣 jest na chwilk臋 albo bardzo rzadko u偶ywane ,ale masz kas臋 to kup zawsze b臋dzie okacja ,zeby upiec domowy chleb :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak dla mnie to....
no to sie zdziwisz bo jadlam wielokrotnie,ale uwazam ze nie warto robic chel b samemu w domu. mi by sie nie chcialo ,a wystarczy mi chleb z piekarni.

Udost臋pnij ten post

Poczytaj o tym wypiekaczu opinie, bo niekt贸re nie mieszaj膮 dok艂adnie ciasta i za ka偶dym razem robi si臋 zakalec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kdkKFKGF99FGH
no to nie kupie jak taki zly .dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuchareczka kasia
a po co ci taki opiekacz??chcesz piec w domu chleb to piecz go w piekarniku poza tym upieczesz raz na meisiac chcleb wiec zastanow sie czy warto wydawac na to kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kdkKFKGF99FGH
a po to chce ze mi sie tak podoba i juz..a chleb bede piec co trzeci dzien .i nic wam do tego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuchareczka kasia
to seeeee kup i nie zadawaj durnowatych pytan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juzkikaadd
czesc, kiedys juz pisalam tu do ciebie. Zdecydowalam sie znow napisac, bo chce zebys wiedzial co czuje. pamietam te kilka dni spedzone z toba pamietam jakim byles wtedy czlowiekiem chodz moze to tylko moje wyobrazenie o tobie, moja fantazja. pamietam ze czulam zal tesknote i zlosc bylym bardzo mloda teraz tez jestem ale bogatsza o wiele doswiadczen i przezyc. nie chcialam zeby to sie kiedys skonczylo ale wszystko ma swoj koniec i poczatek od jakiegos czasu zaczelam znow o tobie myslec i nie moge przestac chodz wiem ze nic juz z tego nie bedzie. moze masz juz dziewczyne a moze zone i dzieci czas szybko ucieka.. nie chce nic ci zeps贸膰 zycze ci szczescia ale chce zebys wiedzial jedno zawrociles mi w glowie i do tej pory nie moge sie z tym ogarnac. zostawialm meza jestem sama i nie szukam nikogo bo wiem ze nigdzie nie znajde faceta "idealnego" - z moich marzen. na razie musze ochlonac i napisze szczerze jesli mialabym wybrac z kim chce spedzic reszte zycia bez wachania wskazalabym na ciebie. dlaczego? moze sie myslisz co w tobie jest takiego niezwyklego? a moze dobrze to wiesz.. jestes cieplym pelnym uczuc czlowiekiem. jestes jedyny w swoim radzaju i masz to cos co dla mnie liczy sie najbardziej. mysle ze na dzien dzisiejszy tylko z toba bylabym szczesliwa... ale moja szansa minela bez powrotnie.. szkoda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dooooookdkKFKGF99FGH
Mierzy艂em Zelmera 43Z011 (715 W). Pojedynczy wypiek chleba, na 3-godzinnym programie "Basic", poci膮gn膮艂 (je艣li dobrze pami臋tam) ok. 0,42 kWh. Na pewno by艂o to mniej, ni偶 0,5 kWh - m贸j miernik oszacowa艂 mi koszt na 17 gr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfg
ale t臋pota z was, nie macie kasy i zazdro艣cicie 偶e kogo艣 sta膰. Cheb pyszny, sam si臋 robi i jest o wiele zdrowszy. Sama taki przyrz膮d posiadam, pieke chleb codziennie, rachunki wzros艂y o 5%, za to schud艂am, i o wiele lepiej si臋 czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dooooookdkKFKGF99FGH
a 5 procent to ile kochana? ile wiecej placisz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym nie kupila
hehee marketowe syfy silvercrest teraz jest firma a to syf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bukaaa
Ja mam taki wypiekacz, ale dosta艂am a nie kupi艂am. Gdybym mia艂a kupi膰, to pewnie bym si臋 nie zdecydowa艂a. Nie wiem czy faktycznie 偶re tyle pr膮du, musia艂abym wszystkie inne rzeczy wy艂膮czy膰 i biec do piwnicy sparwdzic na liczniku. Mo偶e kiedy艣 to zrobi臋. Lidlowska mieszanka kosztuje ok. 4,5 z艂 starcza na 2 chleby po 750 g. Do tej pory przetestowa艂am wszystkie 3 dost臋pne czyli razem zrobi艂am 6 chleb贸w i zdecydowanie odradzam ciabatt臋. Jednyny problem to czas pieczenia chleba - 3 godziny, wi臋c je偶eli planujesz p贸藕ny powr贸t do domu, to chleb mo偶e si臋 sko艅czyc piec p贸藕no. Automat po zako艅czeniu przera藕liwie piszczy - niespecjalnie mi艂e przebudzenie, no i wg. instrukcji mieszad艂a trzeba wyj膮膰 z gor膮cego chleba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zyta gilowska numer dwa
ciekawe co w tej mieszance jest.....?;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym nie kupila
porazka zeby mieszadla byly w chlebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym nie kupila
pewno mozna sie udlawic jak sie trafi na takie mieszadlo w chlebie albo jego czesc plstikowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 T88YUU
JAKIM PRAWEM MIESZADELKO ZNAJDUJE SIE W CHLEBIE??MASAKRA..NIE POLECAM

Udost臋pnij ten post

Jak lubisz chleb na dro偶d偶ach to kupuj, ja osobi艣cie nie cierpi臋, a na zakwasie ci臋偶ko samemu zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fj huewf
Moja mama ma taki sam wypiekacz, co chcesz sobie kupi膰 i bardzo sobie chwali. Piecze chleb na zakwasie, nie kupuje jaki艣 mieszanek czy cu艣 i chlebek jest pyszniutki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mijesli sie znacie tak na cyca
NIE DA SIE WYPIEC CHLEBA NA ZAKWASIE W TYM WYPIEKACZU Z LIDLA.takze mama sie twoja myli chyba albo ty. to piecze tylko drozdzwowe chleby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fkf8fgh
nie da sie to fakt

Udost臋pnij ten post